Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Faceci pytają, Wy odpowiadacie

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 28 Maj 2009, 11:33

Jak w temacie.
Jest temat w którym dziewczyny pytają, więc teraz w odwrotną stronę.
Więc zaczynamy.

Czy były w Waszym życiu wydarzenia o których nigdy nie powiedziałybyście swojemu partnerowi? Jeśli tak to dlaczego.
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 11 Lut 2012, 16:31

vetus napisał:Jedna cecha, której nie znosicie u swojego faceta.

Jest podobny do mnie. Łączy nas wiele wspólnych cech, zwłaszcza podobne wady. Irytuje mnie czasem jego zachowanie, zwłaszcza,że na jego miejscu postąpiłabym tak samo.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Lut 2012, 16:31

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez cyniczna » 12 Lut 2012, 14:22

Jaka by była wasza reakcja gdyby po ponad roku od zerwania kontaktu z byłym chłopakiem dostałybyście od Niego kwiaty pocztą kwiatową w walentynki lub urodziny a w środku by było napisane, że nadal Was kocha / nadal pamięta o Was? Ciekawi mnie to.

Byłam w takiej sytuacji. Dwa razy.
Na moje 18naste urodziny przyjechał (nie widzieliśmy się prawie pół roku) z koszem w którym było 100 róż. Cóż.. wielkie (pozotywne) zaskoczenie było to dla mnie, ale z drugiej strony głupio mi było, bo nie chciałam do niego wrócic, już wszystko się wypaliło.
No i wcześniej na 17naste urodziny taksówkarz przywiózł kwiaty z siedemanstoma różami, co prawda w liściku były życzenia a nie wyznania miłosne, ale co nie zmienia faktu że też miałam mieszane uczucia.
Jedna cecha, której nie znosicie u swojego faceta.

Niezaradność.
Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową
tęskniłam lata... Każde twoje słowo
słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze -
mów do mnie jeszcze...

Mów do mnie jeszcze.. ludzie nas nie słyszą
Słowa twe dziwnie poją i kołyszą,
Jak kwiatem, każdem słowem twem się pieszczę -
Mów do mnie jeszcze..

Awatar użytkownika
cyniczna
Przyjaciel

• Miejscowość:in your mind
  • Pochwały:11

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 12 Lut 2012, 15:51

vetus napisał:Lubicie jeść arbuzy i grejfruty?

Uwielbiam jedno i drugie pod warunkiem, że owoce są dojrzałe i z dobrych odmian.

Antykozak napisał:Jaka by była wasza reakcja gdyby po ponad roku od zerwania kontaktu z byłym chłopakiem dostałybyście od Niego kwiaty pocztą kwiatową w walentynki lub urodziny a w środku by było napisane, że nadal Was kocha / nadal pamięta o Was?

Wkurzyłabym się lekko. Skoro wie, że mam faceta to niech nie bawi się w takie scenki, musiałby być naprawdę zdesperowany.

vetus napisał:Jedna cecha, której nie znosicie u swojego faceta.

Jest strasznie uparty i czasem to jest jego największa wada.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez NieDramatyzuj » 12 Lut 2012, 18:39

mwk1 napisał:Dlaczego coraz więcej dziewczyn pokazuje swoje walory publicznie - fotka, nk, fb? Nie mogą po prostu pokazywać ich i pozostawić je wyłącznie dla swojego partnera? Dlaczego wolą podobać się i być adorowane przez więcej niż jednego faceta? Dlaczego jest coraz większe przyzwolenie społeczne na takie zachowanie? I tu raczej nie chodzi tylko o kompleksy. Dlaczego trudno zrozumieć Kobietom, że w ten sposób wcale nie są wyzwolone i wolne, a wręcz przeciwnie - robią to, co większość prymitywnych facetów od nich oczekuje. Skąd zainteresowanie u Kobiet seksem w coraz młodszym wieku? Nie, nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Ja po prostu takiego zachowania totalnie nie rozumiem i jestem ciekawy, jak Kobiety zapatrują się na to, co dzieje się w obecnych czasach.

Bo dla wielu niestety internet jest miejscem szukania partnera :/
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?

NieDramatyzuj

• Miejscowość:Oświęcim
  • Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez andre19 » 22 Lut 2012, 21:13

Gdzie jest granica między zainteresowaniem a nachalnością?

andre19

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Lut 2012, 21:13

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 22 Lut 2012, 21:21

Gdzie jest granica między zainteresowaniem a nachalnością?

Dla każdego jest inna. Generalna zasada jest taka, że nie wpieprzasz się tam gdzie Cie ewidentnie nie chcą bo tylko robisz sobie tyły. Poza tym mało sprecyzowane - nie wiem czy chodzi Ci o zainteresowanie dziewczyną stricte związkowo czy o wykazanie zainteresowania ogólnego "co u niej"?

Jeśli o to pierwsze - tak jak powiedziałam, jeśli ktoś wykazuje zainteresowanie Tobą, albo możesz wnioskować, że Cię lubi - zainteresowanie może być naturalnie większe. Nie ma jednak co przesadzać, granicę trzeba po prostu "czuć". Nie można cały czas śledzić dziewczyny, chodzić za nią cały dzień, zagadywać kiedy tylko się da. Każdy potrzebuje odrobiny przestrzeni, jedni więcej inni mniej.

Jeśli o drugie - opowiem już z własnego przykładu, a nie ogólnie - nie lubię wypytywania o moje sprawy i zazwyczaj na takie pytania nie odpowiadam, albo zbywam pytającego. Ktoś kto ma odrobinę taktu i nie jest tępym łosiem od razu się zorientuje. Granicę zainteresowanie/nachalność mam przesuniętą maksymalnie w kierunku nachalności.
And if you are the ghost I'll call your name again
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

• Miejscowość:Zapomniana przez świat

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 22 Lut 2012, 21:32

Bawicie się w niewinne, niezobowiązujące flirty, tak ot dla zabawy, rozrywki, czy jak już flirtujecie z facetem to już jest to o jakimś głębszym podłożu emocjonalnym ?
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 22 Lut 2012, 21:36

Bawicie się w niewinne, niezobowiązujące flirty, tak ot dla zabawy, rozrywki, czy jak już flirtujecie z facetem to już jest to o jakimś głębszym podłożu emocjonalnym ?

Aktualnie ani jedno ani drugie. Zanim poznałam mojego chłopaka to raczej ten pierwszy sposób dominował, potem z nim - drugi, wiadomo. A teraz już wypadłam z gry ;p
And if you are the ghost I'll call your name again
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

• Miejscowość:Zapomniana przez świat

Nieprzeczytany postprzez hanako60 » 22 Lut 2012, 21:37

Arsen napisał:Bawicie się w niewinne, niezobowiązujące flirty, tak ot dla zabawy, rozrywki, czy jak już flirtujecie z facetem to już jest to o jakimś głębszym podłożu emocjonalnym ?

Różnie. Faceci mają chyba to samo. Lekki flirt nie oznacza, że ktoś mi się podoba na zabój.
Głupich nie sieją, sami wschodzą.

Awatar użytkownika
hanako60

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mandelena » 22 Lut 2012, 21:38

Arsen napisał:Bawicie się w niewinne, niezobowiązujące flirty, tak ot dla zabawy, rozrywki, czy jak już flirtujecie z facetem to już jest to o jakimś głębszym podłożu emocjonalnym ?

Raczej nie flirtuję z facetem, którego widzę pierwszy raz na oczy, niestety, coś mnie blokuje. Choć zależy jak ten flirt miałby wyglądać. Jeśli jest dość kulturalny i nienachalny, to nie mam nic przeciwko, ale jak chłopak podchodzi 'na cwaniaczka' i flirt dla niego to jakieś niewybredne teksty, to podziękuję. Choć raczej moje 'flirty' zaczynają się po jakimś czasie znajomości.
'Muzyka jest odpowiedzią, to pewne. Na pytania postawione i nie. Jest odpowiedzią bez treści.'

Awatar użytkownika
mandelena

• Miejscowość:Poznań

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 22 Lut 2012, 21:41

Wydaje mi się, że w ogóle nie flirtuję, zawsze staram się być odpychająca. Jeśli mi się zdarza to bardziej z rozrywki i tak mimowolnie.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 23 Lut 2012, 13:59

andre19 napisał:Gdzie jest granica między zainteresowaniem a nachalnością?

Nienawidzę, gdy daję facetowi jasne sygnały, że to moja prywatna sfera życia i nie chcę, by do Niej wchodził z butami. Zwykle wyraźnie mówię, że przykro mi, ale nic z tego nie będzie i żeby dał sobie spokój. Normalny człowiek posłucha i odstąpi, jeśli tego nie rozumie i dalej próbuje coś ugrać, to dla mnie to nachalność.
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Nieprzeczytany postprzez IronischWesen » 23 Lut 2012, 14:49

Zdarza mi się. Zazwyczaj nieświadomie. Bo nie lubię dawać zbędnych nadziei, potem nie jest to wcale zabawne jak facet się zaangażuje. Później mam wyrzuty sumienia, że mogłam się zachowywać trochę inaczej, trochę bardziej odpychająco, skoro wiedziałam, że nie widzę szans na rozwój tejże znajomości w kierunku emocjonalnym. Więc jak już flirtuje to już jest to o jakimś głębszym podłożu emocjonalnym. Chyba, że sama nie zdaje sobie sprawy, że flirtuje, a nie jestem po prostu miła.
" Możesz zmienić niebo, które masz nad sobą, ale duszy w sobie nie. "

Awatar użytkownika
IronischWesen

Nieprzeczytany postprzez Shooty » 23 Lut 2012, 19:54

Ja mam dosyć nowatorskie pytanie, bowiem zastanawia mnie, jak jest u Was - kobiet - z orgazmem podczas pierwszego razu? Czy zakończenie seksu bez niego to powód wstydu dla chłopaka, czy raczej jest to normalne i zazwyczaj nie kończy się "happy endem"?

Awatar użytkownika
Shooty

Nieprzeczytany postprzez TeaRose » 23 Lut 2012, 20:08

Ja podczas pierwszego razu czułam się naprawdę fajnie, choć byłam w stresie i chcialam mieć jak najszybciej za sobą ten ból, który i tak był minimalny (gorzej przy następnych razach...).
Aczkolwiek czy miałam orgazm? Raczej nie. Ale mimo wszystko byłam taka szczęśliwa. Że w końcu to zrobiłam, że z nim, że to było takie romantyczne itp. itd. Na pewno nie jest to wstydem dla chłopaka, bo dla nich orgazm to coś naturalnego, my kobiety się tego uczymy. jednym przychodzi to od razu, innym troche pózniej. Ja poczułam to pozniej, bo iluśtam razach , ale to nie znaczy, że nie miałam satysfakcji z seksu.

Awatar użytkownika
TeaRose

• Miejscowość:kujawsko-pomorskie
  • Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry