Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dopalacze i ich zażywanie

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Postprzez user » 31 Sie 2008, 14:16

Witam! Co sądzicie na temat dopalaczy? Srodków działających jak narkotyki ale trochę słabiej. Czy mieliście z takim czyms do czynienia? Nie chodzi mi tu o Red Bulla(czy cuś) tylko o tabletki.
Nie nawidzisz mnie? To fajnie!...Słyszysz te brawa? ONE SĄ DLA MNIE

user

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez (13) » 09 Lut 2010, 18:28

Never!
Bite my shiny metal ass!

Awatar użytkownika
(13)

• Miejscowość:Skądinąd

Postprzez mgirl » 09 Lut 2010, 18:28

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez ten zły » 09 Lut 2010, 19:22

Mastermark69 napisał:Oczywiście nie licze na jakieś super efekty ale czemu by nie spróbować .

Nie? to sprawdź produkt amphibia ***...

Awatar użytkownika
ten zły

Postprzez Sagia » 11 Lut 2010, 13:54

twarde narkotyki - never. miękkie - potrafisz to korzystaj, nie - to się za to nie bierz :faja:
-aaaaaaaj! no powiedz
-daj spokój...
-no to powiedz "aaaaj"
-aaaj...
-głośniej
-aaaaaj
-głośniej!
-nie mogę powiedzieć...
-no dawaj! Tomek, raz
-no o co chodzi?
-no dawaj
-aaaj?
-aaaaj!

Awatar użytkownika
Sagia

• Miejscowość:Darłowo

Postprzez bloodflower_ » 11 Lut 2010, 15:19

dopalacze to w sumie to samo co narkotyki, mechanizm psychologiczny ten sam. Zdecydowane nie bo wrażeń dostarcza mi samo życie, a jak mi brakuje, to sobie mogę znaleźć w podjęciu jakiegoś wyzwania. Szukanibe wrażeń w narkotykach/dopalaczach to opcja dla idących na łatwiznę i nieodpowiedzialnych leniuszków życiowych.

Awatar użytkownika
bloodflower_

• Miejscowość:wschodnie rubieże RP
  • Pochwały:2

Postprzez (13) » 11 Lut 2010, 16:04

Zawsze uważałem, że dopalacze i dragi są dla ludzi o słabej wyobraźni.
Bite my shiny metal ass!

Awatar użytkownika
(13)

• Miejscowość:Skądinąd

Postprzez mgirl » 11 Lut 2010, 16:04

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Grim__94 » 12 Lut 2010, 16:11

Brałem. Różne gówna.. Tabletki przeciw napadom padaczki, accodin, te dopalacze też. Bomba może i po nich jest ale strasznie to wyniszcza organizm. Dopiero teraz 'przejrzałem na oczy' i nie tykam tego..
` pierdol system ale rób to stylowo ` - TenTypMes

Grim__94

Postprzez ten zły » 13 Lut 2010, 08:46

bloodflower_ napisał:Szukanibe wrażeń w narkotykach/dopalaczach to opcja dla idących na łatwiznę i nieodpowiedzialnych leniuszków życiowych.

Ja się wspinam,ćwiczę boks,bjj wrażenia mam takie podczas sparów i co?
I to że mimo to raz na jakiś czas lubię przypalić trawkę.Od tak-dla jaj,nie dla poszukiwania wrażeń.Twierdzisz,że jestem leniuszkiem życiowym :? !?
No to jesteśmy obrażeni! :wink:

(13) napisał:Zawsze uważałem, że dopalacze i dragi są dla ludzi o słabej wyobraźni.

To przestań tak uważać bo to herezja jakaś,wypuszczana z budynku Komisariatu Komendy Miejskiej.Zdania nie zmienię-nie offtopuj czasem.

Grim__94 napisał:Brałem. Różne gówna.. Tabletki przeciw napadom padaczki, accodin, te dopalacze też. Bomba może i po nich jest ale strasznie to wyniszcza organizm. Dopiero teraz 'przejrzałem na oczy' i nie tykam tego..

Dopalacze-kumpel palił i wrzucał dzień w dzień po dwóch miesiącach wity i reszta ciała mu się trzęsła.Nie mocno,ale były to wyczuwalne drgania.Więc niech nikt nie próbuje podważyć czegoś co już zostało potwierdzone klinicznie na wielu osobach-bo każdy kto pali i wrzuca systematycznie spalary po jakimś czasie trzęsie witami.<------- prawda o dopalaczach ;)

Awatar użytkownika
ten zły

Postprzez amcia » 13 Lut 2010, 12:09

"dopalam się" guaraną, ale to przedmaturalne uzależnienie : )
❤ Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering You

Awatar użytkownika
amcia
Przyjaciel

• Miejscowość:Jastrzębie- Zdrój
  • Pochwały:4

Postprzez Kwiat_Lotosu90 » 13 Lut 2010, 23:52

Grim__94 napisał:strasznie to wyniszcza organizm. Dopiero teraz 'przejrzałem na oczy' i nie tykam tego..

taa, moje nerki po soli sa juz pewnie w stanie krytycznym ;] ale wszystko wyniszcza, nawet trawa zostawia dziury po sobie ;]

(13) napisał:Zawsze uważałem, że dopalacze i dragi są dla ludzi o słabej wyobraźni

taa? ciekawe. jak mozesz uwazac skoro nie probowales? masz jakies potwierdzenie? ;]

moja wyobraznia dziala wtedy jeszcze sprawniej,a i co najlepsze nic sie nie dzieje niepokojacego. zagrozenia zadnego - bo wiem czego ile.
Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędz i stój tam ze mną,aż się zmęczę i spadnę.Prowadź gdzie chcesz,jestem gotowa na cokolwiek.Możesz mnie mieć, więc mnie weź, nie martw się o mnie.

Byc nie miec - to moja kwestia.

Awatar użytkownika
Kwiat_Lotosu90

• Miejscowość:Bo to tu gdzie neony nigdy nie gasna. ;)
  • Pochwały:1

Re: Dopalacze i ich zażywanie

Postprzez Lolkie » 14 Lut 2010, 03:50

user napisał:Witam! Co sądzicie na temat dopalaczy? Srodków działających jak narkotyki ale trochę słabiej. Czy mieliście z takim czyms do czynienia? Nie chodzi mi tu o Red Bulla(czy cuś) tylko o tabletki.

SLABIEJ? cpuny czesto nawet nie patrza na funshopy, bo jak bierzesz od dila dajmy na to koks, to wiesz ze to bedzie koks (+ jakies wypelniacze & nie rozpisujac sie o jakosci polskiego koksu) a te specyfiki to jedna wielka tablica mendelejewa. ale i tak sa fajne :D oczywsicie kolekcjonersko :)
There is no you, there is only me
There is no fucking you, there is only me, only...

Awatar użytkownika
Lolkie

• Miejscowość:Whitestock
Użytkownik zbanowany

Re: Dopalacze i ich zażywanie

Postprzez ela234 » 10 Mar 2010, 13:34

Ja nie widze niczego zlego w dopalaczach, sama od czasu do czasu jak mi brak energi biore cos pobudzajacego - sklad mysle nie odbiega od redbuli i innych takich napoi.
Na przyklad charge http://cofeshop.eu/product.php?id_product=21 jest super produktem, ktory stawia na nogi nawet po nieprzespanej nocy.

ela234

Postprzez pani » 10 Mar 2010, 13:57

Jak ktoś umie się bawić bez nich to nie musi zażywać ;) Proste.

Wg mnie dopalacze,uzależniają tak samo jak narkotyki,może mają słabsze działanie ,ale po większej dawce również można nieźle oberwać.

Jak dotąd nigdy nie brałam żadnego dopalacza,znajomi mówią,że biorą dla śmiechu od czasu do czasu i nic im nie jest..jak to się mówi 'wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem' :D :D
spadam,jaka zabawa,jaki tu spokój,równowaga

Awatar użytkownika
pani

• Miejscowość:wrocław

Postprzez AniolekWGlanach » 10 Mar 2010, 20:54

Nie brałam, ale to nie znaczy, że nie spróbuję. Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, przynajmniej ja tak uważam.
Maluję się tylko po to, aby oszukać oczy.

Awatar użytkownika
AniolekWGlanach

• Miejscowość:Gdynia

Postprzez cofamczas » 10 Mar 2010, 21:07

wszystko jets dla ludzi ale z umiarem. ja nie brałam, bo się boję ale moi znajomi brali. wrażenia - baja. podobno ;)

cofamczas

Postprzez janek1191 » 11 Mar 2010, 01:04

Słabiej? Poczytaj może o tym, zanim powiesz, że słabiej - to są bardzo podobne do "normalnych" narkotyków środki, ale nieprzetestowane. Freud może i polecał na przykład kokainę, jako świetny środek leczniczy na wszystko (co tylko potwierdza, że nie był całkiem normalny), ale po cholerę ryzykować? Wiesz co ci sprzedają? Zwykłe mięso w sklepie potrafią "odrestaurować", odkrajać zgniłe kawałki i smarować płynem do mycia naczyń - pomyśl co robią z takimi niby legalnymi środkami?

Awatar użytkownika
janek1191

• Miejscowość:Warszawa

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry