Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

Mastermark69 napisał:Oczywiście nie licze na jakieś super efekty ale czemu by nie spróbować .

mgirl

bloodflower_ napisał:Szukanibe wrażeń w narkotykach/dopalaczach to opcja dla idących na łatwiznę i nieodpowiedzialnych leniuszków życiowych.
(13) napisał:Zawsze uważałem, że dopalacze i dragi są dla ludzi o słabej wyobraźni.
Grim__94 napisał:Brałem. Różne gówna.. Tabletki przeciw napadom padaczki, accodin, te dopalacze też. Bomba może i po nich jest ale strasznie to wyniszcza organizm. Dopiero teraz 'przejrzałem na oczy' i nie tykam tego..
Grim__94 napisał:strasznie to wyniszcza organizm. Dopiero teraz 'przejrzałem na oczy' i nie tykam tego..
(13) napisał:Zawsze uważałem, że dopalacze i dragi są dla ludzi o słabej wyobraźni
user napisał:Witam! Co sądzicie na temat dopalaczy? Srodków działających jak narkotyki ale trochę słabiej. Czy mieliście z takim czyms do czynienia? Nie chodzi mi tu o Red Bulla(czy cuś) tylko o tabletki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość