Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209668 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

dziewica

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mala_czarna » 30 Sie 2010, 10:49

Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.
Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej. Kiedyś myślałam że chce to z robić tylko z tym jedynym (ale wiem że to nierealne) Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.
Czuje sie przez to gorsza niż wszystkie moje rówieśniczki . Boje sie ze jak już znajdę kogoś i powiem mu ze nadal jestem dziewicą to on nie bedzie chciał ze mną uprawiać seksu. Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu

mala_czarna

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

dziewica

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 30 Sie 2010, 10:50

Nie spiesz się. Może to głupie co mówię, ale naprawdę.
Albo zrób to z pierwszym lepszym, tylko pomyśl jak byś się później czuła,
zastanów się nad tym.
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

• Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:4

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Sie 2010, 10:50

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

dziewica

Nieprzeczytany postprzez alexia » 30 Sie 2010, 10:58

mala_czarna napisał:Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.

Nie ma jak to samej dawać się pod presję dzięki koleżankom z klasy.
mala_czarna napisał:Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.

Zawsze to jakieś rozwiązanie, nie?
Zwłaszcza, jeśli chcesz nie miec potem żadnego szacunku do samej siebie, lub zeszmacić się poprzez to, że rozdziewiczy cię jakiś napalony, spocony dupek w dyskotece. Ah, jak romantycznie.

Trochę szacunku do siebie.
Jak tak ci się spieszy stracić dziewictwo, nie musisz od razu dawać dupy pierwszym lepszym.
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

Re: dziewica

Nieprzeczytany postprzez Światłocień » 30 Sie 2010, 11:04

mala_czarna napisał:Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.

Te Twoje znajome to z tych co później lądują na nk-demotywatory?
Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej.

Kolejna której trzeba tłumaczyć, że posiadanie błony dziewiczej nie jest równoznaczne z dziewictwem... Borze święty, skąd się one biorą...
Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.

Kiedyś takie dziewczyny nazywało się szmatami. Ale Ty jesteś po prostu zdesperowana, prawda? ^_^
Czuje sie przez to gorsza niż wszystkie moje rówieśniczki . Boje sie ze jak już znajdę kogoś i powiem mu ze nadal jestem dziewicą to on nie bedzie chciał ze mną uprawiać seksu. Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu

Zastanawiam się gdzie Ty mieszkasz bo powszechnie wiadomo, że facetów podnieca sama myśl, że będa tymi pierwszymi zdobywcami nieznanego lądu (w sensie, że będą bzykać laskę jako pierwsi ^_^)

Reasumując - rób jak chcesz, ale wiedz, że zrobienie tego z pierwszym lepszym może się fatalnie skończyć dla Twojego samopoczucia. Chociaż jak tak czytam to w sumie nie widzę przeszkód - leć do łóżka z pierwszym lepszym: jeżeli tylko jesteś ładna z buźki i masz trochę cycków nie powinien mieć oporów :) Będziesz miała to za sobą i będziesz dumną "niedziewicą"
Osoba którą kochasz jest w 72,8% wodą.
Jedynym oczywistym celem życia jest śmierć. Ale skoro już tu jesteśmy, to możemy spędzić czas między narodzinami a zgonem w jakiś kreatywny, rozrywkowy sposób.

Awatar użytkownika
Światłocień
Kumpel

• Miejscowość:Łódź
  • Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:1

dziewica

Nieprzeczytany postprzez Claudynka » 30 Sie 2010, 11:17

Jeżeli chcesz to zrobić z pierwszym lepszym - proszę bardzo, Twoja sprawa, co, z kim, i gdzie zrobisz. Jednak sądzę, że "po wszystkim" będziesz miała wyrzuty sumienia, że oddałaś się komuś, komu tak naprawdę nie chciałaś się oddać.

Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu

Jeszcze nie poznałam faceta, który by stwierdził, że nigdy nie chciałby uprawiać seksu z dziewicą. Owszem, gdyby to miał być tylko jednorazowy seks - zapewnie wielu wolałoby doświadczoną kobietę. Ale, jeśli chodzi o partnerkę - myślę, że wiekszość wolałoby być pierwszym, a nie piątym z kolei.
I'm happy mommy..

Awatar użytkownika
Claudynka
Przyjaciel

• Miejscowość:Tarnów
  • Pochwały:45

dziewica

Nieprzeczytany postprzez alexia » 30 Sie 2010, 11:24

Claudynka napisał:będziesz miała wyrzuty sumienia, że oddałaś się komuś, komu tak naprawdę nie chciałaś się oddać.

Tak właśnie, może nie dziś, nie jutro ale jak spotkasz chłopaka z którym będziesz chciała być, to takie wyrzuty mogą się pojawić.
Ale rób jak chcesz.
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”

Awatar użytkownika
alexia

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Sie 2010, 11:24

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mala_czarna » 30 Sie 2010, 11:27

tak wiem , moze to nie jest najlepszy pomysł z pierwszym lepszym ale nie chce też stracić dziewictwa w wieku 30 lat. Zwłaszcza ze bardzo boje sie tego co wszesniej napisałam
,,Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu"

mala_czarna

dziewica

Nieprzeczytany postprzez alexia » 30 Sie 2010, 11:31

mala_czarna napisał:tak wiem , moze to nie jest najlepszy pomysł z pierwszym lepszym ale nie chce też stracić dziewictwa w wieku 30 lat

Aż taka zdesperowana jesteś?
Nie lepiej poczekać na kogoś kto będzie cię kochał i oddać jemu to dziewictwo?
Wolisz poczuć się jak jakaś tania szmata?
Droga wolna.
Ale nie oczekuj potem zbyt wielkiego szacunku na ulicy. ; )

Awatar użytkownika
alexia

dziewica

Nieprzeczytany postprzez kopciuszek164 » 30 Sie 2010, 11:31

Sorki że tak prosto z mostu, ale czy Ty masz dobrze z głową? Tylko dlatego że twoje koleżanki mają już dawno pierwszy raz za sobą ( z czego pewnie połowa mówi to dla picu) chcesz stracic dziewictwo? bo to modne? a nie pomyślałaś że możesz zajśc w ciąże? I co wtedy bedzie? Bedziesz modną dziewczyną z dzieckim. ale fajnie, nie? Naprawdę dziwie ci się to twój wielki problem. Przecież sex nie jest najważniejszy. poza tym nie wiem jakich masz kolegów, ale tak naprawde dla wielu mężczyzn dziewczyna-dziewica to niezwykły prezent o który bardziej dbają.A co do pierwszego lepszego to winszuję pomyłu - aids i iine choroby czekają. zastanów się nad sobą :crazy:
Dziwny ten świat.

Nie ogarniam tego nieogarniętego świata.

kopciuszek164

• Pochwały:2

dziewica

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 30 Sie 2010, 11:35

Światłocień napisał:

Te Twoje znajome to z tych co później lądują na nk-demotywatory?
Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej.

Kolejna której trzeba tłumaczyć, że posiadanie błony dziewiczej nie jest równoznaczne z dziewictwem... Borze święty, skąd się one biorą...
Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.

Kiedyś takie dziewczyny nazywało się szmatami. Ale Ty jesteś po prostu zdesperowana, prawda? ^_^

Zastanawiam się gdzie Ty mieszkasz bo powszechnie wiadomo, że facetów podnieca sama myśl, że będa tymi pierwszymi zdobywcami nieznanego lądu (w sensie, że będą bzykać laskę jako pierwsi ^_^)

Reasumując - rób jak chcesz, ale wiedz, że zrobienie tego z pierwszym lepszym może się fatalnie skończyć dla Twojego samopoczucia. Chociaż jak tak czytam to w sumie nie widzę przeszkód - leć do łóżka z pierwszym lepszym: jeżeli tylko jesteś ładna z buźki i masz trochę cycków nie powinien mieć oporów :) Będziesz miała to za sobą i będziesz dumną "niedziewicą"

Dokładnie, Nie rób wszystkiego bo koleżanki się śmieją. A niech się śmieją to Twoje czy ich życie? Zastanów się i nie pierwszy z kolei tylko taki w ktorym się zakochasz bo tak to nie ma sensu :/
Nie żyje wspomnieniami, liczy sie tu i teraz, ale one czasem same do mnie przychodza ( np. sluchajac jakiejs piosenki), niestety czesto tez nie smutne. -Kejti

Awatar użytkownika
Piotrek24

Re: dziewica

Nieprzeczytany postprzez Światłocień » 30 Sie 2010, 11:37

alexia napisał:
mala_czarna napisał:tak wiem , moze to nie jest najlepszy pomysł z pierwszym lepszym ale nie chce też stracić dziewictwa w wieku 30 lat

Aż taka zdesperowana jesteś?
Nie lepiej poczekać na kogoś kto będzie cię kochał i oddać jemu to dziewictwo?
Wolisz poczuć się jak jakaś tania szmata?
Droga wolna.
Ale nie oczekuj potem zbyt wielkiego szacunku na ulicy. ; )

Podpisuję się ręcami i nogyma.
Dziewczyno! Co Ty mówisz? Jakie 30 lat? Dopiero od dwóch lat jesteś legalnie dostępna jako obiekt seksualny! Sądzisz, że jak nie teraz to nigdy - mylisz się.
Osoba którą kochasz jest w 72,8% wodą.
Jedynym oczywistym celem życia jest śmierć. Ale skoro już tu jesteśmy, to możemy spędzić czas między narodzinami a zgonem w jakiś kreatywny, rozrywkowy sposób.

Awatar użytkownika
Światłocień
Kumpel

• Miejscowość:Łódź
  • Pochwały:6

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mala_czarna » 30 Sie 2010, 11:40

szczerze to troche tak boje sie ze potem już bede mało atrakcyjna i zaden facet na mnie nie spojrzy do tego wciąż bede dziewicą- co wydaje mi sie ze odrzuca ich to od dziewczyny

mala_czarna

dziewica

Nieprzeczytany postprzez szaloonaa » 30 Sie 2010, 11:44

Robiąc to z pierwszym lepszym racja - nie będziesz się czuła dziewicą, ale za to szma*ą. Wybierz, co wolisz.
Dance me to the end of love.

Awatar użytkownika
szaloonaa

• Pochwały:58

dziewica

Nieprzeczytany postprzez alexia » 30 Sie 2010, 11:48

mala_czarna napisał:bede dziewicą- co wydaje mi sie ze odrzuca ich to od dziewczyny

Masz mylne wrażenie, na prawdę. Albo znasz samych dziwnych ludzi.
Idź walnił głową w ścianę a potem przeczytaj jeszcze raz co ty tu wypisujesz.
Ogarnij się.
Masz 17 lat a chcesz mieć nie wiadomo jakie doświadczenie seksualne.

Awatar użytkownika
alexia

dziewica

Nieprzeczytany postprzez słodki_sen » 30 Sie 2010, 11:49

nie powinnaś sie czuć gorsza.. dziewictwo to nie jest jakaś nie wiem choroba.
Każdy chłopak wolałby mieć dziewczyne 'czystą' co jeśli zrobisz to z pierwszym lepszym i gdy znajdziesz tego jedynego i dowie sie ze już z kimś spałaś to sie zrazi do Ciebie i nie bedzie chciał z Tobą być? co wtedy.. zastanów sie nad swoimi czynami..
...Upić sie szczęściem by nie płakać więcej..

Awatar użytkownika
słodki_sen

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry