Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Forumowy czat!

Jak sama nazwa wskazuje, znajdować się tutaj będą informacje i nowości dotyczące forum.

Forumowy czat!

Postprzez puchaty » 27 Paź 2007, 20:48

Masz dosyć kulturalnych rozmów na forum?
Chcesz pogadać z innymi forumowiczami na żywo?

Oczywiście wszystko w miarę moralnosci :twisted:

Wpadnij na naszego m-forumowego czata!

Wystarczy kliknąć:
http://m-forum.pl/chat.php

Potem należy się zalogować i tyle ;),

Wystarczy wpisać samego nicka, nie trzeba wpisywać hasła!!.
Gdy nick będzie zajęty wpisz inny lub dodaj do swojego jakąś literke bądź cyfre ;)

Nikogo nie ma?
Poczekaj :)

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Forumowy czat!

Postprzez Ylx » 17 Wrz 2011, 15:19

vetus, widocznie wszedłeś, kiedy mnie nie było :mrgreen:
.

Awatar użytkownika
Ylx
Moderator

• Pochwały:55

Forumowy czat!

Postprzez mgirl » 17 Wrz 2011, 15:19

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Forumowy czat!

Postprzez Arsen » 17 Wrz 2011, 15:33

vetus napisał:Byłem 2 razy, moderatorzy prowadzili swoje prywatne rozmowy słodząc sobie jeden drugiemu nawzajem. Wzajemne kółko adoracji i brak ciekawych konwersacji wystarczyły bym więcej nie wszedł, dzięki :)

poniekąd się z tym zgodzę
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Forumowy czat!

Postprzez johanneskate » 17 Wrz 2011, 15:44

vetus napisał:Byłem 2 razy, moderatorzy prowadzili swoje prywatne rozmowy słodząc sobie jeden drugiemu nawzajem. Wzajemne kółko adoracji i brak ciekawych konwersacji wystarczyły bym więcej nie wszedł, dzięki

To tak jakbyś poszedł do pubu i dziwił się, że jakaś grupka ludzi między sobą rozmawia, a nie z Tobą. Trzeba powoli się poznać i potem już jest fajnie.
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Forumowy czat!

Postprzez Ylx » 17 Wrz 2011, 15:55

johanneskate napisał:To tak jakbyś poszedł do pubu i dziwił się, że jakaś grupka ludzi między sobą rozmawia, a nie z Tobą. Trzeba powoli się poznać i potem już jest fajnie.

Dokładnie tak. Poza tym - kto z nas tego nie przechodził? Dwa lata temu sama weszłam na czata pierwszy raz i zetknęłam się ze starą ekipą. Na początku nie było łatwo, ale po jakimś czasie rozmawiało nam się coraz fajniej i tak już zostało do dziś. Najważniejsze to się nie zniechęcać.
Poza tym, to nie jest tak, że ekipa wyznacza temat, na jaki będziemy rozmawiać danego dnia. Wejdź i sam coś zaproponuj. Bardzo często nowi użytkownicy na czacie pojawiają się i zostają, jako "duchy". Nic nie piszą, a tylko czytają wypociny moderatorów. I jak tu rozmawiać o czymś innym?
Ale niee... najlepiej zwalić na zielonych. Zróbmy kiedyś "dzień bez ekipy" na czacie. Zobaczymy, czy będzie Wam się tak wspaniale rozmawiać. :P
.

Awatar użytkownika
Ylx
Moderator

• Pochwały:55

Forumowy czat!

Postprzez Trzyzet » 17 Wrz 2011, 16:25

Ale się nie dziwcie jak nawet nie odpowiadacie na przywitanie usera...
Życie to ból, musisz się do niego przyzwyczaić...

Awatar użytkownika
Trzyzet

• Miejscowość:Pruszków
  • Pochwały:2

Forumowy czat!

Postprzez mgirl » 17 Wrz 2011, 16:25

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Forumowy czat!

Postprzez Arsen » 17 Wrz 2011, 17:21

Teraz zieloni zaraz się na nas szarych obrażą :mrgreen:
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

Forumowy czat!

Postprzez johanneskate » 17 Wrz 2011, 17:22

Arsen, nikt nie będzie się obrażał, nie jesteśmy dziećmi:).
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Forumowy czat!

Postprzez Arsen » 17 Wrz 2011, 17:24

johanneskate, no wiem, tak sobie żartuję, bo jak najpierw miano pretensje do zielonych co do tego całego czata to teraz jakby się role odwróciły ;)

Awatar użytkownika
Arsen

Forumowy czat!

Postprzez complicated » 18 Wrz 2011, 10:43

Trzyzet napisał:Ale się nie dziwcie jak nawet nie odpowiadacie na przywitanie usera...

Dramat :O

Mi tez nie odpowiadają ;p
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
complicated

• Pochwały:8

Postprzez Skrzaciik » 18 Wrz 2011, 11:04

Trzyzet napisał:Ale się nie dziwcie jak nawet nie odpowiadacie na przywitanie usera...

Ja myślę, że koniec świata nastąpił ! :roll:

Dajcie spokój, jak ktoś bierze na poważnie to wszystko co dzieje się na czacie, to ma zakaz wchodzenia tam. Czat jest raczej miejscem do rozmów o wszystkim i o niczym, to, że częściej o niczym, to inna sprawa. Wracając jeszcze do czacikowego humorku, to błagam, różne rzeczy się tam pisze, czasem się posprzeczamy, czasem nawet pójdą jakieś ostrzejsze słowa, ale na litość boską, kto to bierze do siebie. Jakbym miała każde takie słowo przeżywać, to siedziałabym teraz cała zaryczana w pokoju bez klamek :crazy: Dajcie sobie na luuz : *
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk

Forumowy czat!

Postprzez Salami » 18 Wrz 2011, 19:31

Żaden dramat, żaden koniec świata- brak elementarnych zasad kultury, ot co :roll:

Nikt nie mówi o końcu świata, ale jak mają inni włączyć się do rozmowy, jeśli są totalnie ignorowani? Ja tam nie zamierzam na czata wchodzić, wpraszać się, gdzie będę się czuć zbędna. Potwierdzają to tylko wypowiedzi użytkowników w tym temacie. Wiele osób pewnie kieruje się podobnym tokiem myślenia, wszystko w temacie.
A jeśli Boga nie ma, a jedynym Szatanem jest ten,
który przekonał wszystkich, że on naprawdę istnieje?

Awatar użytkownika
Salami
Kumpel

• Pochwały:26

Forumowy czat!

Postprzez Darcia K » 18 Wrz 2011, 19:49

Ylxia napisał: Bardzo często nowi użytkownicy na czacie pojawiają się i zostają, jako "duchy". Nic nie piszą, a tylko czytają wypociny moderatorów.

Bo często przychodzą, witają się i jakby pisali do powietrza, żadnej reakcji, żadnego "cześć" czy "pocałuj mnie gdzieś". Nie będę teraz konkretnie wskazywać, kto nie reaguje na przywitania, bo zresztą nie mam nikogo na myśli specjalnie, teraz już na czata nie wchodzę, ale jak wchodziłam to też niejednokrotnie zostałam tak potraktowana i niekiedy siedziałam cicho, bo niefajnie się poczułam z tym, że moje powitanie było jak do ściany. W skrócie mówiąc, w pełni popieram Salami, to, że jesteśmy w internecie, nie oznacza, że pewne zasady kultury nas nie obowiązują. A chyba każdego z nas mama uczyła, że jak gdzieś wchodzimy, to się witamy, a także odpowiadamy na powitania innych.
Skrzaciik napisał:Dajcie spokój, jak ktoś bierze na poważnie to wszystko co dzieje się na czacie, to ma zakaz wchodzenia tam.

Bo TY tak powiedziałaś?
Ylxia napisał:I jak tu rozmawiać o czymś innym?

A jak tu się włączać do rozmowy, kiedy nawet głupie "cześć wszystkim" często jest mówione jak do ściany?
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Pochwały:15

Postprzez FairPlay » 18 Wrz 2011, 19:54

Darcia K napisał:Bo często przychodzą, witają się i jakby pisali do powietrza, żadnej reakcji, żadnego "cześć" czy "pocałuj mnie gdzieś".

Dziwne, bo za każdym razem kiedy tam wbiłem odpowiedziano mi.

A to, że na razie rzadko się odzywam nie powinno nikogo dziwić, bo właściwie nikogo na chwilę obecną nie znam ;)
"Życie to najcięższy melanż, każdy kończy zgonem."

Awatar użytkownika
FairPlay

• Miejscowość:Oberschlesien
  • Pochwały:3

Forumowy czat!

Postprzez Skrzaciik » 18 Wrz 2011, 20:04

Darcia K napisał: Skrzaciik napisał:Dajcie spokój, jak ktoś bierze na poważnie to wszystko co dzieje się na czacie, to ma zakaz wchodzenia tam.

Bo TY tak powiedziałaś?

Nie, bo w takim razie nie ma po co tam wchodzić :]
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

Forumowy czat!

Postprzez Bishamoth » 19 Wrz 2011, 16:01

Nin, miala racje co do nowej wersji Google Chrome. Nie da sie wejsc z tej przegladarki na chat. Od razu wywala komunikac "closed". Na innych przegladarkach wsio chodzi normalnie.

PS nie aktualizujcie jak co chroma, to bedzie dzialac ;P
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry