Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dobry wieczór!

Tutaj mogą się przedstawiać nowi użytkownicy mówiąc parę słów o sobie :] Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, złożyć życzonka urodzinowe to także dobrze trafiłeś :]

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez Proszek » 21 Sty 2012, 23:51

Witam wszystkich forumowiczów :)
Nie śledzę tego forum, nigdy tego nie robiłem, a zarejestrowałem się tutaj, by poznać lepiej ludzi (a przynajmniej ich opinie, które uznają za warte wstawienia do internetu) i, by samemu się dobrze bawić w (mam nadzieję), tak zacnym gronie.
Co do mnie samego: pseudo-student Politechniki Śląskiej, fan starszych kapel (Depeche Mode, The Doors i wiele innych), muzyki klasycznej, filmowej, jazzu i bluesa. Z tematyki literatury polecałbym wam "Mistrza i Małgorzatę", z tematyki filmowej reprezentowałbym dobry film akcji lub wyśmienitą komedię, z zainteresowania, z chęcią popisałbym, o giełdzie walutowej, a w kuchni nie zrobiłbym wam nic ambitniejszego, niż jajecznica.
Mam nadzieję, że wszyscy się polubimy, a przynajmniej nie będziemy się razem nudzić.
Jeszcze takie małe pozdrowienie dla Ciebie, jeżeli to przeczytałeś :wink:
"Mimo, że tak wielkie płci naszej zalety - my rządzimy światem, a nami kobiety."

Proszek

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez smętnie » 22 Sty 2012, 00:02

Proszek, witaj! Już za samą muzykę masz u mnie sporego plusa. :>
Dlaczego pseudo-student?
Ucz się gotować, to fajna sprawa!
Idziemy niewidomi przez ciemność, ale tą białą laską chcielibyśmy czasem zdzielić kogoś przez łeb. ~Stanisław Jerzy Lec

Awatar użytkownika
smętnie

• Pochwały:2

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sty 2012, 00:02

Awatar użytkownika
mgirl

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez Malinowooka » 22 Sty 2012, 00:02

Cześć, jak masz na imię? <;
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza.

Awatar użytkownika
Malinowooka
Moderator

• Pochwały:16

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez Proszek » 22 Sty 2012, 00:13

smętnie, pseudo-student, bo ze względu na brak zainteresowania, czym jest polimer lub tez kompozyt, prawdopodobnie za parę dni, zakończę moją ledwo rozpoczętą karierę inżynierską, by pozwolić się pochłonąć słabej pracy, która pozwoli mi opłacać mieszkanie, a dzięki temu będę pogłębiał swoją wiedzę na temat giełdy (w końcu, z tym chcę wiązać swoją przyszłość). Co do nauki gotowania: wiem to, aż za dobrze, ale wciąż mi się nie chcę spędzać w kuchni więcej czasu, niż zajmuje mi wyjęcie piwa z lodówki lub umycia popielniczki :)
Malinowooka, Krzysiek (chociaż, dla każdego kogo znam z nieznanych mi powodów zostaję Krzysiem), a Tobie? ;>
"Mimo, że tak wielkie płci naszej zalety - my rządzimy światem, a nami kobiety."

Proszek

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 22 Sty 2012, 19:05

Proszek napisał:Z tematyki literatury polecałbym wam "Mistrza i Małgorzatę"

Coś jeszcze o literaturze proszę.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez sindi24 » 22 Sty 2012, 19:34

witam cię :) może coś jeszcze powiesz o sobie. to możę być początek ciekawej rozmowy :)

sindi24

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sty 2012, 19:34

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Dobry wieczór!

Nieprzeczytany postprzez Proszek » 22 Sty 2012, 22:42

Darcia K, sindi24, ale teraz już się nie wypowiem, o literaturze, czy o sobie, bo, jak to powiedziała Uma Thurman w Pulp Fiction: "Nie mogę już mówić, bo za bardzo wzrosło napięcie" :wink:

Proszek

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry