Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Facet który kocha poczeka na kobietę kiedy mu sie sama odda?

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 19:42

Spotkała mnie taka sytuacja ze byłam z facetem miesiąc. On chciał się kochac a ja jescze nie chciałam On sie wkurzył na mnie. Powiedział że może mi dac namiary do zakony. Że on jest mężczyzną, ma 26 lat i ma swoje potrzeby. Od tam tego czasu nie odzywa sie do mnie. Jak dzwoonie do niego nie odbiera i nie odpisuje. czy facet, który kocha swoją dziewczynę może ją zostawic tylko dlatego że mu się nie oddała bo uznała że za mało się znają? Teraz się zastanawiam co dalej z tego będzie.

szalona gwiazdka

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Sok z Orzechami » 02 Lut 2012, 19:47

czy facet, który kocha swoją dziewczynę może ją zostawic tylko dlatego że mu się nie oddała bo uznała że za mało się znają?

Który kocha to raczej nie ;). Może tym, że się do Ciebie nie odzywa myśli, że zmienisz zdanie tylko po to by nie był zły. Nie daj się, miesiąc to krótko, przynajmniej w mojej głowie.
Here Comes The BOOM!
Go Hard Or Go Home
"Niech twoje plany będą ciemne i nieprzeniknione jak noc, a kiedy ruszysz, uderzaj jak błyskawica"

Awatar użytkownika
Sok z Orzechami

• Pochwały:2

Postprzez mgirl » 02 Lut 2012, 19:47

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez rozczochrany » 02 Lut 2012, 19:47

Powiedział Ci samą prawdę. ;) Wymagasz od 26 letniego faceta, który ma swoje potrzeby, żeby czekał aż Ci się łaskawie zachce?
Nie wiem co z tego będzie, ale jeśli nie odzywa się już kila dni to raczej nic wielkiego. ;)
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 19:51

Jak pytałam czy będzie do mnie przyjeżdzał to on na to że on nie wie, może. Nad czym on się tu moze zastanawiać? Nad tym czy potrzebna mu taka panna jak nie będzie mógł się zaspokoić? Czy na moim miejscu tez byście postąpiły tak samo? Uważam że miesiąć to króti czas by już się oddać i w dodatku stracic cnotę tak szybko.

szalona gwiazdka

Postprzez rozczochrany » 02 Lut 2012, 19:55

szalona gwiazdka napisał:Nad tym czy potrzebna mu taka panna jak nie będzie mógł się zaspokoić?

Między innymi pewnie też. ;)
szalona gwiazdka napisał:Uważam że miesiąć to króti czas by już się oddać i w dodatku stracic cnotę tak szybko.

Po Twoich postach wnioskuję, że jesteś od niego parę ładnych lat młodsza, więc pewnie myślicie zupełnie innymi kategoriami. ;)
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 20:11

No sory a ile by lat nie miał to jak kocha to poczeka. Jeszcze się nie określił zbytnio pod jakim względem mysli o mnie poważnie a ja już mu sie oddam.

szalona gwiazdka

Postprzez mgirl » 02 Lut 2012, 20:11

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez hanna_anna » 02 Lut 2012, 20:17

Nie powinien tak Ci powiedzieć, a już na pewno nie strzelać fochów. Skoro mu nie pasuje, to się rozstańcie.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Postprzez Adna » 02 Lut 2012, 20:21

Ma 26 lat, a strzela takie fochy i do tego o cos takiego. Ja juz bym sie pozegnala z nim, na Twoim miejscu.
Mowisz, ze kochasz deszcz, a rozkladasz parasolke, gdy zaczyna padac.
Mowisz, ze kochasz slonce, a chowasz sie w cieniu, gdy zaczyna grzac.
Mowisz, ze kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiac...

Awatar użytkownika
Adna

• Miejscowość:Gdynia

Postprzez Phony » 02 Lut 2012, 20:24

Sposób w jaki się zachował nie świadczy o nim dobrze, dziwię się, że jeszcze się do niego odzywasz. Niby ma 26-lat a zachowanie rozkapryszonego chłopca, któremu tatuś nie chce nowej koparki kupić.
You were talk, talk, talk, talkin' in circles that day,
when you get to the point make sure that I'm still awake, OK?[...]
God who'd wanna be such an asshole?

Awatar użytkownika
Phony

• Pochwały:3

Postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 20:31

Mimo że bys go kochała? Zostawiła bys go?

szalona gwiazdka

Postprzez hanna_anna » 02 Lut 2012, 20:34

szalona gwiazdka napisał:Mimo że bys go kochała? Zostawiła bys go?

Kochać to jedno, a szacunek to drugie. Porozmawiaj z nim, ale jak nie będzie chciał zmienić swojego nastawienia, to chyba nie ma sensu się męczyć? Po za tym skoro jest z Tobą to powinien liczyć się z Twoim zdaniem.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Postprzez martuśka. » 02 Lut 2012, 20:42

szalona gwiazdka napisał:Mimo że bys go kochała? Zostawiła bys go?

Zastanów się. Skoro byś go kochała to mogłabyś się mu oddać bez względu na to czy bylibyście ze sobą dzień czy miesiąc czy rok. Przejmujesz się w tej chwili czasem, który niczego nie wyznacza. Czujesz się niegotowa na seks z jakiegoś powodu, czas to wg mnie przykrywka. Jak się kogoś kocha albo przynajmniej ufa się takiej osobie, czuje się przy niej bezpiecznie to nie patrzy się na długość związku. Nie kochasz go, wydaje Ci się raczej. Jeśli On Ci powiedział, że Cię kocha to tylko po to żebyś szybciej wskoczyła mu do łóżka. On jest zwykłym facetem, który szuka okazji by jakąś naiwniarę zaciągnąć do łóżka, widać to gołym okiem. Po co Ty chcesz się z nim kontaktować? Naprawdę uciekaj od niego, nie daj się poniżać prosząc go o jakiś odzew z łaską bo Pan poczuł się urażony, że nie oddałaś Mu się a on ma swoje potrzeby i jest tu najważniejszy.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 20:49

Nie oddałam się mu bo sie boje konsekwencji. Myslę że mnie przeleci a na drugi dzień się nie odezwie. Muszę byc pewna jego uczuć nie tylko w słowach ale i czynach. Zrobi mi dziecko a potem kto bedzie chciał panne z dzieckiem racezj nikt się taka nie zainteresuje.

szalona gwiazdka

Postprzez ema » 02 Lut 2012, 20:49

Żałosny koleś. Miesiąc to mało - nikt nie każe facetowi latami trzymać siurka na wodzy bo kobitka ma fanaberię, tylko grzecznie poczekać, aż oboje będą pewni, że to poważna relacja, a to co innego.
Zachował się jak dupek. Nie mówię, żeby go rzucać, ale walnąć focha klasycznego i czekać aż bardzo bardzo bardzo przeprosi, inaczej ciao.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Postprzez martuśka. » 02 Lut 2012, 20:56

szalona gwiazdka napisał:Nie oddałam się mu bo sie boje konsekwencji. Myslę że mnie przeleci a na drugi dzień się nie odezwie. Muszę byc pewna jego uczuć nie tylko w słowach ale i czynach.

Myślę, że tak by właśnie było. Dojrzały mężczyzna nie tak podchodzi do spraw jak Twój wybranek.

szalona gwiazdka napisał:Zrobi mi dziecko a potem kto bedzie chciał panne z dzieckiem racezj nikt się taka nie zainteresuje.

A to akurat nie koniecznie. Znam taką dziewczynę co została sama z dzieckiem, takie to zawsze cisze i niewydarzone było a co rusz ktoś się koło niej kręci i ma partnera teraz (nie ojca dziecka). Ale to tak poza tematem.

Teraz wyjaśnij Mu raz i dobitnie, że to nie tak ma wyglądać, powiedz o swoich obawach i powiedz, że powinien to uszanować. Wymuś na nim rozmowę, oczywiście w cztery oczy. Ty zachowujesz się od niego dojrzalej a to niby on jest starszy jak mniemam.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry