Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

mgirl

No. Drobiazg.Trudno stało się.
Jesteś jedną z tych, którzy usprawiedliwiają gwałt, bo ofiara miała krótką spódniczkę, powiedziała 'dzień dobry', albo przechodziła obok. TFU.A teraz to udaje świętą, to jest chore.

mgirl

wolnaczeczenia napisał:No. Drobiazg.Trudno stało się.Jesteś jedną z tych, którzy usprawiedliwiają gwałt, bo ofiara miała krótką spódniczkę, powiedziała 'dzień dobry', albo przechodziła obok. TFU.A teraz to udaje świętą, to jest chore.
Nieprzenikniona napisał:To nie był gwałt, skoro dobrowolnie weszła z nim do wanny. Obecnie ta kobieta ma prawie 40 lat, że też akurat teraz jej się to przypomniało. Rozgłosiła całą sprawę dla kasy, popularności.
Nieprzenikniona napisał:Obecnie ta kobieta ma prawie 40 lat, że też akurat teraz jej się to przypomniało.
Bonzoo napisał:skoro sama poszkodowana nie chce aby ukarano sprawce, to w czym problem?
Tawerna napisał:Wg prawa w Stanach, jest. Jak dla mnie to faktycznie jest różnica pomiędzy gwałtem, a seksem z dzieckiem, ale to nie ja układałam im kodeks karny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości