Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

mgirl

ją pocieszałem wspierałem i zawsze miała we mnie oparcie przepraszam nadal ma we mnie oparcie i zrozumienie
wyznałem jej że ją kocham
Przepraszam, moja młodsza siostra wyrwała mi z klawiatury klawisze z przecinkami i kropkami.
A teraz muszę wciskać przyciski wkładem od długopisu.
Romek3322 napisał:nie wiedziałem że się zakocham
Romek3322 napisał:kolega powiedział mi że jak chce to mogę sobie do niej wystartować
Romek3322 napisał:po pięciu miesiącach przyjaźni z nią wyznałem jej że ją kocham
Romek3322 napisał:kiedyś mi powiedziała że nie chce mnie stracić i nie chce żebym był z inną dziewczyną więc nie wiem sam już o co tu chodzi
Romek3322 napisał:Przepraszam, moja młodsza siostra wyrwała mi z klawiatury klawisze z przecinkami i kropkami. A teraz muszę wciskać przyciski wkładem od długopisu.
Romek3322 napisał:Moja była dziewczyna próbuje do mnie wrócić. Ale ja mam ją gdzieś, wolała właśnie chama który ją wykorzystał i zostawił. A ja nie chce mieć wyzwolonej dziewczyny, przez jakiegoś tam kolesia.
Romek3322 napisał:Nie powiedziałem jej od tak, że ją kocham. Najpierw zaprosiłem do pizzerii, próbowałem delikatnie złapać ją za rękę, dupa, nie dało rady nawet dotknąć. Próbowałem pocałować, to z wielkim krzykiem "ZOSTAW!!!" jak do psa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość