Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Dlaczego lubicie/nielubicie piłki nożnej?

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Nieprzeczytany postprzez czarna95 » 08 Mar 2007, 21:12

Nie wiem jak można nielubić footballu ale są tacy ludzie. No dobra ale piszcie tu czemu lubicie lub nielubicie piłki nożnej. :wink:
Siemq! Jestem Blanka, ale mówcie do mnie Czarna (a raczej piszcie :P). Uwielbiam football i jazdę konno. Lubię grać w ręczną, siatkę, hokeja i inne sporty.

Awatar użytkownika
czarna95

• Miejscowość:Brzeg

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez tibliskow » 29 Sie 2010, 00:38

Nie wiem czemu mnie cos ominęło, u mnie to bardzo dziwnie, ale prawie wcale nie grałem, nie znosze piłki nożnej? Czemu? Pewnei dlatego, że nie umiem w nią grac, grałem może parę razy w życiu, to od zawsze mój wielki kompleks. Jak niektórzy moi koledzy w wieku 7-10 lat zaczynali grac, nie wiem, na dworze z kolegami nie grałem, wole inne zabawy i gry (dla złosliwych: nie, nie klasy ani gumę) to ja zawsze się bałem, wstydziłem może, nie wiem, nigdy nie lubiłem nogi, zawsze jej unikałem na wf, te akcje, podania to wszystko mnie tylko stresowało i denerwowało, więc zacząłem tego unikac. Ogólnie grałem może kilka, kilkanascie razy, zazwyczaj stojąc jak ten pajac i unikając piłki. Tak więc jestem bardzo do tego zrazony, mam 16 lat, nie umiem grac w nogę, od zawsze mnie to męczy, ale teraz już jest za późno. A teraz idę do nowej szkoły... ciekawe jak to będzie na wf. Może znów wyzywanie od cioty? Ciekawe. W każdym razie nie lubię piłki za to, bo przez to mam wiele problemów i to niszczyło mi sporo w życiu. Wybacz za posta w takiej formie, ale chciałem napisac szczerze.

tibliskow

• Miejscowość:Grudziądz

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sie 2010, 00:38

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Re: Dlaczego lubicie/nielubicie piłki nożnej?

Nieprzeczytany postprzez Tomasz0882 » 03 Gru 2010, 18:13

hahaha ; D To jest strasznie prosta gra! wystarczy trochę koordynacji ruchowej i siły, rozumiem przez to że jesteś jakiś zamulony i słaby skoro nie umiesz grać. Oj oj to niedobrze, ciężko znaleźć laske dla kogos takiego ; P Ja kocham grać! Grałem w 2 klubach jak mialem 12 i 15 lat, bez wielkich sukcesów poki co, ale mam dopiero 15.5 lat wiec wciaz mam duzo czasu na rozwoj ; ) Uwielbiam oddawać atomowe strzały po których bramkarze wkurzają się na mnie że próbuje ich zabić! ; D

Tomasz0882

Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez kobietadzieciak » 03 Gru 2010, 18:25

nie lubię, bo jest dla mnie mało interesująca ;)
Po prostu idź do przodu.

Awatar użytkownika
kobietadzieciak

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Tkaczens^ » 03 Gru 2010, 21:40

nie widzę sensu w bieganiu przez bodajże 90 minut wte i wewte. Najlepsze,że czasami nabiegają się bez bramki ... Nuuuda!
Put a gun to my head and paint the walls with my brains!

Awatar użytkownika
Tkaczens^

• Miejscowość:Oleszna
  • Pochwały:20

Nieprzeczytany postprzez Nike » 10 Gru 2010, 20:28

Zaliczam się do grona osób, które uwielbiają piłkę nożną. Za co? O tym mogłabym opowiadać godzinami. Głównie za te emocje - nie wiesz, co zdarzy się za chwilę, z każdą sekundą napięcie rośnie, masz nadzieję, że twoja drużyna wygra, serce bije ci szybciej za każdym razem, kiedy są blisko bramki... Gra jest nieprzewidywalna, szybka, często brutalna. Wszystko albo nic.
A kiedy gram? Czuję tę pewność siebie, która we mnie narasta, bo wiem, że w tym, co robię, jestem naprawdę dobra. Ma się tę świadomość, że jest się lepszym od innych, czuję, że moje ciało naprawdę jest mi posłuszne. Skacze mi adrenalina. To jest piękne.
Wybaczcie, zawsze tak mam, kiedy mówię o piłce. Pasja. ;)
idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch

ocalałeś nie po to aby żyć
masz mało czasu trzeba dać świadectwo

bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy

Awatar użytkownika
Nike

• Pochwały:9

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 10 Gru 2010, 20:28

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez niepokolorowana » 10 Gru 2010, 22:30

Jestem zbyt leniwa, by grać w piłkę nożną, a oglądanie jej nie sprawia mi zbytniej przyjemności czy nawet nie wzbudza u mnie zbyt dużego zainteresowania.
Albo wspomnienie minionego szczęścia rozpaczą napełnia dzień dzisiejszy, albo męka, która się staje, ród swój wywodzi od uniesień, które stać się mogły.

Awatar użytkownika
niepokolorowana

• Pochwały:10

Nieprzeczytany postprzez Tomasz0882 » 16 Gru 2010, 19:18

Nom to jest niesamowite jak wszystko czasem zalezy od 1 zawodnika i może on sam z piłką przebiec całe boisko, okiwać 5 rywali po drodze i strzelić cudownego gola, to jest normalnie poezja, albo gdy sie strzeli jakiegos extra gola np. swietnyym lobem od poprzeczki to emocje tak skaczą ; ) jestem wtedy z siebie strasznie zadowolony ze tak swietnie mi to wychodzi, a porazki? one sądobre bo motywują do dalszej pracy ;))

Tomasz0882

Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez tibliskow » 18 Gru 2010, 18:47

Mnie porażki zawsze zniechęcały, a nie motywowały do czegokolwiek. Tak samo jak w szkole. Nie działa na mnie: masz 1, może to Cię zmotywuje. Nie, mnie tylko dalej zestresuje i wykończy nerwowo. Trochę czasu od ostatniego posta minęło. Chodzę na wf, ale piłki nożnej, koszykówki unikam jak ognia, mimo wysokiego wzrostu. Najbardziej mnie smieszy, jak ktos mnie widzi. O, Ty pewnie lubisz grac, jestes wysoki i całkiem zbudowany. Gówno prawda, nic nie lubię z tych rzeczy. Nie wiem, dla mnie to jest jakies za dzikie. Wolę siatkówkę, jedyny sport zespołowy który toleruję. A najbardziej lubię basen, rower ;].

tibliskow

• Miejscowość:Grudziądz

Nieprzeczytany postprzez Medykk » 24 Gru 2010, 13:26

Super sport. Może dlatego tak mi się podoba, że praktycznie w nic innego u nas na podwórku się nie grało - od dziecka tylko piłka nożna :) Uwielbiam grać i oglądać mecze w tv:)

Medykk

Nieprzeczytany postprzez kamil19951 » 25 Gru 2010, 16:09

Zastanawia mnie co w tym sporcie ludzie widza. Bieganie(Meczenie sie bez celu) za kawalkiem pozszywanej skory i wbijanie pilki miedzy jedna z bramek. Sport dla leszczy :P. A wlasnie moze zrazilem sie do tego dlatego ze ten sport mi sie przejadl? Cale dziecinstwo patrzylem i gralem z kolegami ktorzy nie widzieli nic poza tym. Ten sport jest dla mnie za popularny i latwy abym go lubil

kamil19951

Nieprzeczytany postprzez FajnyNick ? » 07 Mar 2011, 21:24

:cool:

Awatar użytkownika
FajnyNick ?

Nieprzeczytany postprzez Elana » 13 Mar 2011, 18:39

Ja nie lubię,ale kocham ten sport. Piłka nożna łączy ludzi co często jest pokazywane w takich programach jak Futbol Mundial czy Global Football. Jest to dyscyplina w którą można grać dosłownie wszędzie bo możesz sobie zrobić bramkę albo piłkę z byle czego;) Natomiast do gry w siatkówkę czy koszykówkę musisz mieć siatkę i kosz o co jest już nie co trudniej. No i przede wszystkim dobrą piłkę

Elana

• Miejscowość:Toruń
  • Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry