Facet który kocha poczeka na kobietę kiedy mu sie sama odda?
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.
czy facet, który kocha swoją dziewczynę może ją zostawic tylko dlatego że mu się nie oddała bo uznała że za mało się znają?

mgirl

szalona gwiazdka napisał:Nad tym czy potrzebna mu taka panna jak nie będzie mógł się zaspokoić?
szalona gwiazdka napisał:Uważam że miesiąć to króti czas by już się oddać i w dodatku stracic cnotę tak szybko.

mgirl

szalona gwiazdka napisał:Mimo że bys go kochała? Zostawiła bys go?
szalona gwiazdka napisał:Mimo że bys go kochała? Zostawiła bys go?
szalona gwiazdka napisał:Nie oddałam się mu bo sie boje konsekwencji. Myslę że mnie przeleci a na drugi dzień się nie odezwie. Muszę byc pewna jego uczuć nie tylko w słowach ale i czynach.
szalona gwiazdka napisał:Zrobi mi dziecko a potem kto bedzie chciał panne z dzieckiem racezj nikt się taka nie zainteresuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości