Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Facet który kocha poczeka na kobietę kiedy mu sie sama odda?

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Nieprzeczytany postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 19:42

Spotkała mnie taka sytuacja ze byłam z facetem miesiąc. On chciał się kochac a ja jescze nie chciałam On sie wkurzył na mnie. Powiedział że może mi dac namiary do zakony. Że on jest mężczyzną, ma 26 lat i ma swoje potrzeby. Od tam tego czasu nie odzywa sie do mnie. Jak dzwoonie do niego nie odbiera i nie odpisuje. czy facet, który kocha swoją dziewczynę może ją zostawic tylko dlatego że mu się nie oddała bo uznała że za mało się znają? Teraz się zastanawiam co dalej z tego będzie.

szalona gwiazdka

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez szalona gwiazdka » 02 Lut 2012, 21:01

W jaki sposób mogę wymusić na nim spotkanie? Jeśli będzie chciał to sam przyjedzie tak jak zawsze to było w soboty. Pisałam do niego że chce się z nim spotkać, zeby do mnie przyjechał. Siłą go nie zmuszę do spotkania jesli nie będzie chciał.

szalona gwiazdka

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 02 Lut 2012, 21:01

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez wendy. » 02 Lut 2012, 21:03

Jeśliby kochał to by nie zostawił. A to, że nie odbiera Twoich telefonów i się nie odzywa jak obrażony dzieciak świadczy tylko o tym, że jest bezuczuciowym chamem który nie wie co to miłośc i którego priorytetem jest tylko zaliczanie panienek, przynajmniej takie jest moje odczucie. Facet który by kochał nie postawiłby nigdy tak sprawy tylko próbował Ci wytłumaczyć, że bardzo chciałby, żebyście byli ze sobą blisko również fizycznie, pytał o Twoje obawy wątpliwości i wspólnie próbował podjąć jakieś decyzje oraz rozwiać Twoje obawy. A zachowanie Twojego faceta jest niestety jedynie wyrazem jego olbrzymiego egoizmu oraz świadectwem braku uczuć z jego strony. Na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój, jest na prawdę wielu wartościowych facetów na tym świecie więc nie warto tracić czasu z zapatrzonymi jedynie w swoje potrzeby bufonami ;)
"Mama powiedziała mi, że każdy ma swojego anioła.Każdy ma i będzie go miał."

Pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój.
Tym których napotkałeś na jawie i wśród snów.
A może ktoś skazany na samotność ogrzeje się twym ciepłem?

Awatar użytkownika
wendy.

• Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez sexilala » 02 Lut 2012, 21:37

Olej go.Nie wart jest Ciebie po prostu .Taka prawda ...sex za dalszą znajomość...?Śmieszny jest a Ty szanuj się.
Kochaj mnie ,za rękę prowadż mnie.
Od zła uchroń mnie .
Mój smutek rozwiń jak we mgle by nie pojawiał
za często się.
Od lęków uchroń mnie .
Moja rozpacz w ciszy pojawia się jak
nie ma za często cię.
Od goryczy uchroń mnie.
Moim sercem zajmij się.
Kochaj mnie,jeśli nie kochałeś to zsotaw mnie.

Awatar użytkownika
sexilala

• Ostrzeżenia:1

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 02 Lut 2012, 23:23

szalona gwiazdka napisał:Siłą go nie zmuszę do spotkania jesli nie będzie chciał.

Możesz go odwiedzić. Chyba wiesz gdzie mieszka, jaki ma plan dnia i kiedy zastaniesz go w domu. No ale poczekaj do tej soboty, zobacz czy przyjdzie. Jeśli nie to dopiero wtedy sama do niego idź i wszystko wyjaśnij.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez alien » 02 Lut 2012, 23:36

martuśka. napisał:Możesz go odwiedzić.

Doradzasz jej tak. Sama byś tak zrobiła?
Tak nieśmiało zapytam.. Gdzie się podziała godność w tych radach?

Jeśli aspirujesz do bycia rzeczą, naiwnie staraj się nadal dodawać wartości temu "związkowi". Proś, błagaj etc..
Alternatywnie, zachowaj się jak kobieta, podnieś brodę i odpuść, bo się ośmieszasz..

Awatar użytkownika
alien

• Pochwały:12

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 02 Lut 2012, 23:36

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez NightAnasazi » 03 Lut 2012, 03:17

Nie za bardzo mi sie chciało czytać posty w temacie, ale powiem Ci tak - jeśli on Ci robi takie jazdy, to uciekaj najdalej jak się da.

Może mieć swoje potrzeby i może do nich dażyć, ale to co powiedział, nie kwalifikuje go jako mężczyzny, a jako dziecko. Już nie rozpisująć się o fakcie, że o miłości to tu nie ma mowy... szczególnie po miesiącu.
Złodziej z Bagdadu (1993) (bajka) - poszukuje tego filmu - najchetniej kupię (w sklepach, ani na necie tego nie ma) lub zasponsoruje zrobienie kopi cyfrowej. Szczegóły - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5069245

Awatar użytkownika
NightAnasazi

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez szalona gwiazdka » 03 Lut 2012, 15:33

W dodatku on przyjechał do mnie z kondonami. CZy facet, który kocha przyjeżdza do ukochanej z nimi?

szalona gwiazdka

Nieprzeczytany postprzez vetus » 03 Lut 2012, 16:14

szalona gwiazdka napisał: CZy facet, który kocha przyjeżdza do ukochanej z nimi?

Nie, facet który kocha nie zabezpiecza się podczas seksu, bo chce mieć z tą kobietą jak najliczniejsze potomstwo. Biedak nie wie, że 15-latka to kiepski materiał na matkę :(
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 03 Lut 2012, 17:24

Weź go olej, taa, facet ma 26 lat, ma swoje potrzeby, trzeba było startować do kobiet a nie dziewczyn... Masz 15/16 lat i on tym bardziej powinien zrozumieć ze nie chcesz jeszcze sexu, no kur*a takie typy, młodym dziewczyną dają opinie dziw*k

Olej, znajdź kogoś komu nie zależy tylko na posuwanie co godzinkę, będzie dobrze....
Zero smutków, zero złości wy*ebane po całości ;7

Awatar użytkownika
Ściema

Nieprzeczytany postprzez szalona gwiazdka » 03 Lut 2012, 19:12

Jak sie z tego otrząsnąć?

szalona gwiazdka

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 03 Lut 2012, 19:38

Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć, bo sam tydzień temu zostałem rzucony, ale spotykam się ze znajomymi, oddaje się pasjom i pracuje w nadmiarze, powoli przechodzi,
Zrób tak jak ja, uświadom sobie że ten koleś nie był Ciebie wart, chciał Cie tylko wykorzystać. :)

Awatar użytkownika
Ściema

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 03 Lut 2012, 20:19

alien napisał:Doradzasz jej tak. Sama byś tak zrobiła?
Tak nieśmiało zapytam.. Gdzie się podziała godność w tych radach?

Nie ja bym tak nie zrobiła bo wcześniej radziłam jej aby kopnęła go w cztery litery ale ona wydziwiała, że jakaś miłość czy coś więc poradziłam by do niego poszła. Ale powinnam dopowiedzieć... i kopnęła w cztery litery.
Zresztą jak dobrze przypuszczałam - kopnięcie go byłoby najlepszą rzeczą jaką powinna zrobić.

szalona gwiazdka napisał:Jak sie z tego otrząsnąć?

To był tylko miesiąc znajomości (a przynajmniej związku) - tu nie się z czego otrząsać. Takie rzeczy się zdarzają, nic na to nie poradzisz. Ciesz się, że zostałaś w zgodzie z własnym sumieniem, nie puściłaś się z nim a on nie był Ciebie wart bo zależało mu tylko na jednym.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez fooffa » 04 Lut 2012, 12:18

Patologia. Żałosne. I z Twojej i jego strony.
Mężczyźni rządzą światem, a kobiety mężczyznami

fooffa

Nieprzeczytany postprzez szalona gwiazdka » 04 Lut 2012, 18:28

Zadzwoniłam do niego i żądałam wyjaśnień. A on na to że nie pasujemy do siebie pod względem charakterów. Pod tym względem że jestem dla niego zaspokojona, że woli zwariowane dziewczyny. Powiedziałam mu że wynika z tego że nie zaspakajam twoich potrzeb i jestem ci nie potrzebna. A on na to że jak dobierałem się do ciebie, chciałem dotykać w miejsca intymne ty nie chciałaś. A sama powinnaś postępować w tym kierunku, robić coś.. Więc wyszło to samo. Pasowałoby mu gdybym to ja dobierała sie do niego był by wtedy zadowolony i oddała się mu po miesiącu. To by wtedy kontynuował znajomość a ja nie pozwoliłam na zbyt wiele więc mnie nie chce.

szalona gwiazdka

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 04 Lut 2012, 20:34

No i mi pasuje ;7

Tylko dlaczego tak późno do tego doszłaś no i nie sama? Ale dojrzejesz, spokojnie ;]

Awatar użytkownika
Ściema

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry