Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Gdzie udać się na weekend?

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Nieprzeczytany postprzez Holigula » 23 Gru 2011, 18:33

Witam:)

Pod koniec stycznia chcę zabrać chłopaka na wypad od 3 do 5 dni. To ma być mój prezent na naszą 3 rocznicę.
Problem w tym, że nie wybrałąm jeszcze miejsca. Może wy coś mi podsuniecie?
Od razu jak wygląda sprawa z noclegiem? Chcę pokój 2 osobowy z łazienką. Cenowo tak 50,60 zł za osobę za dobę.
Jak atrakcje? Szczególnie w tym okresie? Co warto w tym miejscu zobaczyć? Zwiedzić? :)

Mam trochę kasy odłożone na ten wypad. Co prawda teraz pójdzie na studniówkę wydatek, ale i tak sporo zostanie i myślę, że mogę sobie pozowlić na taki wypad.

Czekam na propozycje:)

PS: W gre nie wchodzi tylko Polska! Myślałam o ciepłych źródłach na Słowacji bodajże, ale nadal szukam ciekawego miejsca:)
Jak ladacznica myśl ciało obnaża swe
Szatę rzucając precz, naga w mą stronę mknie

Awatar użytkownika
Holigula

• Miejscowość:Częstochowa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez wloczykij93 » 10 Sty 2012, 15:33

Pewnie dużo nowego nie powiem ale... Pogoda jest jaka jest u nas, aż żyć się niektórym pewnie odechciewa, także ze Słowacją to nie jest zły pomysł. Albo w góry może, tam śnieg jest, więc nacieszycie się zimą :P Możecie wejść na Giewont, Śnieżkę, widok jest świetny powiem. W ogóle w naszych górach trochę atrakcji się znajdzie. Żeby cenowo wyrobić noclegi to raczej bym szukał takich nie-turystycznych miejscowości, albo w jakiś zakamarkach miast, szukając raczej hosteli, tania alternatywa (sam testowałem :P). Ja trafiłem na pokoje 2-osobowe, z tym że wynajmuje się łóżko nie pokój, także jak traficie na 2-osobowe łóżko, spokojnie z kasą się zmieścicie.
Zagorzałym turystą nie jestem, za granice nie jeżdżę ale jak przyjdzie coś do głowy żeby spytać to śmiało, tylko raczej na gg, szybciej odpowiem, nie zaglądam tu nałogowo ;)
M-Girl zawsze jest zalogowana jak sprawdzam forum... dziwne...

wloczykij93

• Miejscowość:Tuchola/Bydgoszcz

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 10 Sty 2012, 15:33

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Migotliwa » 11 Sty 2012, 14:09

tak krótko, to chyba szkoda czas marnować na dalekie podróże... Ja zawsze polecam Mazury -okolice giżycka :lol:
A także romantyczny Kazimierz Dolny, tam jest taki fajny pensjonacik Casablanca- bardzo ładnie, nastrojowo i przemiła pani :)

Awatar użytkownika
Migotliwa

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry