Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

nuleczka2208 napisał:może i jest przyjemniej, ale sama biegać nie lubię a moja przyjaciółka wyjechała,
poza tym nie mam gdzie...
nuleczka2208 napisał:może i jest przyjemniej, ale sama biegać nie lubię a moja przyjaciółka wyjechała,
poza tym nie mam gdzie...

mgirl

JakubJ152 napisał:Kasze z olejem to jadłem na przytycie oczywiście nie tylko to,możesz mnie wykląć ale ja nie rozumiem.Chcecie schudnąć to ograniczacie jedzenie ,zamiast zwiększyć ruch.Przyjemniej mi by było wyjść przebiec się co dzień po 1,5h ,niż męczyć się z jakimś dietami.
Antykozak napisał:Jak zwykle co ktoś napisze Wam na tym forum, że ruch jest ważniejszy i lepszy niż głodzenie się, to Wy znajdziecie wymówkę. Jak się chce, to się potrafi. Nie lubisz sama biegać, to polub sama biegać albo znajdź sobie kogoś z kim możesz biegać a z tym, że nie masz gdzie biegać, to nie skomentuję, bo gdybyś chciała, to byś znalazła miejsce. Tobie się po prostu tyłka sprzed monitora ruszyć nie chce.
To już się robi powoli żałosne.
Ojej, ojej, ależ was zabolało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość