Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czym powininiem interesować się facet?

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Nieprzeczytany postprzez Rincewind » 08 Mar 2010, 01:29

Co o tym sądzicie? Standardowy stereotyp samca to wiadomo: piłka nożna, samochody, elektronika :P
Nie zapomnij kim na prawdę jesteś :)

Awatar użytkownika
Rincewind

• Miejscowość:Kłodzko

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Czym powininiem interesować się facet?

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 03 Maj 2011, 15:32

Darcia K napisał:Akceptuję każdą pasję, zainteresowanie swojego partnera, dopóki nie staje się ono ważniejsze ode mnie.

Do swojej odpowiedzi jeszcze dodam, że szczerze, to nie lubię artystów, jakby chciał, to proszę bardzo, ale mi się osobiście ta pasja nie uśmiecha.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Re: Czym powininiem interesować się facet?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Maj 2011, 15:32

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez erotyczna » 03 Maj 2011, 19:12

muzyką ?
mną ? :D
Gdy sen nie nadchodzi i zaczynasz liczyć barany, nie zapomnij policzyć i siebie.

Awatar użytkownika
erotyczna

• Miejscowość:Vietnam
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez master_jedi » 03 Maj 2011, 21:00

Facet powinien się interesować tym, czym się interesuje. Dziękuję, dobranoc.

Awatar użytkownika
master_jedi

• Pochwały:34

Nieprzeczytany postprzez niepokolorowana » 04 Maj 2011, 10:39

niepokolorowana napisał:Hmmm... chyba nie zniosłabym chłopaka, który byłby chorym fanem piłki nożnej .

Miło byłoby gdyby miał mniej więcej podobny gust muzyczny jak ja ( a gdyby grał na gitarze to już w ogóle byłoby bosko). Ponadto literatura (sama jestem czytającą osóbką), filmy, może fotografia. Ogólnie powinien być raczej człowiekiem 'głębszej wody' z którym mogłabym toczyć mądre rozmowy, a nie prowadzić jakiś sztuczny, wymuszony dialog. Tak, zainteresowania też dość stereotypowe, no ale co ja na to poradzę,że jestem dość staroświecka

Mną się powinien interesować! :mrgreen: Niech gra na jakimś instrumencie (gitara już mnie tak bardzo nie pociaga, ale jak chce to niech sobie w domowym zaciszu brzdęka), nich czyta, pisze, ogląda, robi to, co go interesuje, byleby mnie tym za bardzo nie obarczał. Oczywiście miło by było, gdy nasze zainteresowania w pewnym stopniu się pokrywały, ale w człowieku nie jest przecież najważniejsze to, że w wolnych chwilach lubi grzebać w aucie, czy może zamiast tego interesują go rzadkie gatunki paproci.
Albo wspomnienie minionego szczęścia rozpaczą napełnia dzień dzisiejszy, albo męka, która się staje, ród swój wywodzi od uniesień, które stać się mogły.

Awatar użytkownika
niepokolorowana

• Pochwały:10

Nieprzeczytany postprzez domso » 27 Sty 2012, 01:48

mną!

domso

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Sty 2012, 01:48

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Kropka. » 07 Lut 2012, 16:17

Właściwie najważniejsze, żeby interesował się czymkolwiek konstruktywnym (wyrywanie maniurek na densflorze i nieustanna libacja nie zaliczają się do tego przedziału).
Jeśli miałabym wymienić zainteresowania, które by mi odpowiadały to z pewnością znalazłyby się wśród nich muzyka, motoryzacja i podróże.
Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I think of nice thing to say
But I dont think I can so fuck you anyway.

Awatar użytkownika
Kropka.

• Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez Mrs Nobody » 07 Lut 2012, 17:24

mną. nic więcej bym mu nie narzuciła. ; ) owszem, fajnie by było, gdybyśmy słuchali podobnej muzyki, mogli polecać sobie książki, zgodnie wybierali tytuły filmów na wieczór... ale równie dobrze mogę dzięki niemu odkryć coś nowego i odwrotnie - zarazić go swoja pasją. tak więc "nie robi mi to". :P
Sumienie miała czyste. Nieużywane.
Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.

Awatar użytkownika
Mrs Nobody

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez Blu » 21 Mar 2012, 01:14

nienawidzę wrecz stereotypowego sprowadzania wszystkich do ogolu. Facet ,ktory nie oglada pilki,nie lubi sportow bla,bla,bla to nie facet. Jednostka,to jednostka. Jak dla mnie mezczyzna moze nawet interesowac sie historia kamienia filozoficznego,jesli go to interesuje. Wazne,zeby to kochal ,bo to wspaniale widziec te iskierki w oczach faceta,ktory opowiada o swojej pasji.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry