Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziwne wyniki wyszukiwania

Tu możecie pisać o wszystkim, co Was denerwuje, Wasze pomysły dotyczące forum, uwagi odnośnie Admina... etc.

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 04 Sie 2010, 21:05

Od jakiegoś czasu, kiedy próbuję wyszukać tematu wyskakują mi dziwne wyniki. A może nie tyle wyniki a same tematy. Kiedy wpisuje jakąś konkretną frazę bądź wyraz wyskakuje mi lista tematów. Klikam na jakiś temat i czasem przechodzę na właściwą stronę a czasem otrzymuje coś takiego:
http://img401.imageshack.us/f/beztytuuzk.jpg/
Przepraszam, że w takiej formie ale coś mi nie idzie robienie takich zrzutów, nie mogę dobrać formatu itd. W każdym razie inaczej sie nie dało (znaczy ja inaczej nie umiem). Jak się kliknie to się obraz powiększy:)
Jeśli ktoś chce mi to wytłumaczyć to niech pamięta, że ma do czynienia z laikiem w kwestiach informatycznych i nie znam się na niczym, jakieś dziwne skróty czy nazwy i tak mi nic nie mówią. Ewentualnie gdyby ktoś tego użył to mógłby wyjaśnić co to, tak na chłopski rozum (o ile się da):)
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 04 Sie 2010, 21:15

Też mi się tak zdarza, musiałem powpisywać różne frazy, żeby tak się zdarzyło.
W każdym razie wpisałem "fame shame" wyskoczyło mi kilka wyników. Otworzyłem jeden z nich i wyskoczył mi taki link:
http: //m-forum.pl/the-beatles%3C/fameshame-ksiazki-t46387s30.html (po http odstęp specjalnie zrobiony, żeby było widać wszystko w porządku)
Nie wiem jak to profesjonalnie wytłumaczyć, ale trzeba wykasować ten fragment aby było poprawnie: the-beatles%3C/, jeśli to skasujesz wszystko powinno działać poprawnie, a link powinien wyglądać tak: http: //m-forum.pl/fameshame-ksiazki-t46387s30.html Nie wiem czy masz podobny problem, ale jeśli tak, to po prostu trzeba kasować te niepotrzebne fragmenty w linku.
Jeśli chodzi Ci o coś innego, to podaj przykład na linku właśnie, bo w screenie nie widać pełnego.

Autor postu otrzymał pochwałę
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Sie 2010, 21:15

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 04 Sie 2010, 21:30

Racja, to było związane z linkiem:) Jak na niego patrzyłam to wydawał mi się dziwny ale nie pomyślałam, że trzeba coś kasować:)
A wiadomo czemu tak się dzieje?:)
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez Arychomen » 05 Lis 2010, 11:19

Mnie też się kiedyś tak działo - okazało się, że to wina karty... telewizyjnej. Po wyjęciu strony działały normalnie, i takie wyniki nigdy mi się nie pojawiały. Czasami to po prostu wina jakiegoś podzespołu, który zaczyna w sprzęcie wariować.

Arychomen

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry