Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

mgirl

KonradNijakowski napisał:Ja zacząłem ćwiczyć i robię 5 razy w tyg treningi, codziennie na coś innego (mam 14 lat i dopiero zaczynam treningi więc nie stosuj się do liczy serii i razy wykonywania ćwiczeń i od razu przepraszam za niefachowe nazwy ale nie znam się zbyt)
NIe opiszę dokładnie ćwiczeń ale postaram się:D Na biceps: standardowe podnoszenie hantli 4 serie po 10 na rękę... ćw. nr2 podnoszenie hantla (najlepiej jak by był na tej "minsztandze" co można przekładać ciężary
http://ww3.unipark.de/uc/M_UniBWM_Landr ... hantel.jpg ), złap hantel za ciężarkami unieś w górę do wyprostowanych rąk, musisz siedzieć i zginając tylko łokcie podnoś i opuszczaj go za głową
Ćw nr 3 wymyślone przez osoby przebywające w więzieniu
Złap się biurka i rób pompki nogi złączone tak jak i ręce...łokcie zginaj do środka lub na zewnątrz
ćw nr4 tak jak te pompki tylko głowę wciskaj pod biurko łokcie zginaj do wewnątrz:D Na nogi: NIe mam na razie warunków zbyt więc mam tyko 3 ćwiczenia
ćw nr1 sztangę na plecy, nie może być na karku! I rób przysiady
ja biorę 37 kg ale nie stosuj się do tego
ćw nr2 sztanga na plecach stań na jakimś ciężarku czy czymkolwiek musi mieć około 5 cm stań palcami i wspinaj się tak by stać na palcach.. rób to powoli i nie spadaj gwałtownie.... ćw nr3 sztanga na plecach, wykrok jedną nogą tak na 30-40cm i rób przysiady na nodze wykrocznej
Resztę dopiszę jutro jeśli będę miał czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości