Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Gdzie naprawić samochód?

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez agniesia1983 » 18 Paź 2010, 15:08

Podczas jazdy wieczorem wracając do domu wyleciała mi sarna. Zbiłam sobie prawą lampę, zderzak się urwał a błotnik się zgiął.
Powstał problem ale w końcu przywiozą mi auto na lawecie do domu.
Auto nie było ubezpieczone w autocasco. Powstał problem jak go teraz naprawić. Ile to kosztuje? I gdzie się naprawia takie samochody? Gdzie dostane części do auta?
Ostatnio edytowany przez Gareth, 18 Paź 2010, 17:12, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Poprawa nazwy tematu

agniesia1983

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Pomoże ktoś?

Nieprzeczytany postprzez Wioletta92 » 18 Paź 2010, 15:15

hm samochód musisz oddać po prostu do blacharza on przeprowadzi wycenę o oszacuje jaki koszt poniesiesz za naprawę. części mozesz kupić na złomie, allegro lub ustalić z blacharzem że on się tym zajmie:) moja rada nie kożystaj z usług pierwszego lepszego blacharza tylko popytaj u kilku ( zdób zdjęcia jak wyglądają uszkodzenia i udaj się do kilku zapytaj za ile ci to zrobią) :)

Wioletta92

Pomoże ktoś?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Paź 2010, 15:15

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez macius450 » 19 Paź 2010, 11:02

Poszukaj mechanika, blacharza. Najlepiej poszukaj w gazecie lub internecie części, które potrzebujesz.
Zobacvz sobie tutaj http://www.sprzedamczesci.pl albo na allegro. Można jeszcze poszukać na gioeldzie samochodowej ale najlepiej czesci weź ze sobą na wzór.
Ale będziesz musiała troche pochodzić

macius450

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez 0lek » 06 Lis 2010, 00:50

Błotnik, zderzak i lampa ? Wymiana max 2h (sam bym Ci to zrobił :P) Chyba ze blotnik da sie wyklepac.
+oczywiscie lakierowanie elementow (chyba ze jakims cudem kolor i odcien sie bedzie zgadzał.
A tak to kilka srubek, + odpiecie starej i podpiecie nowej lampy (kilka wiązek)

0lek

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez euzebi55 » 16 Lis 2010, 15:59

Co do naprawiania samochodów w PZU jest ciekawa oferta http://www.pzu.pl/?nodeid=wyszukiwarka_sn

Awatar użytkownika
euzebi55

• Miejscowość:Lublin
Użytkownik zbanowany

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez MATEUSZ_5 » 03 Lis 2011, 15:49

Nie tak dawno temu miałem podobna sytuację. Miałem samochód do poprawek blacharsko- lakierniczych po drobnej kolizji. Naprawa trwała parę dobrych dni. Całe szczęście że, w warsztacie zaproponowali mi zamienniki i części blacharskie ze szrotów które zostały pomalowane pod kolor mojego nadwozia. Było to dla mnie ważne bo nie mam AC, a w ten sposób zaoszczędziłem poważne pieniądze. W sumie to jestem wdzięczny ludziom z warsztatu (bodajże Patyra jak dobrze pamiętam) bo okazali się godni zaufania i uczciwi w naprawie i wycenie mojego samochodu.

MATEUSZ_5

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Lis 2011, 15:49

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez tiko » 30 Lis 2011, 14:02

Ja naprawiam swoje auto w mitcarze, jestem bardzo zadowolony:) polecam!

tiko

Gdzie naprawić samochód?

Nieprzeczytany postprzez immabawss » 03 Gru 2011, 19:55

a sarna żyje?

immabawss

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry