Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Diablo III

Gry na typowego blaszaka

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Ulquiorra » 12 Maj 2011, 15:04

Myślę, że to odpowiedni czas aby założyć jeden, główny temat o aktualnie najbardziej oczekiwanym dziecku Blizzarda :D

3 dni temu miała miejsce konferencja Activision/Blizzard w której były poruszane tematy rozwoju firmy, plany na przyszłość, dochody ze sprzedaży gier. Michael Morhaime, prezydent i co blizzarda wypowiedział się również na temat bety Diablo 3, która przy dobrych wiatrach będzie w trzecim kwartale tego roku, czyli całkiem niedługo. Jednak jak wiemy blizzard zalicza duże poślizgi we wszystkim, więc nie możemy być pewni, lecz jak wspomniał Michael, planują wypuścić betę w przełomie Lipca - Września.

Jeśli chodzi o pełną wersję Diablo, to robią wszystko aby udało się ją wydać jeszcze w tym roku. Osobiście myślę, że premiera odbędzie się w pierwszym kwartale 2012, zobaczymy jednak jak to będzie.

Chciałbym aby ten temat stał się głównym tematem dyskusyjnym o D3, waszych oczekiwaniach, oraz wrażeniach już po wydaniu gry. Dla tych, którzy nie śledzą procesu developerskiego, będę starał się wrzucać jakieś szybkie informacje, które pojawiają się na różnych stronach związanych z D3.

Tak więc wypowiadajcie się o tej wspanialej produkcji : )

Awatar użytkownika
Ulquiorra

Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez TerryTerror » 12 Maj 2011, 17:36

Ulquiorra napisał:eśli chodzi o pełną wersję Diablo, to robią wszystko aby udało się ją wydać jeszcze w tym roku

będzie dobrze jak wszystko bedzie działać pod koniec 2012.. nie wspominając, że date premiery przenosili już niezliczoną ilość razy to na pewno będą problemy z multi, a chyba każdy właśnie dla tego trybu kupi tą grę.

Osobiście uwarzam, że za bardzo pośpieszyli się z mówieniem o premierze. Pierwsze wzmianku zaczęły się w 2008 roku. Czekanie na nią 4 lata dłużyło się niemiłosiernie... Gdyby dopiero w tym roku dali znać, że ta produkcja będzie niebawem na pewno owiele szybciej minął by czas oczekiwania na grę.
A world that sends you reeling
From decimated dreams,
Your misery and hate will kill us all.

Awatar użytkownika
TerryTerror

• Pochwały:1

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Maj 2011, 17:36

Awatar użytkownika
mgirl

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Ulquiorra » 12 Maj 2011, 18:11

Mylisz się AntyTerror, data premiery nigdy nie była oficjalnie podana, więc nic nie było przenoszone, wszystkie daty podane w internecie to wymysły fanów lub niewiarygodnych stron internetowych.

Wczesna zapowiedź gry to trik marketingowy, ciągłe karmienie graczy informacjami, podtrzymywanie napięcia. Można powiedzieć, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, tak więc im więcej czekamy, tym bardziej chcemy zagrać w D3.

Diablo wyjdzie wcześniej niż pod koniec 2012 roku, takiego dużego poślizgu na pewno nie zaliczy. Jeśli beta wyjdzie w zapowiadanym czasie, czyli 3 kwartał tego roku, to możemy być pewni premiery gry w 1 kwartale 2012.

Awatar użytkownika
Ulquiorra

Użytkownik zbanowany

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Vuldart » 12 Maj 2011, 18:50

Z pewnością Diablo III, byłoby najbardziej wyczekiwaną przeze Mnie grą na PC (no, może poza Hitmanem Absolution), gdyby nie fakt, iż już 17 maja będziemy mieli premierę drugiej części przygód Białego Wilka, a mianowicie "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów".
Co do samego Diablo, to muszę przyznać, że jakoś nigdy ten tytuł nie potrafił Mnie w pełni do siebie przekonać. Owszem, niby w tym jest wszystko: i rozbudowany system czarów, rozwoju postaci, expa, map i innych tym podobnych szczegółów, jednakowoż jak na Mój gust, czegoś tej grze brakuje. Po pierwszych trailerach III części, muszę powiedzieć, że zaczynam nabierać przekonania, że ta gra może być naprawdę prawdziwym przełomem, jeśli chodzi o gatunek Hack'n'slash. Obym się nie pomylił, bo to byłby już drugi, przynajmniej w moim przypadku, dosyć duży zawód na Blizzard'zie.
Jestem nieuczciwy. I Ty możesz uczciwie liczyć, na moją nieuczciwość.

Awatar użytkownika
Vuldart

• Miejscowość:Trnw
  • Pochwały:3

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez TerryTerror » 12 Maj 2011, 20:08

Ulquiorra napisał:eśli beta wyjdzie w zapowiadanym czasie

A po co mi ta beta... Tu chodzi tylko o multi. DH sam nie zaliczy PG 8)
Ulquiorra napisał:Diablo wyjdzie wcześniej niż pod koniec 2012 roku

Mogli by się trochę pośpieszyć bo prepek mi się kończy w lipcu 2012. Nie będe miał w co grać xd
Vuldart napisał:Obym się nie pomylił, bo to byłby już drugi, przynajmniej w moim przypadku, dosyć duży zawód na Blizzard'zie.

Nie tylko w twoim.

A tak wracając do pierwszego postu:
Ulquiorra napisał:Tak więc wypowiadajcie się o tej wspanialej produkcji : )

Nie mów, że jest wspaniała jak w nią nie grałeś, bo to jest tak jakbyś oceniał perfum po reklamie w TV.
A world that sends you reeling
From decimated dreams,
Your misery and hate will kill us all.

Awatar użytkownika
TerryTerror

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Ulquiorra » 12 Maj 2011, 21:07

TerryTerror napisał:A po co mi ta beta... Tu chodzi tylko o multi. DH sam nie zaliczy PG

Po to ci beta, żebyś mógł przetestować grę w fazie produkcji i konstruktywnie skrytykować pomysły Blizzarda. Poza tym, to darmowe, przedpremierowe demo, więc? Nie warto obczaić gameplay'u który zaserwują na twórcy Diablo? I beta zwiastuje zbliżanie się końca procesu developerskiego gry, więc jest ona dosyć ważna...

TerryTerror napisał:Nie mów, że jest wspaniała jak w nią nie grałeś, bo to jest tak jakbyś oceniał perfum po reklamie w TV.

Na żadnej grze Blizzarda się nie zawiodłem, więc teraz też tak będzie. Poza tym obserwuje wszystkie informacje na temat tej gry, czytam wywiady, oglądamy blizzcony i po wszystkich wypowiedziach Bashioka, wywiadach Jay'a Wilsona, oraz wypowiedziach innych ludzi sprawujących pieczę nad produkcją gry, śmiem twierdzić, że to będzie gra wspaniała...

Awatar użytkownika
Ulquiorra

Użytkownik zbanowany

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Maj 2011, 21:07

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 13 Maj 2011, 12:02

Hem, Blizzard nigdy nie byl taki punktualny. Premiery StarCrafta 2 byly przesuwane z kwartalu na kwartal. Nie pisze juz tutaj o grze Warcraft 3... Sorry, ale jakos sie juz przyzwyczailem do tego, ze Blizz ma poslizgi nawet i o rok, wiec jakos zbyt entuzjastycznie nie podchodze do tej daty premiery.
Miejmy nadzieje, ze nie zrobia czegos podobnego do projektu StarCrafta 2, gdyz byl wielki kisiel w gaciach na poczatku samym, a 6 miesiecy pozniej produkcja ta zniknela i nikt praktycznie jej juz nie kupuje. Czemu? Bo nie ma polotu ani klimatu SC:BW.
Boje sie tego, ze tak samo tworcy Diablo moga spier*** cala gre... Widzialem gameplay nie jeden i jakos zaczynam sie zastanawiac czy te wszystkie dialogi, zbytnie skomplikowanie fabuly, budowle, ktore to mozna uszkodzic aby zwalic je na wrogow, nie zniszcza calego klimatu, ktory to byl tworzony przez lata wraz z Diablo czy Diablo 2: LOD.
Eh, oby ta produkcja zostala tak samo dobrym hack&slashem na singlu oraz na multi, jak poprzednik.
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 13 Maj 2011, 12:07

Oni wydają jedną grę rocznie, wszystko chcą dopracować. ;]
I ja nie mam im tego za złe.
Możliwe że będzie to pierwsza gra którą kupię od 10 lat:).
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez IveliosChristopher » 14 Mar 2012, 20:49

Ja to na D3 już czekam i czekam, i ciągle przekładanki. Na pewno kupię w ciemno tą grę nawet, jeśli chodzi o Diablo to nigdy nie zawiodła.

IveliosChristopher

• Ostrzeżenia:1

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Graves » 15 Mar 2012, 15:34

No to doczekaliśmy się oficjalnej daty premiery, Diablo zagości na ekranach naszych komputerów 15 maja 2012, szykujcie myszki, grzejcie palce...

Awatar użytkownika
Graves

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 15 Mar 2012, 16:13

Oby nie wyszlo jak ze SC2, ze podali date premiery przedwczesnie, trzymali sie tej daty i wydali bubla. Wole dostac cos pozniej anizeli sie wkur***, ze juz to mam a nie dziala :roll:
Image

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Graves » 15 Mar 2012, 17:26

To kup sobie wtedy, jak wszystko będzie "należycie" działać, w czym problem, nikt cię nie zmusza do kupna gry w dniu premiery, skoro obawiasz się bugów i problemów technicznych. Polakowi to nigdy nie dogodzisz, czekamy na grę od 2008 roku i zamiast się cieszyć, że mamy premierę przy nosie, to jeszcze narzekasz...

Awatar użytkownika
Graves

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 15 Mar 2012, 20:19

Graves napisał:To kup sobie wtedy, jak wszystko będzie "należycie" działać

Alez oczywiscie, poczekam az podleca ptaszki pod okno i wycwierkaja, ze wsio dziala.
Graves napisał:w czym problem, nikt cię nie zmusza do kupna gry w dniu premiery

A nie slyszales o takim czyms jak "place wiec wymagam"?
Graves napisał:Polakowi to nigdy nie dogodzisz, czekamy na grę od 2008 roku i zamiast się cieszyć, że mamy premierę przy nosie, to jeszcze narzekasz...

Skad ta wiadoma, ze z Polski jestem :lol:

Prawde powiedziawszy jeszcze nie zaczalem narzekac. Jezeli bubla nastepnego wydadza, to dopiero zaczne ;)
Image

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 15 Mar 2012, 21:15

Mamy date oficjalnej premiery singla. potem ma być PvP. Jest to maj tego roku. Have fun. Fani niech sikają w gacie
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Diablo III

Nieprzeczytany postprzez Graves » 15 Mar 2012, 22:05

Bishamoth, no, ale skoro nie ufasz firmie Blizzard, bo zrobiła cię w jajo przy SC2, to chyba powinieneś się zastanowić przy kupnie D3, skoro twoje wymagania mogą być niespełnione to po co wydawać pieniądze. Zawsze można poczekać i poczytać na forach Blizzarda w pomocach technicznych czy ludzie mają jakieś problemy.

Bishamoth napisał:Skad ta wiadoma, ze z Polski jestem

Tego nie skomentuje...

Johanneskate, PvP to mały dodatek który będzie wprowadzony z patchem, nic wielkiego, główna fabuła i gra w kooperacji to główny content.

Awatar użytkownika
Graves

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry