Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210040 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Familia HP

Coś dla fanów 'tłustych' rymów i bitów.

Familia HP

Nieprzeczytany postprzez Infini » 15 Lut 2010, 08:17

Co sądzicie o tym częściowo łódzkim skladzie? Wg. mnie jest trochę przysłonięty OSTRym i Zeusem, a szkoda, bo są naprawdę dobrzy.
W padzierniku 2009 wyszła płyta 42. Słuchaliście? Co myślicie?
Jak dla mnie mistrzostwo. Dobre bity m.in OSTRego, teksty z przekazem - w większości, flow też mi się podoba.
Czekam na Wasze opinie ;)
martwa dusza, ciało walczy

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Familia HP

Nieprzeczytany postprzez anot » 17 Lut 2010, 15:18

A lubię lubię. Co do nowej płyty sądze podobnie jak Ty, genialna jest.
Właśnie leci u mnie Mamy to we krwi (;
Zgodzę się też z tym, że zostali troche przysłonięci i nie słychać o nich zbyt wiele, ale sądze że im to nie potrzebne ;)
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.

Awatar użytkownika
anot
Moderator

• Pochwały:17

Familia HP

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Lut 2010, 15:18

Awatar użytkownika
mgirl

Familia HP

Nieprzeczytany postprzez Raiden » 01 Mar 2010, 22:02

Bardzo lubię Famielię H.P. Moim zdaniem robią bardzo dobry rap w podobnym stylu co Ostry. Faktycznie może i są trochę tym "przesiąknięci", ale wychodzi im to na dobre, bo tworzą rzadki, unikalny styl. Ich rap cechuje szczerość, a weryfikacją ich nawijki od jednej do drugiej płyty jest czas. Bardzo spodobał mi się track z poprzedniej płyty kierowany do Sokoła, a na obecnej jest tylko potwierdzony. Jeśli chodzi o 42 to płyta wypadła świetnie. Nie zawodzi warstwa liryczna, teksty są szczere, dosadne i przede wszystkim ciekawe. Nie wieje nudą, a płyta ma swój klimat. Bardzo mocną stroną są tez bity, które z tekstami tworzą unikalny materiał, godny polecenia. Trochę zawiodła promocja płyty. Po premierze nie było jakiegoś "szumu", ale Im chyba o to chodziło, z resztą to kolejne potwierdzenie prawdziwości ich tekstów. Na kolejną płytę pewnie przyjdzie nam znowu dłużej poczekać, a trasa koncertowa pewnie nie będzie zbyt wielka, a szkoda, bo chętnie bym wpadł na ich koncert w mojej miejscowości.

Raiden

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry