Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Doda czy Gosia Andrzejewicz?

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Postprzez Guma_Balonowa » 22 Lut 2008, 15:29

Kto jest lepszy? Kto robi lepszą muzę? Która z nich robi wokół siebie więcej szumu, lepszy image. Obie mają talent? Doda styl, a Gosia klasa? Czekam na wasze opinie dotyczące tych dwóch popularnych dzisiaj panienek. Kogo bardziej lubicie? kogo da się bardziej lubić?

Guma_Balonowa

• Miejscowość:Kutno

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez TheSkyIsCrying » 22 Lut 2008, 15:43

według mnie lepsza jest DODA. Gosia Andrzejewicz jest sztuczna, nie potrafi spiewac, rozmawiac. Jej piosenki nie posiadaja najmniejszego sensu"maaam juz dosc tych klamstw" jakby kogos to interesowalo. Niech sobie spiewa tak pod prysznicem ze swoim pieprzykiem ojj przepraszam usunela go. Bo sie boi ludzi. Doda pieknie spiewa. Czasami ubiera sie kiczowato ale jezeli chodzi o jakas GALE, np: Viva najpiekniejsi to dba o kazdy detal i wyglada delikatnie i subtelnie. Mam nadzieje ze wypowiedz kazdego bedzie inna ale moim zdaniem Gosia Andrzejewicz nie dorasta do piet nawet mojemu DZIADKOWI ! :mrgreen: :P

TheSkyIsCrying

• Miejscowość:Zdunia City

Postprzez mgirl » 22 Lut 2008, 15:43

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez LowiczankaxPP » 22 Lut 2008, 15:49

a więc. trudno określić, która jest lepsza. osobiście bardzo podobają mi się teksty obydwu wokalistek. obydwie mają coś co przyciąga.
a charakter fajniejszy ma Dodzia. :mrgreen: Gosia jest sztuczna, ale lubię nawet jej muzykę, ale bez przesady.
Najchętniej zamknęłabym Cię w klatce..
bo kocham na Ciebie patrzeć. <3

I jesteś mój, choć to nie kwestia posiadania..

Awatar użytkownika
LowiczankaxPP

Postprzez Neczka » 22 Lut 2008, 15:54

Guma_Balonowa napisał:Kto jest lepszy?

obie są żałosne
Guma_Balonowa napisał:Kto robi lepszą muzę?

trudne.. przechodzę do następnego
Guma_Balonowa napisał: Która z nich robi wokół siebie więcej szumu

chyba doda
Guma_Balonowa napisał:Obie mają talent?

hmm, doda ma fajny głos ale lipne teksty, nie polecam, dla mnie badziewie ;) co do gosi i jej "heeeeee jeeeeeeeeee" nie bede sie wypowiadać
Guma_Balonowa napisał:Kogo bardziej lubicie?

potraktuję to jako pytanie retoryczne
Pozytywne myślenie wszystko odmieni

...Neczka reaktywacja :)

Awatar użytkownika
Neczka

• Miejscowość:Rzeszów City

Postprzez Pirat » 22 Lut 2008, 16:10

obie są warte siebie

lepszą? to by znaczyło że któraś robi coś co da się słuchać a tak nie jest...
Guma_Balonowa napisał:Która z nich robi wokół siebie więcej szumu

doda

ani ta ani ta
Guma_Balonowa napisał:Doda styl, a Gosia klasa?

styl łatwej prostytutki z sylikonem zamiast mózgu, to chyba też jakiś styl :lol2:
andrzejewicz i klasa? litości :lol2:
Guma_Balonowa napisał:Czekam na wasze opinie dotyczące tych dwóch popularnych dzisiaj panienek.

żyjemy w takich czasach że takie dwie puściutkie i głupiutkie są dzisiaj popularne... świat schodzi na psy..

ani tego czegoś zwanego dodą ani tego drugiego czegoś zwanego andrzejewicz
Guma_Balonowa napisał:kogo da się bardziej lubić?

sądzę że masło :|
Image

Awatar użytkownika
Pirat
Moderator

• Pochwały:8

Postprzez Fáëlivrin » 22 Lut 2008, 16:22

Żart? Nikt ==

Żadna z nich... już prędzej Wiśniewski, bo ma jedną czy dwie piosenki warte uwagi w porównaniu do tych Pań.

Guma_Balonowa napisał:Która z nich robi wokół siebie więcej szumu, lepszy image.

Więcej szumu robi zapewne Doda, ale ani jedna ani druga nie mają dobrego image... ==

Może mają, ale według mnie go nie wykorzystują.

Ani to, ani to.

Guma_Balonowa napisał:Kogo bardziej lubicie? kogo da się bardziej lubić?

Piotra Rubika XD ... ale na poważnie, nie lubię obu, bo robią z siebie gwiazdy na siłę. Może prywatnie są całkiem spoko, ale tak ich nie znam...
Never lift your head up to the east
'cause darkness wakes the best!

Vanitas vanitatum et omnia vanitas...

Awatar użytkownika
Fáëlivrin

• Miejscowość:Warszawa

Postprzez mgirl » 22 Lut 2008, 16:22

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Re: Doda czy Gosia Andrzejewicz?

Postprzez Sheila » 22 Lut 2008, 18:15

Pod jakim względem? Następne pytanie. xd

Kto robi lepszą muzę?

Słucham i tej i tej. ;P I na tym poprzestanę.
Która z nich robi wokół siebie więcej szumu,

Doda. To nie jest komplement w jej stronę.

lepszy image.

Bez komentarza obydwu.

Obie mają talent?

Nie zachowam się, jak większość zazdrosnych osób i nie powiem - nie, nie mają! Wg mnie mają. [na pewno większy niż taka Tola z Blog27.xd]

Doda styl, a Gosia klasa?

Nie skomentuję tego. Nie mnie to oceniać. ;P

Kogo bardziej lubicie?

Charakterem? Jednak Gosię. To media [albo np. Pudelek] robią z niej taką, jaką, myślę, że nie jest. Doda sama się na taką robi.

Eee. Zaraz mnie zjadą przeciwnicy Gosi. ;P

Sheila

Postprzez kicia19940 » 22 Lut 2008, 21:47

Bardziej lubię Gosię Andrzejewicz, za bardzo fajne piosenki, klase, że nie robi wokól siebie aż tyle szumu, za styl...
Doda ma tylko niektóre fajne piosenki...Zdecydowanie bardziej lubię Gosię Andrzejewicz...
Mam nadzieję, że kiedyś moje marzenia sIę spełnią...

Awatar użytkownika
kicia19940

Postprzez Jesus_of_Suburbia » 22 Lut 2008, 23:01

Myślę, że pod względem muzycznym Gosia i Doda to ta sama sieczka, więc nie będę się rozdrabniać. Odnoszę wrażenie, że w dzisiejszych czasach, w większości wypadków nie jest ważna muzyka, jaką się tworzy, jakie przesłanie ona niesie, tylko ile skandali się wywoła, jak wiele zamieszania wokół siebie zrobi. To się tyczy na pewno w szczególności Dody. Bo Gosia stylizowana jest na taką cnotkę. W sam raz dla 11-nastolatek (oczywiście nikogo nie obrażając...).

Bardziej lubię Gosię Andrzejewicz, za bardzo fajne piosenki, klase, że nie robi wokól siebie aż tyle szumu, za styl...

Okej-każdy ma swoje zdanie. Ale. Czy Ty wiesz, co to jest prawdziwa 'klasa'? Proszę, nie rób z Andrzejewicz divy polskiej piosenki, bo to niezwykle uwłaszcza prawdziwym damom polskiej muzyki. Nie wiem w czym przejawia się ta klasa Gosi? Że nie przeklina jak Doda, nie jest taka...hmm wyzywająca? Ale jest niezwykle sztuczna i nic ciekawego sobą nie reprezentuje. Za styl? Aaa no tak. Styl 'bazarowy' ostatnio w modzie.

Charakterem? Jednak Gosię. To media [albo np. Pudelek] robią z niej taką, jaką, myślę, że nie jest. Doda sama się na taką robi.

Jako czytelniczka Pudelka, do czego się przyznaję bez bicia, z dystansem podchodzę trochę do ich artykułów, bo nie są do końca obiektywne. Ale to nie o tym rozmowa. Moim zdaniem zachowanie Dody przynajmniej do czegoś prowadzi. Osiągnęła, to co chciała, jest jej wszędzie pełno, świetnie zarabia, jest 'jurorką' w programie telewizyjnym i reklamuje lody xD A Gosia? Rozumiem, że chce iść pokorną ścieżką, ale niedługo to się przestanie opłacać.

świat schodzi na psy..

"Razem z nim Ty, wierzysz mi? Policzone są Twoje dni"... I tak dalej :P

Doda ma głos, trzeba jej to przyznać. Szkoda tylko, że tak się zmarnował, na takich utworach...

Jesus_of_Suburbia

• Miejscowość:Wa-wa

Postprzez Saphir » 23 Lut 2008, 11:48

Ani jedna, ani druga. Doda udaje głupszą, niż jest, żeby zrobić wokół siebie szum, jej styl może komuś się podoba, ale ja uważam, że jest przesadzony i nieco kiczowaty. A Gosi nie lubię, irytuje mnie, nie słucham jej. Śpiewa ciągle o tym samym, z tego, co zdarzyłam zauważyć, zanim nabawiłam się przez jej muzykę <moja znajoma ją uwielbia> tików nerwowych :) O dziwo, przeszły mi, jak tylko muzyka ucichła :P
Nie przepadam ani za jedną, ani za drugą, ale gdybym była zmuszona którąś wybrać, to byłaby to Doda. Nie dlatego, ze ją lubię. Dlatego, ze bardziej denerwuje mnie Gosia :P
"An Archangel in bondage
Bediademed, souled
With a murder of ravens (...)
And we shall dance amid the ruin
As Adam and Evil
Dizzy at the falling stars..."

Awatar użytkownika
Saphir

Postprzez Paula16 » 23 Lut 2008, 13:54

Obie są straszne, chociaż wolę Dodę, Andrzejewicz jest sztuczna, bardzo denerwująca. Podoba mi się głos Dody, ale właściwie, to i tak jej nie lubię. Po prostu jest trochę mniej żałosna od Gosi.

Paula16

Re: Doda czy Gosia Andrzejewicz?

Postprzez natusi_a » 23 Lut 2008, 15:34

Że co proszę? Lepszy tzn. smaczniejszy? =.= Litości.

Na to pytanie potrafię odpowiedzieć. Doda. Tak, Doda robi lepszą muzę. Nie takiej, której dałoby się słuchać, ale lepszą. Piosenki Andrzejewicz to jedno wielkie smętne wycie niczym wilk do księżyca. I kretyńske teksty o miłości.
Guma_Balonowa napisał:Która z nich robi wokół siebie więcej szumu

Doda. Bez wątpienia. To, co robi ta kobieta, by ją zauważono przechodzi ludzkie pojęcie.

Nie. Talent ma tylko Doda. I całkiem niezły głos. Szkoda tylko, że się marnuje.

Doda ma swój styl, co prawda tragiczny, ale go ma. Andrzejewicz ubiera się w to, co jest modne, nawet jak w ogóle do niej nie pasuje. Klasy brak.

Nie lubię żadnej z pań.
"Niestraszne kosmiczne dziury i groźba wieczności,
to zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości!"

- Coma

"Aby być szczęśliwym w miłości, nie trzeba być ślepym, lecz od czasu do czasu przymykać oczy."

- Marcel Achard

Awatar użytkownika
natusi_a

• Miejscowość:gdzieś na pięknym (z)Dolnym

Postprzez Kokieteria » 23 Lut 2008, 15:50

Nie słucham piosenek żadnej z wokalistek, zwyczajnie nie trafiają w mój gust. Ale nie mnie oceniać, czy są 'puściutkie i głupiutkie' jak to ktoś wyżej ujął, czy wartościowe. Szczerze? Nie interesuje mnie to.

Więcej szumu? Gosia Andrzejewicz w porównaniu do Dody jest szarą myszką, więc logiczne iż ta druga wzbudzi więcej kontrowersji, więcej będą o Niej pisać, mówić. A więcej zainteresowania to więcej pieniędzy.

Talent? Nie wiem, nie mnie oceniać, bo to nie moje 'klimaty'.

Czy je lubię? Nie znam osobiście, więc wypowiedź uważam za zamkniętą.
Actually I try to be a Super Mom.

Awatar użytkownika
Kokieteria
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław.
  • Pochwały:48

Postprzez Hazell » 23 Lut 2008, 21:48

Jesus_of_Suburbia napisał:Moim zdaniem zachowanie Dody przynajmniej do czegoś prowadzi. Osiągnęła, to co chciała, jest jej wszędzie pełno, świetnie zarabia, jest 'jurorką' w programie telewizyjnym i reklamuje lody xD A Gosia? Rozumiem, że chce iść pokorną ścieżką, ale niedługo to się przestanie opłacać.

piosenka Andrzjewicz reklamuje wodę mineralną ;)
zgodzę się z poprzedniczkami. Doda ma głos, ale beznadziejne piosenki i idiotyczny śmiech.
Gosia - ani głosu, ani talentu, ani tym bardziej czegokolwiek do zaprezentowania.
żadnej z nich nie słucham.
You can go your own way.

Awatar użytkownika
Hazell

• Pochwały:2

Postprzez Jesus_of_Suburbia » 23 Lut 2008, 21:58

Uuu widocznie oglądam za mało telewizji ^^ Aczkolwiek ten drobny fakt nie zmienia tego, że Doda jest lepszym towarem do reklamowania, a nawet do 'eksportu' niż nijaka Gosia.

Jesus_of_Suburbia

• Miejscowość:Wa-wa

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry