Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209668 postów.

mgirl

mala_czarna napisał:Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.
mala_czarna napisał:Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.
mala_czarna napisał:Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.
Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej.
Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.
Czuje sie przez to gorsza niż wszystkie moje rówieśniczki . Boje sie ze jak już znajdę kogoś i powiem mu ze nadal jestem dziewicą to on nie bedzie chciał ze mną uprawiać seksu. Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu
Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu
Claudynka napisał:będziesz miała wyrzuty sumienia, że oddałaś się komuś, komu tak naprawdę nie chciałaś się oddać.

mgirl

mala_czarna napisał:tak wiem , moze to nie jest najlepszy pomysł z pierwszym lepszym ale nie chce też stracić dziewictwa w wieku 30 lat
Światłocień napisał:mala_czarna napisał:Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.
Te Twoje znajome to z tych co później lądują na nk-demotywatory?Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej.
Kolejna której trzeba tłumaczyć, że posiadanie błony dziewiczej nie jest równoznaczne z dziewictwem... Borze święty, skąd się one biorą...Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.
Kiedyś takie dziewczyny nazywało się szmatami. Ale Ty jesteś po prostu zdesperowana, prawda?Czuje sie przez to gorsza niż wszystkie moje rówieśniczki . Boje sie ze jak już znajdę kogoś i powiem mu ze nadal jestem dziewicą to on nie bedzie chciał ze mną uprawiać seksu. Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu
Zastanawiam się gdzie Ty mieszkasz bo powszechnie wiadomo, że facetów podnieca sama myśl, że będa tymi pierwszymi zdobywcami nieznanego lądu (w sensie, że będą bzykać laskę jako pierwsi)
Reasumując - rób jak chcesz, ale wiedz, że zrobienie tego z pierwszym lepszym może się fatalnie skończyć dla Twojego samopoczucia. Chociaż jak tak czytam to w sumie nie widzę przeszkód - leć do łóżka z pierwszym lepszym: jeżeli tylko jesteś ładna z buźki i masz trochę cycków nie powinien mieć oporówBędziesz miała to za sobą i będziesz dumną "niedziewicą"
alexia napisał:mala_czarna napisał:tak wiem , moze to nie jest najlepszy pomysł z pierwszym lepszym ale nie chce też stracić dziewictwa w wieku 30 lat
Aż taka zdesperowana jesteś?
Nie lepiej poczekać na kogoś kto będzie cię kochał i oddać jemu to dziewictwo?
Wolisz poczuć się jak jakaś tania szmata?
Droga wolna.
Ale nie oczekuj potem zbyt wielkiego szacunku na ulicy. ; )
mala_czarna napisał:bede dziewicą- co wydaje mi sie ze odrzuca ich to od dziewczyny
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość