Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210474 postów.
ona*-*mistrz*-* napisał:Z chemią idzie mi bardzo dobrze Kocham robić te wszystkie reakcje.. dobierać współczynniki ahhh.....
ona*-*mistrz*-* napisał:Język angielski - fenomenalnie nic się nie uczę, a 6 z anglika
ona*-*mistrz*-* napisał:Interesuję się anatomią człowieka i chorobami (człowieka dotyczącymi )
Jestem domowym lekarzem Wszyscy się mnie pytają co wziąć jak im coś dolega.

mgirl

lenka1992 napisał:Jakbym czytała swoją wypowiedź
lenka1992 napisał:No oczywiście że powinnaś zostać lekarzem!
Monarri napisał:myśl o liceum

mgirl

ona*-*mistrz*-* napisał:staram się
Ale jak myślę to jest coraz gorzej
Myślenie to nie moja najmocniejsza cecha
Monarri napisał:Ja na twoim miejscu wybrałabym takie gdzie pójdzie chociaż kilka twoich koleżanek
Monarri napisał:jak będziemy czuć sie dobrze w szkole to nawet nauka będzie nam lepiej szła i wszystko będzie się lepiej układało
ona*-*mistrz*-* napisał:Moje koleżanki mają całkiem inne zainteresowania![]()
Monarri napisał:Ale przecież w dobrych szkołach jest wiele zróżnicowanych profili od humanistycznych po matematyczne, nie koniecznie musi być to jedna klasa.
gosiaczek94 napisał:najpierw liceum najlepiej bio-chemiczne potem soebie cos wybierzesz
markes01 napisał:Po gimnazjum LO i póxniej studnia prawnicze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości