Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziewczyna zakochana w motocyklach??:D

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

Dziewczyna zakochana w motocyklach??:D

Postprzez Annetee » 23 Wrz 2007, 10:51

heh szczerze nie wiele znam dziewczyn, które mają takiego bzika na punkcie motocykli jak ja :lol: zazwyczaj to faceci interesują się tymi pięknymi "zabaweczkami" :lol: no, ale czas wreszcie, żebyśmy Dziewczynki się ujawnić... :D gorąco pozdrawiam :* :*

Awatar użytkownika
Annetee

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Dziewczyna zakochana w motocyklach??:D

Postprzez eM I Gie O Te Ka A » 24 Wrz 2007, 16:46

mnie rajcują takie maszyny.. :D :D ale nie jezdziłam jeszcze... nie było okazji... a rodzice mi nie chcą kupić. Ostatnio taty kolega (kierowca zawodowy) się zabił no by mnie szybciej sami zabili niż kupili porządny sprzęt. Kawasaki mi się marzy...
'Rób co chcesz! Niczego nie żałuj! Chciałeś, wybrałeś! Ej w dupe mnie pocałuj wiesz!'

Image

eM I Gie O Te Ka A

• Miejscowość:WRC

Postprzez mgirl » 24 Wrz 2007, 16:46

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Annetee » 24 Wrz 2007, 18:45

eM I Gie O Te Ka A napisał:Kawasaki mi się marzy...

heh mi właśnie też się takie cacko marzy :wink:

Awatar użytkownika
Annetee

Postprzez xfire » 24 Wrz 2007, 18:53

"blachary" nie zawsze są uważane w towarzystwie, chociaż to zależy także w jakim. No chyba że dziewczyna interesuje się trabantami wtedy dosłowne znaczenie tego słowa nie ma pokrycia ;)
Image

Awatar użytkownika
xfire

• Miejscowość:ładne choć zadupie
Użytkownik zbanowany

Postprzez eM I Gie O Te Ka A » 24 Wrz 2007, 18:58

xfire napisał:"blachary" nie zawsze są uważane w towarzystwie, chociaż to zależy także w jakim. No chyba że dziewczyna interesuje się trabantami wtedy dosłowne znaczenie tego słowa nie ma pokrycia ;)

mam dziwne wrażenie, że nie zrozumiałeś postu. Nie chodzi o 'blachary' czyt. laski, które wożą sie z kolesiami tylko po to, żeby się powozić, pokazać. Chodzi o dziewczyny, które lubią motory. A nie lecą na kolesi wożącymi się nimi. Bo mi wisi koleś, który będzie jeździł Kawasaki, mnie interesuje to Kawasaki.

Osobiście lubię czasem po lekcjach z kolega usiąść na przystanku i czekając na autobus pogadać o maszynach.
Ostatnio edytowany przez eM I Gie O Te Ka A, 24 Wrz 2007, 21:26, edytowano w sumie 1 raz
'Rób co chcesz! Niczego nie żałuj! Chciałeś, wybrałeś! Ej w dupe mnie pocałuj wiesz!'

Image

eM I Gie O Te Ka A

Postprzez xfire » 24 Wrz 2007, 19:39

dla mnie jest to jedno i to samo
Image

Awatar użytkownika
xfire

Użytkownik zbanowany

Postprzez mgirl » 24 Wrz 2007, 19:39

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Paula_ » 24 Wrz 2007, 20:07

Oooo, ja ostatnio bardzo polubiłam motory, tzn. bardziej zaczeły mi się podobać ;) Ostatnio nie przejdę nie zwracając uwagi i lubię sobie porozmawiać właśnie o nich z kolegami :D . Choć jeszcze nie jeździłam i napewno nie woziła bym się dlatego żeby poprostu się powozić.

Awatar użytkownika
Paula_

• Pochwały:1

Postprzez eM I Gie O Te Ka A » 24 Wrz 2007, 21:30

xfire napisał:dla mnie jest to jedno i to samo

to nie jest jedno i to samo. To są dwie zupełnie inne osoby, a do tej, która interesuje się samochodami czy motorami nie pasuje określenie blachary.

Co jak co ale blacharstwo to ja tępię. A siebie nie tępię za coś, co mnie interesuje tak samo jak inne dziewczyny udzielające się z tym temacie.

Co więcej czuję się urażona kiedy porównujesz mnie dla blachary!! Nie jestem nią tak samo jak inne dziewczyny tu udzielające się.

Bo blachara gówno wie o tym czym jeździ. Ją interesuje tylko jak wygląda to czym jeździ i z kim się wozi! A to jest różnica! :evil: :evil: :evil:

Image

eM I Gie O Te Ka A

Postprzez ennostiel » 24 Wrz 2007, 22:34

Ja tam wolę samochody ;) Uwielbiam na nie patrzeć i nimi jeździć. Jeśli chodzi o motory, to trochę się ich boję (miewam czasem różne fobie), natomiast uwielbiam patrzeć na takie silne, lśniące maszyny :)
'Sometimes it falls upon a generation to be great. You can be the great generation'
(N. Mandela)

Awatar użytkownika
ennostiel
Moderator

• Miejscowość:Szczecin/Wawa
  • Pochwały:28

Postprzez Paula_ » 24 Wrz 2007, 22:53

eM I Gie O Te Ka A nie denerwuj się tak ;) Choć sama nie lubię jak tak właśnie mówi się na dziewczyny, które interesują się czymś innym niż większość innych. To że lubimy motory, czy też samochody (bo też lubię bardzo) to nie znaczy że odrazu lubimy dlatego, żeby tylko nimi pojeździć i się pokazać, możliwe że niektóre dziewczyny tak właśnie robią, ale nie wszystkie, więc nie warto odrazu tak mówić i przyklejać jakieś 'łatki'.

http://www.goodtapetki.za.pl/tapety/motory/motor1.jpg 8) To może być takie moje małe marzenie.

Awatar użytkownika
Paula_

• Pochwały:1

Postprzez eM I Gie O Te Ka A » 24 Wrz 2007, 23:00

paulisiek denerwuje mnie takie gadanie. Ogólnie jestem bardzo nerwowym ludziem i w dodatku jestem przeziębiona. No zagryzłabym normalnie Grrr

Ten Twój link mi się nie odpala...

Image

eM I Gie O Te Ka A

Postprzez xfire » 24 Wrz 2007, 23:07

Co jak co ale blacharstwo to ja tępię. A siebie nie tępię za coś, co mnie interesuje tak samo jak inne dziewczyny udzielające się z tym temacie.

czy ja cokolwiek potępiam? Jestem tolerancyjny tylko piszę o danym zjawisku.

Co więcej czuję się urażona kiedy porównujesz mnie dla blachary!! Nie jestem nią tak samo jak inne dziewczyny tu udzielające się.

Po pierwsze nie porównałem Cię do blachary tylko określiłem fachowo zjawisko które opisałaś. Nie moja wina że pisałaś o sobie ;) Nie mierz ludzi swoją miarą i nie wypowiadaj się za innych na forum ;)

Bo blachara gówno wie o tym czym jeździ. Ją interesuje tylko jak wygląda to czym jeździ i z kim się wozi! A to jest różnica! :evil: :evil: :evil:

Spokojnie ;)
Image

Awatar użytkownika
xfire

Użytkownik zbanowany

Postprzez Mara » 25 Wrz 2007, 23:54

Wolę auta. Bezpieczniejsze, nie kojarzą się z debilami i niesezonowe. Gdybym miała motocykl sobie kupić to zapewne beemkę z ABS-em bo przezorny zawsze ubezpieczony a blokujące się przednie kolo przy dużej prędkości mi się nie uśmiecha.
Ewentualnie... skuterek. Suzuki, za 18.000 zł, 200cm3, może to za duża pojemność na zarejestrowanie jako motorower i skuterek wyciąga 130km/h, ale to dość komfortowa maszyna(ma dużą owiewkę), można dokupić ABS, no i nie ma tego kompleksu że poza miastem się pojechać nie da. Motor wazy koło 200kg, ma całkiem spory "bagażnik" i duże osłony na nogi. Żeby się nam buty w czasie deszczu nie moczyły.
Ale i tak wolę auta. Też przez polskich kierowców którzy traktują często motocyklistów po macoszemu.
Co do blachar jak leci na auto to jakby leciała na ubiór czy inne powierzchowne sprawy a mi to po h... Tak więc jeżeli zobaczyłabym gościa w czarnej beemce, zadbanej i ładnie przerobionej spytałabym o fotkę auta.
Nie chcę podsumowywać blachar ot tak, nie znam i wątpię żebyś ty, eM I Gie O Te Ka -o znała je dobrze. Każdy ma upodobania swoje i nam nic do tego.
Walking down the street, carrying a baseball bat
Oh, I think I smell a rat.

Awatar użytkownika
Mara

• Miejscowość:Ziemie Odzyskane

Postprzez ewelci@ » 10 Paź 2007, 16:59

No nareszcie znalazłam odpowiednie forum dla siebie :D jestem fanką motocykli a zaraził mnie tym mój obecny chłopak. Mogę o motocyklach gadać godzinami! Moją ulubioną marką jest zdecydowanie Yamaha... model, który mnie zachwycił to Yamaha YZF-R1 :D Prędkość maksymalna to 290 km/h i 998 cm3 pojemności! Nie dość, że wygląda po prostu bosko to jeszcze pięknie brzmi... aż mnie ciarki przeszły :wink: Jednak nic nie przebije Suzuki Hayabusa 1300... Jest on wciąż jednym z najszybszych motocykli świata. Ma znakomite zawieszenie, które bez zmęczenia pozwala pokonywać długie dystanse. Za jej kierownicą prawie nie czuje się prędkości... ale adrenalina nieźle skacze. Jednym słowem jest po prostu piękna!

ewelci@

Postprzez MaryDee » 14 Paź 2007, 10:26

No to tak..
Mój tato był kierowcą ciężarówek i był też pasjonatem motocykli..
Więc ja jako kochana córeczka wszędzie z nim chodziłam..Najpierw jeździłam z nim
Potem już sama siadałam i jechałam..
I spodobało mi się to i zostałam dziewczyną motoryzacji
Kocham motocykle i samochody..
Nie mam jeszcze prawka..bo za młoda jestem
Ale czasami z kumplami się spotykamy i jedziemy gdzieś..I wtedy mam okazję się popisać.
Pokazać to co potrafię.
~~Ta co odkrywa duszę,ludzi i rzeczy~~

Awatar użytkownika
MaryDee

• Miejscowość:M-c

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry