Czy bieganie z dodatkowym ciężarem daje duże rezultaty ?
Biegałem po 16-18 km dziennie i przynosiło mi to małe rezultaty, a gdzieś słyszałem że ten sposób jest naprawdę dobry.
Liczy na pomoc w tej sprawie.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234397 postów.

mgirl

gobi02 napisał:Tak jak w temacie, czy bieganie z dodatkowym ciężarem daje duże rezultaty![]()
Biegałem po 16-18 km dziennie i przynosiło mi to małe rezultaty, a gdzieś słyszałem że ten sposób jest naprawdę dobry.

mgirl

gobi02 napisał:Tak jak w temacie, czy bieganie z dodatkowym ciężarem daje duże rezultaty![]()
jarous napisał:Wydaje mi się że gobi02 chodzi o szybkość/przyśpieszenie? 16 km dziennie to rzeczywiście mało nie jest.

Narzucisz sibie za duże obciążenie i nabawisz się kontuzji Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości