Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czy taki chłopak może sie podobać?

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Postprzez Błazen » 25 Lip 2010, 22:22

Witam, pytanie skierowane do dziewczyn - czy chłopak który występuje w kółku teatralnym, szkolnym kabarecie jest dla was atrakcyjny? Koleś który wychodzi na scenę i mnóstwo gada, jest ruchliwy, szalony, wygłupia się, robi z siebie (niekiedy nieświadomie) kretyna, czasem nieobliczalny (jeśli to wszystko wymagane jest w postaci którą gra) może was zaciekawić osobowością?

Błazen

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Aśika » 25 Lip 2010, 22:43

Może, aczkolwiek nie musi ;) Wszystko zależy od tego, jak to jedno Twoje zainteresowanie ma się do całej reszty Ciebie.
Image "Gdzie jednak jest potwór, znajdzie się i cud."

Awatar użytkownika
Aśika

• Miejscowość:Zależnie od nastroju
  • Pochwały:1

Postprzez mgirl » 25 Lip 2010, 22:43

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Re: Czy taki chłopak może sie podobać?

Postprzez jumisiek. » 25 Lip 2010, 23:17

Błazen napisał:Witam, pytanie skierowane do dziewczyn - czy chłopak który występuje w kółku teatralnym, szkolnym kabarecie jest dla was atrakcyjny?

Atrakcyjny.. To za duże słowo. Na pewno zwróciłabym na niego swoją uwagę, zagadała, pośmiała się. Ale sama nie wiem, czy potrafiłabym powiedzieć, że jest atrakcyjny, męski.
Błazen napisał:Koleś który wychodzi na scenę i mnóstwo gada, jest ruchliwy, szalony, wygłupia się, robi z siebie (niekiedy nieświadomie) kretyna, czasem nieobliczalny (jeśli to wszystko wymagane jest w postaci którą gra) może was zaciekawić osobowością?

Oczywiście, że tak! Lubię chłopaków, którzy znają się na żartach, lubią opowiadać dowcipy, mają do siebie dystans. Jednak nie jestem do końca przekonana do robienia z siebie kretyna.. Nie lubię wstydzić się za innych. ; )
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.

Awatar użytkownika
jumisiek.
Kumpel

• Pochwały:26

Re: Czy taki chłopak może sie podobać?

Postprzez diosa » 25 Lip 2010, 23:18

A czemu nie - czy coś złego jest w tym, że chłopak występuje w kółko teatralnym? Chociaż fakt, jest XXI wiek, takie cuda to rzadki widok, no tak.

Ale poważnie - pewnie, że może. Dziewczyny lubią facetów "z jajem", więc nie powinieneś się o nic martwić. :)

Awatar użytkownika
diosa

Postprzez Wala » 25 Lip 2010, 23:28

Błazen, myślę, że tak. Lubię takich ludzi. ;)
Wstań nim pogrzebią cię razem z wolnością,
niedogodnością jest myśleć w tych czasach,
więc myśl zamiast wierzyć w to co pisze prasa.
Wstań nim pogrzebią cię razem z godnością,
jeżeli masz ją - to wstań i pomyśl.
System jest odzwierciedleniem sodomy.

Awatar użytkownika
Wala

• Pochwały:30

Postprzez Aglaja » 25 Lip 2010, 23:54

Lubię nieobliczalnych i lekko gwizdniętych ludzi. Na mnie na pewno taki chłopak wywarłby wrażenie. Może niekoniecznie zakochałabym się po uszy, ale myślę, że chętnie spędzałabym z nim czas, bo nastrajałby mnie pozytywnie. (:
Po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość.

Wyjdę z tego. Wierzę, że mi się uda.

Awatar użytkownika
Aglaja

• Miejscowość:Cataluña
  • Pochwały:13

Postprzez mgirl » 25 Lip 2010, 23:54

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez szaloonaa » 26 Lip 2010, 15:49

Czemu nie? Fajne, że ma jakieś hobby, zajęcie, pasję - to nieźle kręci.
Poza tym scena jest sceną a życie życiem. To, ze ktoś umie robić z siebie debila nie znaczy, że jest debilem na co dzień, wręcz przeciwnie - fajnie, że ma do siebie dystans :) i przy okazji potrafi rozśmieszyć kobietę w każdej sytuacji :)
Dance me to the end of love.

Awatar użytkownika
szaloonaa

• Pochwały:58

Postprzez Błazen » 23 Paź 2010, 22:27

Źle ująłem to o co mi chodzi... Atrakcyjny, nie w sensie urody, sylwetki ciała, tylko pod względem charakteru. Mam na myśli też to czy dziewczyna, która miałaby chłopaka w takim kabarecie musi się za niego wstydzić i chować głowę w piasek przez to że koleś się na scenie wygłupia.

A tak po za tym, to dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi - długo mnie na forum nie było :roll:

Błazen

Postprzez manciaooo » 23 Paź 2010, 22:39

to zależy .. miałam kolegę w klasie, który występował w kółku teatralny, śpiewał i w ogóle, ale był tak działającym na nerwy chłopcem, że w moim , i wielu innych dziewczyn, oku nie był atrakcyjny.
to zależy od człowieka myślę :)
jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi :)

Niech to trwa, nigdy się nie kończy. <3

Awatar użytkownika
manciaooo

• Miejscowość:Kalisz

Postprzez Makówka. » 23 Paź 2010, 22:48

Hmm, a czym taki chłopak różni się od innych? Temat to chyba nie moja bajka, ale... Nie sądzę, na pewno, aby błaznowanie było czymś złym, jeśli jemu to sprawia przyjemność, mnie się to podoba albo nie podoba, ale mimo to, potrafię to zaakceptować to nie widzę problemu. Każdy ma swoje rozrywki, hobby, a że w tym przypadku jest to kabaret, no cóż, takie jest życie, róbmy, co chcemy, nie myśląc co o tym pomyślą inni. Grunt to akceptacja drugiej osoby, ot co.
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie, pier*** ten świat, to on jest właśnie piekłem.

Awatar użytkownika
Makówka.

Postprzez Hai » 23 Paź 2010, 23:33

Przecież to zwyczajny chłopak, który ma swoje zainteresowanie. Więc dlaczego nie miałoby tak być?
"Kiss me, it'll heal
But it won't forget."

Awatar użytkownika
Hai

• Miejscowość:Poznań

Postprzez martuśka. » 24 Paź 2010, 00:19

Raczej nie przepadam za chłopakami o takim sposobie bycia i osobowości. Wolę takich u których przeważa poważniejszy nastrój (ale nie gbura). Nie lubię kiedy z życia robi się kabaret.

Jednak barwne postacie zawsze zwracają na siebie uwagę, na pewno taki koleś ma spore zainteresowanie ze strony znajomych, nie wiem jak z dziewczynami. Na pewno jest lubiany, nawet ja lubię takie osoby, po prostu nie mogłabym żyć z taką osobą na co dzień:)
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Postprzez Iurek » 24 Paź 2010, 01:53

Do autora:masz predyspozycje do bycia na prawde dobrym podrywaczem (szczególnie jezeli chodzi o podryw dziewczyn na jedna noc, bo w zwiazkach twoja osobowosc moze okazac sie problematyczna.)
"Nie poddawać biernie się trzeba wierzyć, ze przed Toba jeszcze mnóstwo pięknych dni."

Awatar użytkownika
Iurek

Użytkownik zbanowany

Postprzez givemereason » 24 Paź 2010, 10:02

pewnie, że tacy się podobają, i to bardzo :)
[...] Ojcze Nasz, którego nie ma,
Którego imienia nawet nikt nie wzywa [...]

S. Barańczak

Awatar użytkownika
givemereason

• Pochwały:4

Postprzez nehelenia » 24 Paź 2010, 18:09

Jeżeli byłabym taką osobą, że samo występowanie w kółku teatralnym podniecałoby mnie, to tak.

Tak naprawdę to jest mi to obojętne, co dany chłopak by robił, lub jakie miałby hobby, ponieważ nie podoba mi się konkretnie ta czynność, tylko ta osoba, jako człowiek.
Dobra, mój poprzedni podpis był głupi, jak coś wymyślę to napiszę.

Awatar użytkownika
nehelenia

• Miejscowość:Trójmiasto

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry