Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.

mgirl

banned4smile napisał:Nie jest istotne kim jestem, wystarczy powiedzieć, że to miejsce było moim domem od kilku lat z przerwami na "tylko czytanie", więc znam je wystarczająco by...
Przyszedł czas kiedy wreszcie mogę napisać tego posta. Bo jak nie teraz to kiedy?
Przez ostatni czas z forum odeszło wiele wartościowych osób. Nie będę tutaj rzucał nickami, bo to bez znaczenia - i nie mam tutaj na myśli odchodzenia "celebrytów" tylko ludzi, którzy naprawdę przyczynili się do rozwoju tego forum. I jedno określenie nie wyklucza drugiego, ja jednak wolę myśleć o forumowych współtowarzyszach jako ludziach z pasjami, dobrych partnerach rozmów a nie "gwiazdach" chatowych salonów. Powody ich odejścia były bardzo różne, zazwyczaj jako powód podawali pracę, szkołę, rodzinę - rzeczy pochłaniające sporo czasu i zdecydowanie ważniejsze niż jakieś tam forum. Jednak nie wierzę, że rzecz tutaj rozchodzi się o niemożność znalezienia 5 minut na jednego posta. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że po prostu Ci ludzie wyczerpali temat... tematy. Zwyczajnie NIE MA na tym forum już o czym pisać. Brakuje nowych, ciekawych dyskusji, prowokacji czy wciągających zabaw... a może to Oni się wypalili? Ja myślę, że "wina" leży po środku. Odejścia pociągnęły za sobą to, że nikt nie "odświeżał" forum swoimi wypowiedziami i to pokazało, że tak naprawdę forum tworzyła garstka. Rozumiem, m-f żyje i będzie żyło jako miejsce dla jednopostowców z problemami czy trolli, którzy wszędzie się rozgoszczą, ale jeśli ktoś szuka ciekawych ludzi, interesujących dyskusji to już nie jest miejsce dla niego.
M-forum umarło i szczerze wątpię czy ktoś je wskrzesi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości