Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dziewczyna nie odwzajemnia moich uczuć

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Nieprzeczytany postprzez Romek3322 » 04 Lut 2012, 03:35

Dziesięć miesięcy temu kolega zaprosił mnie na grila były dziewczyny no i oczywiście my dwaj najlepsi kumple spodobała mi się jedna dziewczyna oczywiście mojemu koledze też i to ta sama nie wiedziałem że się zakocham akurat w niej więc odpuściłem mineły dwa góra trzy dni i już byli razem ona zakochana w nim po uszy on też a mi oczywiście podobała się coraz bardziej aż się zakochałem nie rozbijałem tego związku bo chciałem żeby była szczęśliwa no i może przez dwa tygodnie była po tygodniu kolega powiedział mi że jak chce to mogę sobie do niej wystartować myślałem że żartuje ale nie tydzień później zaczął wymyślać jakieś powody byle tylko z nią zerwać próbowałem ich pogodzić ją pocieszałem wspierałem i zawsze miała we mnie oparcie przepraszam nadal ma we mnie oparcie i zrozumienie oczywiście ona już z nim nie jest ale ona ciągle go kocha a ja spotykamy się praktycznie co dziennie po pięciu miesiącach przyjaźni z nią wyznałem jej że ją kocham ale ona nie może pokochać mnie i nie rozumiem tego że jak jestem z nią obojętnie gdzie w sklepie czy gdzieś tam i spojrzę się na jakąś dziewczynę oczywiście ładną to ona mi mówi że sobie grabie kiedyś mi powiedziała że nie chce mnie stracić i nie chce żebym był z inną dziewczyną więc nie wiem sam już o co tu chodzi więc proszę was o POMOC!!! BO SAM JUŻ MAM DOSYĆ

Romek3322

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez hanna_anna » 04 Lut 2012, 08:29

Trochę egoistyczne podejście z jej strony. Trudno powiedzieć co masz robić,skoro ona kocha swojego byłego, a zarazem nie chce byś był z inną dziewczyną to traktuje Cię jako rezerwę, albo po prostu chce dzięki Tobie zapomnieć o ex. Chyba ze zależy jej na Tobie i chce najpierw całkiem wyleczyć się z uczuć do byłej żeby Ciebie nie ranić.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Lut 2012, 08:29

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez French » 04 Lut 2012, 09:06

Wujek French mówi i radzi, że ta Twoja miłość to niezły pies ogrodnika jest. Sama nie weźmie, a cudzej nie da. Ogólnie zjebana sytuacja po całości. Pamiętaj jak to mówił Patton "Situation normal: all fucked up".
Patrząc na zrodzony moją wolą bezkresny żywy potok końskich pysków i ludzkich twarzy, mknący donikąd po szkarłatnym o zachodzie stepie, często pytam siebie: gdzie jestem Ja w tym potoku?
(Czyngis-chan)

Awatar użytkownika
French

• Miejscowość:Enfer Vert
  • Pochwały:6

Nieprzeczytany postprzez ema » 04 Lut 2012, 10:17

Boże zeslij mu przecinki :roll:
Wybacz, że nie doradzę, ale nie rozumiem co chciałeś przekazać, radze przeredagować pierwszy post.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez fooffa » 04 Lut 2012, 12:16

ema, ja proszę Boga o kropki i duże litery. :?
Z autopsji wiem, że dziewczyny takich typów facetów jak Ty traktują jak kolegów. Zazwyczaj wolą chamów i bezwzględnych facetów. Jesteś za miły. Poza tym nie sprawisz by Cie pokochała ot tak sobie.
Mężczyźni rządzą światem, a kobiety mężczyznami

fooffa

Nieprzeczytany postprzez Romek3322 » 04 Lut 2012, 13:16

Przepraszam, moja młodsza siostra wyrwała mi z klawiatury klawisze z przecinkami i kropkami.
A teraz muszę wciskać przyciski wkładem od długopisu.

Moja była dziewczyna próbuje do mnie wrócić. Ale ja mam ją gdzieś, wolała właśnie chama który ją wykorzystał i zostawił. A ja nie chce mieć wyzwolonej dziewczyny, przez jakiegoś tam kolesia.
Ostatnio edytowany przez Ylx, 04 Lut 2012, 13:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Post pod postem.

Romek3322

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Lut 2012, 13:16

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez NightAnasazi » 04 Lut 2012, 13:54

ją pocieszałem wspierałem i zawsze miała we mnie oparcie przepraszam nadal ma we mnie oparcie i zrozumienie

Masz odpowiedź dlaczego. Szkoda, że jej jeszcze nie przynosiłeś śniadania do łóżka i trzewików nie rozwiązywałeś, a przed snem bajek nie czytałeś. Ramię do wypłakania się to nie materiał na chłopaka. Od tego są przyjaciółki. Oczywiście nie mówię, że masz tu być bezwzględnym, bezuczuciowym chamem.

wyznałem jej że ją kocham

Tu też. Odwróć sytuacje, wyobraź sobie inną dobrą przyjaciółkę, do której nic nie czujesz (kochasz tą opisywaną), a ona Ci nagle mówi, że Cię kocha. Jakbyś zareagował?
Tak się spraw nie rozpoczyna. Spotykasz się z nią, dobrze się bawicie, jesteś zabawny, ciekawy, ale nie przymilającym sie lizusem na każde zawołanie, dotyk, pocałunki, przytulanki (opcjonalnie łóżko) i się w Tobie zakocha (albo i nie, ale to albo sam rozwalisz sprawę, albo trafileś na ten mały odsetek kobiet z którymi czego byś nie robił to i tak nie przejdzie).

Przepraszam, moja młodsza siostra wyrwała mi z klawiatury klawisze z przecinkami i kropkami.
A teraz muszę wciskać przyciski wkładem od długopisu.

:roll: <facepalm> Przełóż sobie, jakiekolwiek rzadko uzywane, chociażby z klawiatury numerycznej.
Złodziej z Bagdadu (1993) (bajka) - poszukuje tego filmu - najchetniej kupię (w sklepach, ani na necie tego nie ma) lub zasponsoruje zrobienie kopi cyfrowej. Szczegóły - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5069245

Awatar użytkownika
NightAnasazi

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Romek3322 » 04 Lut 2012, 14:49

Nie powiedziałem jej od tak, że ją kocham. Najpierw zaprosiłem do pizzerii, próbowałem delikatnie złapać ją za rękę, dupa, nie dało rady nawet dotknąć. Próbowałem pocałować, to z wielkim krzykiem "ZOSTAW!!!" jak do psa.

Romek3322

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 04 Lut 2012, 15:48

Romek3322 napisał:nie wiedziałem że się zakocham

Po paru dniach się w Niej zakochałeś?

Romek3322 napisał:kolega powiedział mi że jak chce to mogę sobie do niej wystartować

A co Ty masz 5 lat, że musisz kolegów pytać o zdanie?

Romek3322 napisał:po pięciu miesiącach przyjaźni z nią wyznałem jej że ją kocham

Zrobiłeś najbardziej idiotyczną rzecz jaką się da.

Romek3322 napisał:kiedyś mi powiedziała że nie chce mnie stracić i nie chce żebym był z inną dziewczyną więc nie wiem sam już o co tu chodzi

Skąd ja to znam :roll: Moim zdaniem sama nie wie czego chce i zachowuje się jak pies ogrodnika. Pierw nie chce dać Ci szansy a z drugiej strony mówi Ci takie rzeczy.

Romek3322 napisał:Przepraszam, moja młodsza siostra wyrwała mi z klawiatury klawisze z przecinkami i kropkami. A teraz muszę wciskać przyciski wkładem od długopisu.

A ja piszę na forum siłą woli.

Romek3322 napisał:Moja była dziewczyna próbuje do mnie wrócić. Ale ja mam ją gdzieś, wolała właśnie chama który ją wykorzystał i zostawił. A ja nie chce mieć wyzwolonej dziewczyny, przez jakiegoś tam kolesia.

To jej powiedz, to co tutaj napisałeś.

Romek3322 napisał:Nie powiedziałem jej od tak, że ją kocham. Najpierw zaprosiłem do pizzerii, próbowałem delikatnie złapać ją za rękę, dupa, nie dało rady nawet dotknąć. Próbowałem pocałować, to z wielkim krzykiem "ZOSTAW!!!" jak do psa.

Dziwisz się? Dla mnie się po prostu pospieszyłeś z wyznaniami miłosnymi i tyle.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez NightAnasazi » 04 Lut 2012, 21:21

Chcesz coś z tego uratować, to postaraj się, aby ona zaczęła się starać o Ciebie - jak nie zacznie to i tak by Ci się nie udało. Ogranicz kontakt, pozwól, żeby to ona wychodziła z inicjatywą, niech poczuje, że Cię powoli traci. Spotykaj się z jakimiś koleżankami i potem opowiedz jak JAK FAJNIE było itp itd.
Złodziej z Bagdadu (1993) (bajka) - poszukuje tego filmu - najchetniej kupię (w sklepach, ani na necie tego nie ma) lub zasponsoruje zrobienie kopi cyfrowej. Szczegóły - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5069245

Awatar użytkownika
NightAnasazi

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Black_Angel » 05 Lut 2012, 00:14

Nie dziwię się, że nie odwzajemnia Twoich uczuć, skoro nie znasz znaków interpunkcyjnych..
A poważnie to pomyśl logicznie co niby możesz takiego wielkiego zrobić? Zmusisz ją, żeby się w Tobie zakochała? Użyjesz szantażu? 'Albo mnie pokochasz albo w ryj?' Nie obraź się, ale niestety w życiu nie zawsze można mieć tego, na co się ma ochotę. Więc albo uszanuj jej zdanie i bądź jak najlepszym kumplem,a może nagle się dziewczyna zdecyduje (bo z czego czytam to ona chyba sama nie wie czego chce) albo jak nie dasz rady to zerwij z nią kontakt.
Won't you dance with me?
In my world of fantasy..

Awatar użytkownika
Black_Angel

• Pochwały:3

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry