Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

worvile napisał:Dział seks, miłość, przyjaźń dac osobno bo niektore nawet nie maja powiazania
mancipanto napisał:Jako, że jestem osobą prowadzącą forum to pozwolę wyrazić sobie kilka opinii.
1. Działów jest bardzo dużo, co dla nowego użytkownika jest bardzo nieczytelne, bo już na początku jest bombardowany wielką ilością działów i tematów w nim zawartych.
2. Nazwy tematów są wyśrodkowane co bardzo męczy oczy, bo długości nazw nie są jednakowe.
3. Logo forum powinno przekierowywać na stronę główną, co jest intuicyjne dla każdego internauty.
4. Nie wiem jak tu wygląda sprawa z moderowaniem, ale forum należałoby przeczyścić z przestarzałych tematów do których się już nie zaglada.
Joka napisał:Nie wiem czy to możliwe, ale mam niedosyt związany z brakiem jakiegoś działu o nałogach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości