Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)
przez remaska » 25 Lis 2011, 21:04
Planuję w najbliższym czasie ogarnąć jazdę na deskorolce, ponieważ w te wakacje jadę do kuzyna i mówił że zabierze mnie do skateparku ; ) jaką deskorolkę proponujecie kupić na początek? i jakie ochraniacze będą najlepsze? ; ) pozdrawiam
"Ooh, my own was banished long ago
It took the death of hope to let you go"

remaska
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Mastero » 25 Lis 2011, 22:55
Były setki takich tematów. Po pierwsze czy wiesz czy jest sens kupowania deskorolki na te dwa miesiące(chyba, że masz gdzieś obok siebie ładny chodniczek/ulicę i wiesz, że będziesz jeździł. Po drugie jakie masz fundusze?

Mastero
- Miejscowość:Koszalin
- Pochwały:2
przez mgirl » 25 Lis 2011, 22:55

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
przez IgreKowiCz » 26 Lis 2011, 00:32
weź sobie gotowy zestaw w cenie od powiedzmy 130zł do 200zł, na łożyskach ABEC 5 albo 7. No chyba że zamierzasz bawić się w wydanie ok. hmm... może lekko przesadzę ale 500zł.. no to będziemy coś składać

H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

IgreKowiCz
- Miejscowość:ZRW
- Pochwały:20
przez remaska » 27 Lis 2011, 15:15
Taak, około 200 zł. Noo i mam ładny chodniczek =)
"Ooh, my own was banished long ago
It took the death of hope to let you go"

remaska
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości