Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234397 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Cześć wam :)

Tutaj mogą się przedstawiać nowi użytkownicy mówiąc parę słów o sobie :] Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, złożyć życzonka urodzinowe to także dobrze trafiłeś :]

Nieprzeczytany postprzez matrix18 » 13 Lis 2011, 16:55

Witajcie. mam na imię Mateusz 17lat w przyszłości chce zostać piosenkarzem a jak coś z tego nie wyjdzie to może pustelnikiem ale to marzenie :mrgreen: mam wiele do zrobienie jestem małomówny oraz nieśmiały i muszę to pokonać oraz minus nie umie śpiewać :devil:
Jestem osobą myślącą do przodu staram się żyć prosto nie mam 18-nastki nie pale nie pije itp. żyje według prawa. jestem inny od innych i chciałbym poprawić innych :D
Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz Moderatorów i Adminów tego forum 8)

Awatar użytkownika
matrix18

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez nieszka69 » 02 Lut 2012, 23:40

''w przyszłości chce zostać piosenkarzem a jak coś z tego nie wyjdzie to może pustelnikiem ''
Powodzenia w robieniu karjery:)

nieszka69

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 02 Lut 2012, 23:40

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry