Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234584 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Epitafium

Tu możecie pisać o wszystkim, co Was denerwuje, Wasze pomysły dotyczące forum, uwagi odnośnie Admina... etc.

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez banned4smile » 13 Lis 2011, 23:37

Nie jest istotne kim jestem, wystarczy powiedzieć, że to miejsce było moim domem od kilku lat z przerwami na "tylko czytanie", więc znam je wystarczająco by...

Przyszedł czas kiedy wreszcie mogę napisać tego posta. Bo jak nie teraz to kiedy?
Przez ostatni czas z forum odeszło wiele wartościowych osób. Nie będę tutaj rzucał nickami, bo to bez znaczenia - i nie mam tutaj na myśli odchodzenia "celebrytów" tylko ludzi, którzy naprawdę przyczynili się do rozwoju tego forum. I jedno określenie nie wyklucza drugiego, ja jednak wolę myśleć o forumowych współtowarzyszach jako ludziach z pasjami, dobrych partnerach rozmów a nie "gwiazdach" chatowych salonów. Powody ich odejścia były bardzo różne, zazwyczaj jako powód podawali pracę, szkołę, rodzinę - rzeczy pochłaniające sporo czasu i zdecydowanie ważniejsze niż jakieś tam forum. Jednak nie wierzę, że rzecz tutaj rozchodzi się o niemożność znalezienia 5 minut na jednego posta. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że po prostu Ci ludzie wyczerpali temat... tematy. Zwyczajnie NIE MA na tym forum już o czym pisać. Brakuje nowych, ciekawych dyskusji, prowokacji czy wciągających zabaw... a może to Oni się wypalili? Ja myślę, że "wina" leży po środku. Odejścia pociągnęły za sobą to, że nikt nie "odświeżał" forum swoimi wypowiedziami i to pokazało, że tak naprawdę forum tworzyła garstka. Rozumiem, m-f żyje i będzie żyło jako miejsce dla jednopostowców z problemami czy trolli, którzy wszędzie się rozgoszczą, ale jeśli ktoś szuka ciekawych ludzi, interesujących dyskusji to już nie jest miejsce dla niego.
M-forum umarło i szczerze wątpię czy ktoś je wskrzesi.

banned4smile

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez vetus » 14 Lis 2011, 00:25

Ludzie przychodzą i odchodzą. Na miejscu jednych wartościowych pojawiają się inni. Nie zauważam upadku.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Lis 2011, 00:25

Awatar użytkownika
mgirl

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 14 Lis 2011, 02:06

Co było to było, wciąż na forum są jego podstawy, jeśli ktoś doszukuje się starej ekipy to ją znajdzie (i nie mówię o sobie).
Ci którzy odeszli też pojawiają się cały czas, tyle że na czacie albo spontanicznie raz na jakiś czas.

W nowym pokoleniu na forum brakuje tego, co było w poprzednim. Brakuje tej naiwnej wiary w internetowe znajomości, w zrzeszenia grup, które rozumiały się przez kilka lat na banalnych tematach.
Chwała i cześć tym, którzy od początku tu są i będą!
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:59

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez matrix18 » 14 Lis 2011, 10:53

banned4smile napisał:Nie jest istotne kim jestem, wystarczy powiedzieć, że to miejsce było moim domem od kilku lat z przerwami na "tylko czytanie", więc znam je wystarczająco by...

Przyszedł czas kiedy wreszcie mogę napisać tego posta. Bo jak nie teraz to kiedy?
Przez ostatni czas z forum odeszło wiele wartościowych osób. Nie będę tutaj rzucał nickami, bo to bez znaczenia - i nie mam tutaj na myśli odchodzenia "celebrytów" tylko ludzi, którzy naprawdę przyczynili się do rozwoju tego forum. I jedno określenie nie wyklucza drugiego, ja jednak wolę myśleć o forumowych współtowarzyszach jako ludziach z pasjami, dobrych partnerach rozmów a nie "gwiazdach" chatowych salonów. Powody ich odejścia były bardzo różne, zazwyczaj jako powód podawali pracę, szkołę, rodzinę - rzeczy pochłaniające sporo czasu i zdecydowanie ważniejsze niż jakieś tam forum. Jednak nie wierzę, że rzecz tutaj rozchodzi się o niemożność znalezienia 5 minut na jednego posta. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że po prostu Ci ludzie wyczerpali temat... tematy. Zwyczajnie NIE MA na tym forum już o czym pisać. Brakuje nowych, ciekawych dyskusji, prowokacji czy wciągających zabaw... a może to Oni się wypalili? Ja myślę, że "wina" leży po środku. Odejścia pociągnęły za sobą to, że nikt nie "odświeżał" forum swoimi wypowiedziami i to pokazało, że tak naprawdę forum tworzyła garstka. Rozumiem, m-f żyje i będzie żyło jako miejsce dla jednopostowców z problemami czy trolli, którzy wszędzie się rozgoszczą, ale jeśli ktoś szuka ciekawych ludzi, interesujących dyskusji to już nie jest miejsce dla niego.
M-forum umarło i szczerze wątpię czy ktoś je wskrzesi.

Jestem nowy więc dobrze nie wiem, ale każde forum nie raz znosi jakieś upadki a użytkownicy nie będą ciągle pisać mogą mieć inne zajęcia znaleźć mogą inne forum itp. to że odeszli może ci lepsi to forum może się trochę pogorszy lecz nowi użytkownicy też może będą działać na m-f pozytywnie :wink:

Awatar użytkownika
matrix18

Epitafium

Nieprzeczytany postprzez Salami » 14 Lis 2011, 17:28

Daj sobie spokój, bo niektórzy ograniczyli wejścia na czas egzaminów i wrócą :roll:
Nie znoszę takich proroków wieszczących rychły upadek czegokolwiek, bo i tak Wasze zdewociałe biadolenie zazwyczaj mija się z prawdą :mrgreen:
A jeśli Boga nie ma, a jedynym Szatanem jest ten,
który przekonał wszystkich, że on naprawdę istnieje?

Awatar użytkownika
Salami
Kumpel

• Pochwały:26

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry