Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.
przez czarna95 » 08 Mar 2007, 21:12
Nie wiem jak można nielubić footballu ale są tacy ludzie. No dobra ale piszcie tu czemu lubicie lub nielubicie piłki nożnej.
Siemq! Jestem Blanka, ale mówcie do mnie Czarna (a raczej piszcie

). Uwielbiam football i jazdę konno. Lubię grać w ręczną, siatkę, hokeja i inne sporty.

czarna95
- Miejscowość:Brzeg
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez wieloryb » 08 Mar 2007, 21:26
Piłka jest fajna to najlepszy sport
Kibicuje FC Barcelonie

wieloryb
- Miejscowość:Z daleka
przez mgirl » 08 Mar 2007, 21:26

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
przez OsKaReK » 08 Mar 2007, 22:16
hmmm po co odznaczyłeś cały post mocnym
czarnym
Ja lubię oglądać nogę, ale wole grać, a kibicuje ManU i Celticowi

"Człowiek - istota ludzka, ma prawo do błędów"

OsKaReK
- Miejscowość:Dębica
przez czarna95 » 08 Mar 2007, 22:18
OsKaReK napisał:hmmm po co odznaczyłeś cały post mocnym
czarnym

Niewiem zapomniałam zmienić kolor ;p

). Uwielbiam football i jazdę konno. Lubię grać w ręczną, siatkę, hokeja i inne sporty.

czarna95
przez Banzai » 08 Mar 2007, 22:58
PO prostu mozna nie lubić piłki nożnej. Ja za nogą średnio przepadam.... lubie grać owszem ale o wiele bardziej preferuje koszykówkę. Może z faktu ze w noge nigdy dobrze nie grałem a kosza trenowałem bardzo długo. Jak popatrzysz na mecz piłki nożnej i porównasz do kosza to w koszu są o wiele bardziej dynamiczne i szybsze akcje niż w nodze.
Są ludzie którym całkowicie się noga nie podoba i ich rozumiem
Ja nie cierpie oglądać carlingu nie wspominając o szachach i co jestem gorszy z tego powodu?
Banzai
przez mroowkos » 09 Mar 2007, 17:16
Piłke nożna lubie a w szczególności oglądać Mistrzostwa Świata szkoda ze sa co 4 lata
Ogólnie ta gra mi sie podoba, w szczególności ze grupa ludzi potrafi na boisku ze soba wspolpracowac tak ze strzlaja bramki i ogólnie rózne sztuczki piłkazy tez sa fascynujace

Nota Bene... Nie ma LETKO!!! =)

mroowkos
- Miejscowość:Śląsk
przez mgirl » 09 Mar 2007, 17:16

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
przez MC-arcin » 09 Mar 2007, 17:30
Banzai, Respekt
Ja rowniez nie przepadam za pilka nozna ale to nie oznacza ze nie lubie w nia grac
Poprostu nie ciagnie mnie do niej...

Wole porzucac sobie do kosza
Nie lubie siedziec przed telewizorem i ogladac jak kilkunastu ludzi biega w kolko za pilka

wiem pewnie powiecie ze w koszykowce jest tak samo ale mi koszykowka bardziej spasowala

"... Naszym Najgłębszym pragnieniem nie jest docierać do celu, ale wędrowac; nie znajdować, ale poszukiwac..." 

MC-arcin
- Miejscowość:ok Częstochowy
przez czarna95 » 09 Mar 2007, 20:25
MC-arcin napisał:Banzai, Respekt
Ja rowniez nie przepadam za pilka nozna ale to nie oznacza ze nie lubie w nia grac
Poprostu nie ciagnie mnie do niej...

Wole porzucac sobie do kosza
Nie lubie siedziec przed telewizorem i ogladac jak kilkunastu ludzi biega w kolko za pilka

wiem pewnie powiecie ze w koszykowce jest tak samo ale mi koszykowka bardziej spasowala

Hehe. Ja na odwrót. W kosza pogram spoko ale nie ciągnie mnie do tego. Wolę football.
[ Dodano: Pią Mar 09, 2007 16:56 ]Banzai napisał:PO prostu mozna nie lubić piłki nożnej. Ja za nogą średnio przepadam.... lubie grać owszem ale o wiele bardziej preferuje koszykówkę. Może z faktu ze w noge nigdy dobrze nie grałem a kosza trenowałem bardzo długo. Jak popatrzysz na mecz piłki nożnej i porównasz do kosza to w koszu są o wiele bardziej dynamiczne i szybsze akcje niż w nodze.
Są ludzie którym całkowicie się noga nie podoba i ich rozumiem
Ja nie cierpie oglądać carlingu nie wspominając o szachach i co jestem gorszy z tego powodu?
Hehe. Mi się noga podoba i nie będe krytykowała tych którzy nie lubią. Gorszy nie jesteś. Po prostu są dobrzy w piłce nożnej a są też świetni w kosza. Bo jak by był tylko football to tesh było by źle. Szachów teżnie nawidze.
[ Dodano: Pią Mar 09, 2007 19:25 ]OsKaReK napisał:hmmm po co odznaczyłeś cały post mocnym
czarnym

MAm komentarz do twojej wypowiedzi. Napisałeś odznaczyłEŚ ja jestem dziewczyną!!!

czarna95
przez Kibol » 10 Mar 2007, 11:32
Piłka Nożna jest Zajefajny Sport

Krew&HonoR&Ojczyzna.Blut&EhRe&VateRland.Blood&HonouR&FatheRland.
Tylko Biel Skóry Twej Tylko Twa Polska Krew
Kibol
- Miejscowość:GóRnygo ŚloNSka :D
- Pochwały:1
przez czarna95 » 10 Mar 2007, 16:56
Kibol napisał:Piłka Nożna jest Zajefajny Sport

Pozdro! Mi sie też podoba.

czarna95
przez alien » 10 Mar 2007, 17:03
Piłka nożna, jest u mnie na równi z koszykówką, w kosza gram w klubie, ale bardziej wole w wakacje pograć z kumplami na dzielni w noge, to jest klimat!
Piłka nożna roxi
![Smile :]](http://m-forum.pl/images/smilies/icon_smile5.gif)
<3

alien
- Pochwały:12
przez Aand » 11 Mar 2007, 20:38
Ja lubię piłkę nożną bo nawet wymiatam na WF

. A koszykówka jest nawet spoko, nie wspomnę o siatce bo mi nie leży..
Anime fan

Aand
- Miejscowość:A no nie wiem
przez NoVi » 11 Mar 2007, 20:50
kiedyś bardzije się tym interesowałem

teraz jakoś mniej
ale lubie bo... LUBIę

Masz problem ze swoim Fiacikiem?
Wbijaj ~~ www.KlubFiatStilo.pl
;**
31.10.2008 ~~ Data na całe życie ;*

NoVi
- Miejscowość:Czeladź
przez Agnieszka1991 » 11 Mar 2007, 20:54
Kocham futbol...jak dla mnie to najlepszy sport. No oczywiście kibicuje ManU

"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson zaraz po wygraniu Ligi Mistrzów w 1999 roku.

Agnieszka1991
przez ¿yrafa » 13 Mar 2007, 11:24
moi drodzy jak można lubić piłkę nożną jak tu taka korupcja mecze sprzedane w bukmacherce znajomi trenerów obstawiaja ogromne kwoty.
zobaczcie na to z boku, jaki to biznes a niby piłkarze piją bawią się na całego oni jak isę deklarują to niech ćwiczą i grają.
ja jestem zdecuydowanie NIE
¿yrafa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości