Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

deska czy rolki?

Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)

deska czy rolki?

Postprzez damgr » 04 Lut 2007, 18:29

niedługo wiosna. no może nie tak niedługo ale kiedyś wreszcie ona musi przyjść. i tak się zastanawiam co wybrać: deskę czy rolki??? nie wiem jakie ma zalety ani wady każda z tych dyscyplin sportowych. odpisujcie... :)

damgr

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: deska czy rolki?

Nieprzeczytany postprzez gringo » 30 Lip 2010, 23:32

Dla mnie rolki. Może dlatego, że na desce nigdy nie umiałem jeździć :D Nie wiem, nie chciało mi się w to bawić przejechałem kilka metrów i traciłem równowagę :D a na rolkach śmigało się aż miło. Do tej pory gdzieś mam w szafie rolki. Chociaż już raczej na mnie za małe :-)

gringo

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Lip 2010, 23:32

Awatar użytkownika
mgirl

deska czy rolki?

Nieprzeczytany postprzez Hard Candy » 28 Sie 2010, 17:47

Ja na desce nie umiem jeździć, więc śmigam na rolkach. Rolki są o wiele łatwiejsze od deski i bardziej 'rekreacyjne', że tak powiem.
Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę.

Awatar użytkownika
Hard Candy
Kumpel

• Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez mona20 » 30 Sie 2010, 13:52

Ze względu że jestem kobietą zdecydowanie rolki - zimą jeżdżę na łyżwach - a jeszcze wydaje mi się a nawet to wiem że rolki rozwijają lepiej mięśnie nóg.
pomagam znaleźć pracę CV wzór, wzory CV

Awatar użytkownika
mona20

• Miejscowość:Warszawa

deska czy rolki?

Nieprzeczytany postprzez Vuldart » 30 Sie 2010, 14:26

Ja bym wybrał rolki. Mają więcej możliwości i w większej ilości miejsc, możesz na nich pojeździć. Tricków szybciej się nauczysz, no i jest ich zdecydowanie więcej, a Skate - park tak jak dla "deskowiczów" stoi dla ciebie otworem.
Jestem nieuczciwy. I Ty możesz uczciwie liczyć, na moją nieuczciwość.

Awatar użytkownika
Vuldart

• Miejscowość:Trnw
  • Pochwały:3

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry