Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Darcia K napisał:Akceptuję każdą pasję, zainteresowanie swojego partnera, dopóki nie staje się ono ważniejsze ode mnie.

mgirl

Czym powininiem interesować się facet?
niepokolorowana napisał:Hmmm... chyba nie zniosłabym chłopaka, który byłby chorym fanem piłki nożnej .
Miło byłoby gdyby miał mniej więcej podobny gust muzyczny jak ja ( a gdyby grał na gitarze to już w ogóle byłoby bosko). Ponadto literatura (sama jestem czytającą osóbką), filmy, może fotografia. Ogólnie powinien być raczej człowiekiem 'głębszej wody' z którym mogłabym toczyć mądre rozmowy, a nie prowadzić jakiś sztuczny, wymuszony dialog. Tak, zainteresowania też dość stereotypowe, no ale co ja na to poradzę,że jestem dość staroświecka

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości