Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234578 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czy perfumy poprawiają humor???

Przydarzyło Ci sie coś śmiesznego, zauważyłeś coś?
Pochwal sie tym w dziale humor :]

Nieprzeczytany postprzez Ewa22 » 29 Gru 2010, 12:59

Uważacie, że perfumy mogą poprawić nasz nastrój?? Jakie perfumy działają na was jak afrodyzjaki?

Ewa22

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Zielony_Kot » 29 Gru 2010, 13:53

Owszem uważam ze tak, ale pod warunkiem ze nie sa zakupem z przypadku(jakis prezent od kogos no i zal zeby stalo na pulce;D). Jezeli zapach jest dobrany do osobowosci, podoba sie osobie ktora go nosi, pasuje do niej, wyraza nia, to moim zdaniem moze poprawic nastroj;) Przynajmniej w moim przypadku tak jest;) Zapachy ktore mnie zniewalaja to kompozycje kwiatowe, ezgotyczne, dosc slodkie, ale nie ciezkie jak np. nuty bzu. Bardzo lubie mgielki do ciala jak np. z avonu sa ciekawe zapachy, aktualnie uzywam kandyzowanego jabłka i orzechow i jestem zakochana w tym zapachu;) a jesli chodzi o powazniejsze zapachy ktore mnie zniewalaja to procz c-thru peral garden to uwielbiam nowe prefumy od fergie outspoken sa piekne;)

Awatar użytkownika
Zielony_Kot

• Miejscowość:Kielce

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Gru 2010, 13:53

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Aura » 29 Gru 2010, 16:12

Kiedy używam perfum to czuję się pewniej i po prostu lepiej, bo wiem, że ładnie pachnę, a co się ściśle wiąże z pewnością siebie - poprawia mi się humor ;) jakichś swoich Jedynych Ulubionych jeszcze nie znalazłam.
spellbound

Awatar użytkownika
Aura

• Miejscowość:Rybnik
  • Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez Skrzaciik » 29 Gru 2010, 16:18

Hm .. myślę, że tak . Na mnie działają pozytywnie męskie perfumy . Uwielbiam . I zdarza mi się kiedy jestem zła, wziąć męskie perfumy i psikać na wszystko . Od razu lepiej się czuje :D
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez Aska123 » 29 Gru 2010, 19:31

Oj tak zdecydowanie poprawia mi się humor. Czuję się wtedy rześko, świeżo i przyjemnie.
Lubię też wąchać męskie perfumy mojego chłopaka, działają wobec mnie bardzo kusząco.. :wink:
To jakaś gra, układanka, a my jesteśmy puzzlami - i to Ja jestem tym kluczowym!

Awatar użytkownika
Aska123

• Pochwały:12

Nieprzeczytany postprzez Aktywacja » 29 Gru 2010, 20:14

Jak nie są tnie i pachną przez dłuższy czas, to jasne, że poprawiają. Czy działają jak afrodyzjaki? Myślę, że nie moje, ale męskie tak.

Awatar użytkownika
Aktywacja

• Pochwały:8

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Gru 2010, 20:14

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez olcia* » 30 Gru 2010, 00:03

Zdecydowanie poprawiają, wyzwalają jakieś pozytywne emocje- przynajmniej na mnie tak to wpływa. Najlepiej delikatne, kobiece, z nutką fiołków lub.. sama nie wiem, muszę poczuć i dopiero ocenić ;) Albo jakiś fajny męski zapach, barrrrdzo działa.
Help me! I'm BLOND!!!

Awatar użytkownika
olcia*

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:5

Re: Czy perfumy poprawiają humor???

Nieprzeczytany postprzez Hipcio » 30 Gru 2010, 01:02

olcia* napisał:Zdecydowanie poprawiają, wyzwalają jakieś pozytywne emocje- przynajmniej na mnie tak to wpływa. Najlepiej delikatne, kobiece, z nutką fiołków lub.. sama nie wiem, muszę poczuć i dopiero ocenić ;) Albo jakiś fajny męski zapach, barrrrdzo działa.

zgadzam się w 100% może prócz tych fiołkow, aj lubię słodziutkie zapachy, ale te męskie również do mnie przemawiają :D

Hipcio

Nieprzeczytany postprzez TaCoWie » 11 Maj 2011, 18:39

Perfumy może niekoniecznie, ale piękne zapachy np. teraz bzu poprawiają nastrój na cały dzień :)

TaCoWie

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry