Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234397 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Czy jest ryzyko zajścia w ciąże?

Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.

Nieprzeczytany postprzez lukasz12346 » 30 Sty 2012, 23:30

WItam. bez zbędnego owijania w bawełne: kochałem się z moją dziewczyną bez gumki, doszedłem na zewnatrz i zaraz po tym wszedłem w nią z powrotem. To był ostatni dzień jej okresu. Jakie jest ryzyko że coś z tego wyjdzie? Może sperma została na końcu członka. Wiem że ginekologów tu nie ma, ale chciałbym tylko poznać waszą opinię na ten temat
Ostatnio edytowany przez lukasz12346, 30 Sty 2012, 23:44, edytowano w sumie 1 raz

lukasz12346

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez lukasz12346 » 31 Sty 2012, 13:29

skoro masz 20 lat to zdajesz chyba sobie sprawę, że jest ryzyko zajścia w ciążę

zdawałem sobie z tego sprawę, i nadal zdaje. tylko chciałem poznać waszą opinię na ten temat. nic więcej
vetus napisał:A co do tematu. W ciąży nie będzie, no ale kurde ludzie uważajcie trochę następnym razem! Kiedy wy się nauczycie odpowiedzialności za siebie?!

dzieki troche mnie uspokoiles :)

lukasz12346

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 31 Sty 2012, 13:29

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez vetus » 31 Sty 2012, 14:17

lukasz12346 napisał:dzieki troche mnie uspokoiles

Za tym "w ciąży nie będzie" powinienem był napisać w nawiasie (chyba, że jesteś ogromnym pechowcem). ^^
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 31 Sty 2012, 14:30

objawy-ciazy-i-co-nieco-na-ich-temat-t27586.html

Koniec, proponuję poczytać powyższy temat.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:59

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry