Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

e-book

Dział poświęcony ciekawym aspektom życia, jakimi z pewnością są sprawy kulturalne. =)

e-book

Nieprzeczytany postprzez zadajepytania » 07 Lip 2010, 15:17

hej. znacie może jakieś strony gdzie można poczytać zadarmo książki ?
mam kilka fajnych tytułów .. i chciałabym je przeczytać ale nie wiem gdzie ;O
mozecie mi podać jakieś stronki!

zadajepytania

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

e-book

Nieprzeczytany postprzez deathbringer » 26 Sie 2011, 09:35

Też czytałem kilka ebooków z goneta.net, trzeba przyznać, że jak na całkiem nieznanych autorów to byłem mile zaskoczony, poziom całkiem niezły. Mi się szczególnie podobał "Jezus z mojego osiedla", a teraz zacząłem czytać "Chabelita"

deathbringer

• Pochwały:1

e-book

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Sie 2011, 09:35

Awatar użytkownika
mgirl

e-book

Nieprzeczytany postprzez Salomea » 25 Paź 2011, 19:48

Czytałam wiele razy ebooki, ale szczerze powiedziawszy nie potrafię się do nich przyzwyczaić. Zdecydowanie wolę usiąść sobie w papierową książką, przewertować kilka kartek, czuć jej wagę i w ogóle... Ostatnim razem jak czytałam "Imię Róży" (w wersji elektronicznej) to po 50 stronach odłożyłam czytnik i zdjęłam z półki prawdziwą książkę, której nigdy nie zastąpi żaden ebook. Tak przynajmniej mi się wydaje. :)

Awatar użytkownika
Salomea

• Miejscowość:W-wa

e-book

Nieprzeczytany postprzez aveiha » 25 Paź 2011, 19:55

http://www.gutenberg.org/ -> masa ebooków już bez praw autorskich, bo są przedawnione. Za darmo można sobie ściągnąć do poczytania.
Jednak jak ktoś woli czytać po polsku to może być problem - książki głównie po angielsku.
By nie zwariować w tym świecie trzeba być rozsądnym wariatem.

Awatar użytkownika
aveiha

• Pochwały:6

e-book

Nieprzeczytany postprzez deathbringer » 17 Lis 2011, 13:37

Sporo fajnych ebooków jest także na http://e-book.impulsoficyna.pl/ , sporo naukowych, do nauki języków obcych, ale jest też beletrystyka, mi szczególnie przypadła do gustu "Grzechotka" bardzo fajny i mroczny thriller.

deathbringer

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry