Ylxia napisał: Bardzo często nowi użytkownicy na czacie pojawiają się i zostają, jako "duchy". Nic nie piszą, a tylko czytają wypociny moderatorów.
Bo często przychodzą, witają się i jakby pisali do powietrza, żadnej reakcji, żadnego "cześć" czy "pocałuj mnie gdzieś". Nie będę teraz konkretnie wskazywać, kto nie reaguje na przywitania, bo zresztą nie mam nikogo na myśli specjalnie, teraz już na czata nie wchodzę, ale jak wchodziłam to też niejednokrotnie zostałam tak potraktowana i niekiedy siedziałam cicho, bo niefajnie się poczułam z tym, że moje powitanie było jak do ściany. W skrócie mówiąc, w pełni popieram Salami, to, że jesteśmy w internecie, nie oznacza, że pewne zasady kultury nas nie obowiązują. A chyba każdego z nas mama uczyła, że jak gdzieś wchodzimy, to się witamy, a także odpowiadamy na powitania innych.
Skrzaciik napisał:Dajcie spokój, jak ktoś bierze na poważnie to wszystko co dzieje się na czacie, to ma zakaz wchodzenia tam.
Bo TY tak powiedziałaś?
Ylxia napisał:I jak tu rozmawiać o czymś innym?
A jak tu się włączać do rozmowy, kiedy nawet głupie "cześć wszystkim" często jest mówione jak do ściany?