Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziewczyny pytaja, Wy odpowiadacie

Rozmawiamy tutaj na wszystkie męskie tematy, między innymi o kobietach ;) Dział przeznaczony dla Panów.

Nieprzeczytany postprzez ..::atomowka::.. » 24 Lis 2008, 16:19

Wiadomo ze ani my nie wiemy o was wszystkiego ani wy o nas... wiec chyba pytania i szczere odpowiedzi sa najepszym sposobem na poznanie plci przeciwnej...

a wiec: co myslicie o diewczynie ktora pierwsza do Was zagada? Narzuca sie i jest za bardzo "otwarta" czy raczej oceniacie to na plus i uwazacie za oznake pozytywnej otwartosci;)
Teatr - to aktywna refleksja człowieka nad samym sobą.

Awatar użytkownika
..::atomowka::..

• Miejscowość:nadmorska...

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez mwk1 » 22 Lut 2012, 13:13

cappuccino napisał:czy lubicie jak kobieta goli miejsca intymne? jesli tak to czy calosc, czy pasek a moze jeszcze inny wzorek?

Busz nie jest zbytnio apetyczny i pociągający. Jednak jakiś pasek jest mile widziany, w końcu jesteś kobietą, a nie dziewczynką. Jakiś inny wzorek raczej by mnie wystraszył.

Awatar użytkownika
mwk1

• Pochwały:7
  • Ostrzeżenia:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Lut 2012, 13:13

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez hanako60 » 22 Lut 2012, 21:40

Jak reagujecie na łzy kobiety ? Jest Wam głupio, że to przez was czy usłyszę inne odp. ? ;p
Głupich nie sieją, sami wschodzą.

Awatar użytkownika
hanako60

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez Vojak » 22 Lut 2012, 22:00

Jedna z moich zasad - nigdy nie spowoduj płaczu u swojej kobiety (z negatywnego powodu). Jeżeli by doszło do czegoś takiego to momentalne przeprosiny i robienie wszystkiego by o tym zapomniała. Oczywiście przed tym lekka depresja bo akurat dla mnie by to była jedna z większych porażek życiowych.

Awatar użytkownika
Vojak

• Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez korop » 22 Lut 2012, 22:10

hanako60 napisał:Jak reagujecie na łzy kobiety ? Jest Wam głupio, że to przez was czy usłyszę inne odp. ?

Mówią że łzy kobiety, powinny oznaczać porażkę dla mężczyzny. Trochę w tym racji jest. Jeżeli kobieta płacze, bo ją skrzywdziłem fizycznie, znieważyłem, zdradziłem coś w ten deseń ok. Porażka.

Ale w sytuacji gdy płaczem, fochami, próbuje zmienić podjęte przeze mnie już decyzje (np. w stosunku do używek, imprez, wyjść z kumplami), to sorry. Jest głupia i tyle. I nie ma tu żadnej mojej porażki.
Kto nie potrafi mówić jasno i prosto,
ten powinien milczeć.

-Józek, a czemu ty jesteś ateistą?
-Widzisz, my Wodniki z natury jesteśmy bardzo nieufne.

„Bez amnestii dla odchyłów w stylu homo,
o tolerancji dla zboczeńców nic mi nie wiadomo.”

Kris Pastor

Awatar użytkownika
korop

• Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez demoo32 » 23 Lut 2012, 18:17

hanako60 napisał:Jak reagujecie na łzy kobiety ? Jest Wam głupio, że to przez was czy usłyszę inne odp. ? ;p

Ogólnie gdyby przeze mnie kobieta płakała to było by to dla mnie jak duży cios w plecy. Bo jeżeli kobieta płaczę przez faceta to coś musi być nie tak.
I myślę że kobieta zasługuję na kogoś żeby przez niego nie płakała a czuła się przy nim bezpiecznie.
Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze.

Awatar użytkownika
demoo32

• Miejscowość:Węgrów

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Lut 2012, 18:17

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez TalRash » 27 Lut 2012, 20:29

cappuccino napisał:czy lubicie jak kobieta goli miejsca intymne?

Tak
cappuccino napisał:jesli tak to czy calosc, czy pasek a moze jeszcze inny wzorek?

Może być wygolona całkowicie, może być pasek.
hanako60 napisał:Jak reagujecie na łzy kobiety ?

Opcja 1: Kobieta płacze przez moje słowa, czyny - wstyd i osobista porażka.
Opcja 2: Kobieta próbuje swoimi łzami coś na mnie wymusić - idę na piwo, ewentualnie poznać inną kobietę.
Mia: Okropne, nie?
Vincent: Co?
Mia: To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Vincent: Nie wiem. To dobre pytanie.
Mia: Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć.

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:13

Nieprzeczytany postprzez hanako60 » 01 Mar 2012, 17:04

Co robicie gdy jesteście zazdrośni o swoją partnerkę ?
Głupich nie sieją, sami wschodzą.

Awatar użytkownika
hanako60

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez vetus » 01 Mar 2012, 23:21

hanako60 napisał:Co robicie gdy jesteście zazdrośni o swoją partnerkę ?

Nie pamiętam kiedy ostatnio zazdrosny byłem. Pod tym względem moja kobieta jest kochana, nie dając mi do zazdrości powodów :) Ale jak już byłem, to nie dawałem tego po sobie poznać. Mściłem się później :twisted:
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez arisam » 04 Mar 2012, 02:11

Czy chcielibyście być pierwszą miłością dziewczyny ?
Czy chcielibyście całować się z dziewczyną, która nigdy się nie całowała ?

arisam

Nieprzeczytany postprzez andre19 » 04 Mar 2012, 03:12

arisam napisał:Czy chcielibyście być pierwszą miłością dziewczyny ?

Tak.
arisam napisał:Czy chcielibyście całować się z dziewczyną, która nigdy się nie całowała ?

Tak. Czemu nie?

andre19

• Pochwały:1

Odp: Re: Dziewczyny pytaja, Wy odpowiadacie

Nieprzeczytany postprzez p4awel » 04 Mar 2012, 09:35

arisam napisał:Czy chcielibyście być pierwszą miłością dziewczyny ?

Czy chcielibyście całować się z dziewczyną, która nigdy się nie całowała ?

Chcialbym.

Oczywiscie. Nie ma dla mnie znaczenia, ze nigdy sie nie calowala.
"Nie ważne jest ile zadasz ciosów lecz ile możesz przyjąć by móc dalej walczyć i iść z podniesioną głową."

Awatar użytkownika
p4awel

• Miejscowość:Podkarpacie

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 04 Mar 2012, 13:49

arisam napisał:Czy chcielibyście być pierwszą miłością dziewczyny ?Czy chcielibyście całować się z dziewczyną, która nigdy się nie całowała ?

Tak. Fajnie jest być czyimś pierwszym doświadczeniem w takich sprawach.
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez Jabłoń » 05 Mar 2012, 18:36

Czy pierwsze wrażenie, jakie wywarła na was dziewczyna jest dla was ważne? Nie mówię tu o takich rzeczach, które definitywnie odstraszają, ale np. palnięcie totalnej głupoty czy nieuczesane włosy.

Zakochujecie się od pierwszego spojrzenia czy dopiero kiedy poznacie dziewczynę bardziej - rozmawiając z nią itp.?

(i proszę bez pokazywania siebie od jak najlepszej strony, po prostu bądźcie szczerzy ;))
Czasem mi się wydaje, że przeżyłam więcej niż niektórzy po 70ce.

Jabłoń

• Ostrzeżenia:1

Nieprzeczytany postprzez andre19 » 05 Mar 2012, 19:18

Jabłoń napisał:Czy pierwsze wrażenie, jakie wywarła na was dziewczyna jest dla was ważne?

Myślę że po paru minutach można sobie wyrobić zdanie o drugiej osobie - pozytywne albo negatywne - można poznać czy jest to osoba która nadaje na tych samych falach, czy wręcz przeciwnie. Ja ogólnie nie oceniam ludzi po paru minutach rozmowy, wolę tą osobę lepiej poznać. Czy jest ważne? Nie wiem. Ja nie skreślam dziewczyny tylko dlatego że na początku wywarła na mnie złe wrażenie.

Jabłoń napisał:Zakochujecie się od pierwszego spojrzenia czy dopiero kiedy poznacie dziewczynę bardziej - rozmawiając z nią itp.?

Żeby się zakochać to muszę tą osobę dobrze poznać. Od pierwszego wejrzenia to mogę co najwyżej powiedzieć czy dziewczyna mi się podoba czy nie. Ale nawet jeśli mi się nie podoba, to nie znaczy że się w takiej nie zakocham. Kiedyś tak nawet było:) Zakochałem się w dziewczynie która na początku w ogóle mi się nie podobała, a znałem ją długo z widzenia, dopiero jak ją lepiej poznałem to to nastąpiło:).

andre19

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 05 Mar 2012, 19:22

Jabłoń napisał:Czy pierwsze wrażenie, jakie wywarła na was dziewczyna jest dla was ważne? Nie mówię tu o takich rzeczach, które definitywnie odstraszają, ale np. palnięcie totalnej głupoty czy nieuczesane włosy.

Nie jest mega ważne ale swoją wagę ma, tak na 100 kg to będzie z kilka gramów.

Jabłoń napisał:Zakochujecie się od pierwszego spojrzenia czy dopiero kiedy poznacie dziewczynę bardziej - rozmawiając z nią itp.?

Nie zakochuję się od pierwszego wejrzenia, a co mnie irytuje potrafię się zauroczyć tak co jest męczące czasami .
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry