Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

dziewica

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

dziewica

Nieprzeczytany postprzez mala_czarna » 30 Sie 2010, 11:49

Mam już 17 lat wciąż jestem dziewicą- bradzo źle sie z tym czuje wszystkie moje znajome mają to już dawno za sobą.
Nie jestem dziewicą dlatego że tak chce,poprostu nie miałam z kim- owszem oralny seks był ale nic wiecej. Kiedyś myślałam że chce to z robić tylko z tym jedynym (ale wiem że to nierealne) Czasami już nie wiem czy nie zrobić tego z pierwszym lepszym chłopakiem który bedzie chciał.
Czuje sie przez to gorsza niż wszystkie moje rówieśniczki . Boje sie ze jak już znajdę kogoś i powiem mu ze nadal jestem dziewicą to on nie bedzie chciał ze mną uprawiać seksu. Tak jak to mówiło wielu moich kolegów że oni nigdy by nie chcieli z dziewicą uprawiać seksu

mala_czarna

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: dziewica

Nieprzeczytany postprzez johimbina » 19 Wrz 2010, 23:38

od godziny czytam sobie różne posty, ale przy Twoim aż zalogowałam się i odpiszę. dziewczyno, co Ty masz w bani? po pierwsze, na ten moment (o ile nie zrobiłaś tego od momentu napisania posta) jesteś wyjątkowa i posiadasz coś wspaniałego i szczególnego, czego nie posiadają Twoje koleżanki. nie rozumiem takiego podejścia, nie rozumiem Twojej desperacji. niby z jakiej racji masz mieć to już za sobą? wiesz, jestem pewna, że jeszcze nigdy nie byłaś długo z jakimś facetem, którego byś kochała. ale uwierz mi, prędzej czy później ktoś taki pojawi się w Twoim życiu, a wtedy będziesz mogła oddać mu coś najcenniejszego, czego Twoje modne koleżanki już nie mają. przespać się z pierwszym lepszym, żeby się rozdziewiczyć? co za absurd. dziewczyno, jeśli nie wiesz co zrobić, jeśli nie wiesz, kto z forumowiczów i Twoich znajomych ma rację i nie jesteś w stanie wyobrazić sobie, co będziesz myśleć za parę lat, to po prostu zaufaj swojej starszej koleżance, która jest w wieloletnim związku z niesamowitym chłopakiem. uwierz mi, facet to doceni. ale to już nawet nie chodzi o faceta, chodzi o samą Ciebie, poczucie własnej wartości, szacunek do samej siebie i umiejętność postępowania wg własnych zasad, umiejętność bycia innym niż wszyscy. gdy z podniesioną głową i uśmiechem na twarzy powiesz, że tego właśnie chcesz, taka jesteś i seks oddasz mężczyźnie swojego życia wtedy, kiedy będziesz czuła, że naprawdę go kochasz i razem tego chcecie (zamiast użalania się, że chcesz, ale nie masz z kim i to nie Twoja wina) to ludzie to zaakceptują, a nawet będą traktować Cie z szacunkiem. tzn takie jest moje zdanie. powodzenia
:-)

Awatar użytkownika
johimbina

Re: dziewica

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 19 Wrz 2010, 23:38

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 1 gość

Do góry