Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210475 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Dawkowanie HMBolon NX

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Dawkowanie HMBolon NX

Nieprzeczytany postprzez krycha47 » 14 Paź 2009, 23:14

Witam!
Mam 16 lat , mam 178cm wzrostu i waze 68kg. Cwicze pol roku na silowni na "sucho"!
Kupilem HMBolon NX i jak go mam stosowac? pisze 1-2 razy dziennie 4 kaps- czy to nie za duzo jak na mnie czy tez moze za malo?
ok, moim celem jest zdobycie jak najwiekszej masy miesniowej i oczywiscie zdobycie sily.
Od 2-uch miesiecy nie przybywa mi ani masa ani sila, podnosze 73 kg.
Jaka diete powinienem wprowadzic stosojac ten preparat.?
Napiszcie jak stosowac w dni treningowe a jak w dni nietreningowe. I czym to najlepiej przepic woda czy mlekiem?
http://www.pajacyk.pl
http://forum.dso.pl/ <--Najlepsze forum kulturystyczne

krycha47

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Dawkowanie HMBolon NX

Nieprzeczytany postprzez webcio » 26 Paź 2009, 17:12

ja bym ci radzil bialko+kreatyna i to by ci wystarczylo jak na poczatek
a hmb sobie zostaw na wyrzezbianie

webcio

Dawkowanie HMBolon NX

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Paź 2009, 17:12

Awatar użytkownika
mgirl

Dawkowanie HMBolon NX

Nieprzeczytany postprzez hs20 » 07 Cze 2010, 18:08

Nie potrzebnie kupowałeś, moze oprocz hmb zawiera jakieś tam składniki, ale samo w sobie hmb jest przereklamowane, i nie daje efektów , daleś się reklamie :)

Jesli juz chcesz koniecznie, to hmb powinienes raczej uzyc przy redukcji w celu niby zmniejszenia katabolizmu, nie zwiekszysz tym raczej masy

popijaj wodą , moze wez w dzien treningowy jedna porcje rano a druga po treningu, w dzien nie treningowy wez porcje rano i tyle

hs20

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry