Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210219 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziwna choroba

Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez michal4567 » 13 Mar 2010, 22:35

Mam 16 lat problem, pozniewaz jakby to powiedziec... od dawna mam na penisie tak jakby wysypke lub bardziej przypominajace gesia skorke tzn nie na calym ale na wiekszej czesci. Wiec moje pytanie brzmi: co to moze byc ? moze ktos sie z tym spotkal ? czy to jest jakas powazna choroba ? i wgl chcialbym cokolwiek o tym wiedziec :P Aha chce jeszcze dodac, ze to mnie nie boli nie swedzi ani nic takiego. Prosze nie pisac zebym szedl do lekarza albo cos w tym stylu bo narazie prosze Was o pomoc

michal4567

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez janek1191 » 14 Mar 2010, 09:38

A gdyby Ci powiedzieli, że to się nie ma czym przejmować i że wystarczy członka moczyć we wrzątku 3 razy dziennie, to co? To byś zrobił? Człowieku, to nie jest gęsia skórka, tylko jakiś syf - musisz teraz przemóc wstyd i zasunąć do lekarza. Albo mocz w tej wrzącej herbacie, na pewno pomoże jak Ci cała skóra zejdzie.

Awatar użytkownika
janek1191

• Miejscowość:Warszawa
  • Pochwały:1

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Mar 2010, 09:38

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez domino1995 » 14 Mar 2010, 11:01

jeśli jest prawiczkiem to raczej nie syf... ;)

Awatar użytkownika
domino1995

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez szaloonaa » 14 Mar 2010, 11:03

michal4567 napisał:Prosze nie pisac zebym szedl do lekarza albo cos

Idź do lekarza. No chyba, że chcesz, by Ci klejnoty przestały funkcjonować jak należy.
Dance me to the end of love.

Awatar użytkownika
szaloonaa

• Pochwały:58

Dziwna choroba

Nieprzeczytany postprzez mnbqwe » 15 Kwi 2010, 21:24

Też mam takie coś ,z tym ,że mam 14 lat.Prawdopodobnie są to nieszkodliwe prosaki ,ale i tak idę z tym do urologa.Ponadto wykryłem u siebie kulkę koło prawego jądra wielkości ziarnka grochu ,więc dosyć dużą.Obawiam się co to może być.Czy ktoś wie coś o tym ?

Awatar użytkownika
mnbqwe

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry