Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dlaczego to własnie chłopcy przypisani sa do piłki nożnej??

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Nieprzeczytany postprzez angela15 » 22 Maj 2007, 19:46

Moim zdaniem to nie sprawiedliwe. Jestem dziewczyna i uwielbiam grac w noge jak i oglądac w tv badz na zywo:d

angela15

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Nike » 18 Gru 2009, 15:48

Ja myślę, że to się wzięło przez pogląd, że "dziewczyny są za delikatnie i często na boisku stoją jak kołki", co oczywiście jest nieprawdą. Przykładem mogę być ja, bo się nie chwaląc, wielu chłopaków ogrywam jak chcę. Oglądać też lubię - martuśka., naprawdę jest na kogo popatrzeć, trzeba tylko znaleźć. ;)
Jak już słusznie powiedziano - idź i graj. A jeśli nie masz z kim, graj sama. Jeżeli naprawdę kochasz piłkę, nic nie powinno stanąć na przeszkodzie. :)
idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch

ocalałeś nie po to aby żyć
masz mało czasu trzeba dać świadectwo

bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy

Awatar użytkownika
Nike

• Pochwały:9

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Gru 2009, 15:48

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 18 Gru 2009, 16:03

Nike, nigdy nie widziałam jakiegokolwiek gracza, który byłby przystojny:P choćby po wspisaniu w google odpowiedniego sformułowania. Po prostu taki mam gust:P

Sama grywałam z bratem i jego kolegami w nogę, kiedyś, kiedyś, dawno:) ale nie kręciło mnie to:P po prostu jak umiałam tak grałam żeby sie tylko nie nudzić:P
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez Shirkaan » 16 Sty 2011, 15:45

Chłopcy są przypisani do tego sportu, bo są o wiele wytrzymalsi i często lepiej wysportowani od kobiet. Poza tym grają w piłkę o wiele lepiej niż kobiety, które bardzo często przewracają się o własne nogi.
Jest to męski sport. Dziewczyny nigdy nie zagrają tak dobrze jak chłopcy
Patrz jaka franca !
zuo sie szeży wśrut muodzierzy

Awatar użytkownika
Shirkaan

Użytkownik zbanowany

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry