Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czy skakanka wyszczupli mi nogi i pupę?

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Nieprzeczytany postprzez Głupiaa » 15 Wrz 2009, 22:36

Nie jestem grubą dziewczyną jestem taka w sam raz mam 17 lat ale chciała bym wyszczuplić moje nogi (zwłaszcza uda) i pupę bo są według mnie nie ładne, troszkę tłuszczyku jest. Mam jedynie czas wieczorem po powrocie do domu więc jazda na rowerze, bieganie... o 20 to nie najlepszy pomysł, więc wymyśliłam sobie skakankę skacze już ponad tydzień nie widzę jakiejś zbytniej różnicy ale wydaje mi się że moje łydki stały się większe, czy skakanką na wyszczuplenie nóg i pupy to dobry pomysł?, jeśli tak to kiedy efekty będą widoczne? bo ja już tracę wiarę w tą skakankę,i czy to możliwe że moje łydki stały się większe czy mi się to już po prostu zdaje bo już sama nie wiem...Myślałam żeby do tego kupić jakąś herbatkę.Dieta w moim przypadku nie zda egzaminu próbowałam już ale nie umiem tak po prostu nie zjeść gdy jestem głodna, ale słodyczy itp. sobie odmówiłam...
Z góry dziękuje za pomoc...

Głupiaa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez annka17 » 16 Wrz 2009, 07:42

skakanka sporo umięśni Ci łydki, jak już sama zauważyłaś. na pupę i uda lepsze byłyby chyba jakieś nożyce, bieganie, rowerek stacjonarny...
przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada

Awatar użytkownika
annka17

• Miejscowość:katowice
  • Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 16 Wrz 2009, 07:42

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry