Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234399 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czy lubicie grać z dziewczynami w piłke??

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Postprzez angela15 » 24 Maj 2007, 20:59

To co w temacie. A czy gralicie kiedyś?? Szczerze to dziewczyny tez potrafia nieżle grac. To trzeba w sobie czuć:d

angela15

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez troy » 18 Maj 2008, 18:09

Pewnie, że gram i lubię. Przeważnie chłopaki vs. dziewczyny, chcą nam udowodnić że są lepsze. Nie dość, że niezła zabawa - my gramy na luzie, one przy każdej zmarnowanej akcji mocno się denerwują - to jeszcze mamy darmowe wypady do pizzerii, niosą nam plecaki pod sam dom, zwracają się per 'proszę Pana', albo odrabiają lekcje.
W końcu o coś trzeba grać ;p

troy

Postprzez mgirl » 18 Maj 2008, 18:09

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Diddi » 18 Maj 2008, 18:13

potrafią grac, ale nie wszystkie nie maja takiego czegoś jak chłopacy, takie sposobu poruszania. Ale nie które grają na równym poziomie, a nie które nawet lepiej.

Awatar użytkownika
Diddi

Postprzez Leonardo » 22 Maj 2008, 13:44

Diddi napisał: chłopacy,

a kto to ??

A wracając do tematu, ja lubię grać z dziewczynami w piłkę. Mam nawet kilka koleżanek, które grają w klubach. Ale powiem tyle, że bardziej od grania w piłke z dziewczynami interesuje mnie pamiątkowa wymiana koszulek :D
System, zamiast pomóc ludziom w trudnej sytuacji chce tak zwanej resocjalizacji młodej generacji..

Awatar użytkownika
Leonardo

• Miejscowość:Lublin

Postprzez Adam 94 » 28 Maj 2008, 09:33

w 6kls SP dziewczyny z mojej szkoly i okolic byly najlepsze w szczecinie i w zachodniopomorskim, nawet czasem wyjedzaly za granice na zawody. ja sie niehche chwalic ale poszlem do nich na SKS i sie znimi bawilem jak z przedszkolakami... ale lubie grac z dziewczynami :) oczywiscie byly dwie (na całą pake) bardzo dobre, i bylo cięzko :D wiec niekture dziewczyny są dobre (znam osobiscie) :P no ale wiekszosci to niewychodzi :) oczywiscie mówiąc o tych co w pilke graja.
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

Adam 94

• Miejscowość:SZCZECIN

Postprzez nowyKKS » 02 Cze 2008, 08:28

jakos sobie tego nie wyobrazam :P caly czas bym musial uwazac zeby nie zrobic komus krzywdy :D

nowyKKS

• Miejscowość:Konin

Postprzez mgirl » 02 Cze 2008, 08:28

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez zaq » 08 Cze 2008, 07:59

Jak grałem z dziewczynami z klasy w kosza to faulowały ciągle.... i jeszcze po jajach dostałem :((
..::Counter Strike::..

Awatar użytkownika
zaq

• Miejscowość:Bełchatów
Użytkownik zbanowany

Postprzez Claudynka » 08 Cze 2008, 11:22

nowyKKS napisał: caly czas bym musial uwazac zeby nie zrobic komus krzywdy

Oczywiście, w końcu kobiety są nie tylko płcią piękną, ale i delikatną ^^
Bez względu na płeć - uważaj, aby komuś nie zrobić krzywdy ;)
I'm happy mommy..

Awatar użytkownika
Claudynka
Przyjaciel

• Miejscowość:Tarnów
  • Pochwały:45

Re:

Postprzez EwaOz » 09 Cze 2008, 16:45

sauth_side_beach napisał:
Uefa_24 napisał:
sauth_side_beach napisał:No nie powiedziała bym !!.. chyba musisz kiedyś zagrać ze mną

Bardzo chętnie ;] Ja napisałem to w oniesieniu do większości dziewcząt , nie wszystkich. Może po prostu ja miałem takiego pecha , że tylko z takimi przyszło mi grać.

to może sobota?:D...

P.S. offtopic;p;p;p

To moze zrobmy mecza xD dziewczyny z forum na chłopaków z forum xDxD :D :D :D co wy na to ?? Tylko gdzie ??

Awatar użytkownika
EwaOz

• Miejscowość:Poznań

Re: Czy lubicie grać z dziewczynami w piłke??

Postprzez Hei_di » 01 Lip 2008, 11:15

Jestem za xD!

U mnie w szkole to bym non-stop grała w nogę, gdyby nie to, że mamy osobno z chłopakami.
Ale raz ubłagałam wuefistkę i jak zobaczyła, że mi idzie...i jak chłopaki zobaczylki, że nie
płaczę i ich kiwam ( czasem i to przez przypadek ale pochwalić się trzeba) 8) ) to już teraz
wie, że moje chęci były uzasadnione.Ale i tak mnie qrde nie puszcza...Ale całe szczęście, że
chłopaki ,,pozwalają mi" grać ze sobą, chociaż niestety wiem, że to jest jednak ich świat
i niby są zadowoleni, wszystko fajnie, ale zawsze jednak jestem dziewczyną..Większość dziewczyn niestety nienawidzi nogi i stąd ta niechęć chłopaków...Chociaż jak już napisałam wyżej: nie wszystkich.....I tu pozdro dla tych niewywyższających się luzaków :-) 8)
Life is Life...Nananana..:)

Awatar użytkownika
Hei_di

• Pochwały:2

Postprzez Hipiekila » 02 Lip 2008, 02:53

Nie lubię bo zazwyczaj trzeba grać ze wszystkimi łącznie z tymi, które pierwszy raz dotykają piłki i zamiast w nią kopią mnie po piszczelach.

Awatar użytkownika
Hipiekila

Postprzez domino1995 » 12 Lip 2008, 16:28

Kiedyś grałem, jak byłem w 3 klasie :P potem dziewczyny przestały grać a my graliśmy sami. Teraz to jest tak mało osób na osiedlu że nawed nie ma z kim ani gdzie grac. Ostatnio graliśmy na 1 bramkę... wszędzie nas wywalają

Awatar użytkownika
domino1995

Postprzez yelonek91 » 12 Lip 2008, 18:21

Z dziewczynami to można pograć np w siatkówkę:) sporty kontaktowe (zwłaszcza futbol gdy nie daj Boże dziewczyna cię kopnie w piszczel albo co gorsza "okiwa") nie są dobrym pomysłem :twisted: :wink:
Faster than a bullet, Terrifying scream, Enraged and full of anger, He's half man and half machine, Rides the metal monster, Breathing smoke and fire, Closing in with vengeance soaring high

Awatar użytkownika
yelonek91

Re: Czy lubicie grać z dziewczynami w piłke??

Postprzez histeryczna » 13 Lip 2008, 16:13

zagmatfany napisał:nie lubie grać z dziewczynami bo nie wiadomo co bym im przez przypadek zrobił...
chyba że tak całkowicie na luzie dla śmiechów...

ciężko się gra z dziewczynami bo wszystkie biegną do jednej piłki...

0 taktyki :P

hej hej nie wszystkie ! <:

A z dziewczynami można pograć w siatkę, BILARD. W bilard jest ciekawie, nie zawsze musi być akurat piłka nożna, bo faktycznie można im coś zrobić :P

Awatar użytkownika
histeryczna
Przyjaciel

• Pochwały:6

Postprzez grigori93 » 13 Lip 2008, 16:56

Ja osobiście tego nie cierpię. Dziewczyny faulują się, najczęściej nie umieją grać i jak się je mocniej pociągnie z bara to zaraz płacz i zgrzytanie zębów... Są inne sporty tak jak napisała histeryczna czyli siatka i bilard. Szczególnie bilard bo lubię patrzeć jak dziewczyny pochylają się do uderzenia :] xD
Reggae 4 Life

]Don't worry, be happy[

Awatar użytkownika
grigori93

• Miejscowość:Dżamajka xD

Postprzez surfinia » 30 Sie 2008, 08:06

ja tam jestem raczej silna dziewczyna ( w sensie dobrze znoszę ból i staram się zdusić to w sobie ) jak ostatnio skręciłam kostkę w domu to zaraz wstałam i wyszłam na spacer z psem lool może dlatego że nie wiedziałam co sie stało xD a potem patrze takie spuchnięte hah a ja śmigam wszędzie :]

jak byłam młodsza grałam z chłopakami na podwórku to nawet potrafiłam okiwać heh albo dawali mi się okiwać :) mniejsza nie mówie o sobie jak o wielkiej piłkarce ale lubie sobie pograć jak komuś przeszkadza to że nie umiem to moge stać na bramce a wtedy żadnej piłki nie przepuszczę :D:D :twisted: :devil:

ale w sumie w roli napastnika się nie sprawdzam :-)
'Przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać...'

Awatar użytkownika
surfinia

• Miejscowość:Gdynia

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry