Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Djing

Czyli wszystko o muzyce techno/trance/house.

Djing

Nieprzeczytany postprzez Fruttelina » 24 Lut 2009, 18:27

Cześć!!!!
Przeglądałam tematy, ale nigdzie chyba [chyba] Nie ma takiego jak ''Ogólnie o Djingu''
No więć, ... Nie wiem czy ktoś tutaj się na tym zna . Nie zalezy mi na wiedzy ile kosztuje kurs, co potrzebne jest Dj-jowi, bo tego to sie naczytac można w internecie. Ale interesuje mnie ile lat trzeba ukończyć by b Dj np. boski :mrgreen: Mike Wind [ rocznik 89 ] Jest rozpoznawalny, a ma zaledwie 19 lat ! Hm ... wiec ile trzeba ukonczyc lat ? :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Dodano 24 Lut 2009, 23:28:07:
Chodzi mi o to by pójść na kurs - ile trzeba ukończyc lat ?

Awatar użytkownika
Fruttelina

• Miejscowość:W-wa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Djing

Nieprzeczytany postprzez Project One » 27 Lut 2009, 21:12

Wiek nie gra roli. Ja gram w klubach od prawie 3 lat (czyli mając już 15 lat grałem). Mike Wind jest bardzo dobrym producentem muzyki Trance, wydaje w najlepszych wytwórniach i dlatego go "łykają" na imprezach ponieważ jest swojego rodzaju "Gwiazdą".

Chodzi mi o to by pójść na kurs - ile trzeba ukończyc lat ?

Nie ma granicy wiekowej. Kursy są GÓWNO warte - uwierz mi.
Za tą kasę co chcesz wydać na kurs lepiej jest kupić PORZĄDNY sprzęt i uczyć się samemu grac i udoskonalać WŁASNĄ technikę miksowania (Bo co to za DJ który nie ma własnego stylu? :wink: ). Ja się sam uczyłem i teraz grywam w bardzo dużych klubach z najlepszymi gwiazdami muzyki Hardstyle.

Pozdro
Image
Image
If you're not in it for the love of the music, would you please fuck off!

Awatar użytkownika
Project One

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:4
Użytkownik zbanowany

Djing

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Lut 2009, 21:12

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Djing

Nieprzeczytany postprzez AgathaBasse » 15 Lis 2009, 12:38

Kurs? Masz 2 poziomy :D ogólnie 700/600zł wydasz i to jest jakoś kilka tyg wychodzi :D i se godziny rozkładasz :P Wiesz poznajesz podstawy ... Od podłanczania histori poprzez mixowanie triki.. Cd'eki i póżniej vinyle :D Dj'em może być każdym lepszym czy gorszym .. Ale by być dobrym DJ'em musisz kochać muzyke.. Jesli grasz wkładaj w to serce ;)
Każdy oddech Twój,Każdy pocałunek zmienił życie me i Jego kierunek KC Marcinku :*

AgathaBasse

Djing

Nieprzeczytany postprzez Dj 4Mix » 06 Lip 2011, 17:43

18 lat napewno :wink: wtedy jest najłatwiej
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Dj 4Mix

• Miejscowość:Kępno
Użytkownik zbanowany

Re: Djing

Nieprzeczytany postprzez Noiz » 08 Lip 2011, 11:38

Dj 4Mix napisał:18 lat napewno :wink: wtedy jest najłatwiej

Kto Ci takie idiotyzmy nagadał?
Niektórzy są głupi, chcą się zabić
Sam zrozumiałem jak bardzo człowiek może być słaby

Awatar użytkownika
Noiz

• Miejscowość:Kraków

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry