Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Disturbed !

Dla każdego kto lubi ciężkie brzmienia ;-)

Disturbed !

Nieprzeczytany postprzez Izrafel » 14 Lip 2008, 08:28

Disturbed - w sumie mało popularny zespoł w Polsce. Grają heavymetal lub numetal. Ja jestem w nich zakochany ! Ten wokal i gitarki - tego zawsze szukałem. Np. Down with the sickness lub Stupified ! kawałki których się nie zapomina. gorrroąco polecam ! A szczególnie album The Sickness jeden z pierwszych i zarazem najlepszy !

A co wy o tym myślicie ?
Wielki Archont, Budowniczy Wszechświatów, Eon Eonów, Prawica Pana, Zwierzchnik Wszystkich Chórów, Książę Niebieskich Książat, Jaśniejacy Mocą i Sprawiedliwością Izrafel, Pan Siedmiu Wysokosci, Zgodzi się teraz napisać posta xD

Awatar użytkownika
Izrafel

• Miejscowość:Strefa Poza Czasem

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Disturbed !

Nieprzeczytany postprzez Arthas » 26 Lis 2011, 10:41

Zespół niesamowity. Byłem w Waw-ce na koncercie w czerwcu z 2 znajomymi. Koncert ociekał zajebistością
Get down with the sickness

Awatar użytkownika
Arthas

• Miejscowość:Łódź

Disturbed !

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Lis 2011, 10:41

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry