Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234397 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Cześć :)

Tutaj mogą się przedstawiać nowi użytkownicy mówiąc parę słów o sobie :] Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, złożyć życzonka urodzinowe to także dobrze trafiłeś :]

Nieprzeczytany postprzez Japowaty » 25 Sty 2012, 22:48

Cześć Wszystkim.
Jestem Michał i w tym roku będę miał osiemnastkę. Zarejestrowałem się, ponieważ zaskoczyła mnie szczerość forumowiczów i fachowe podchodzenie do różnych tematów. Jeśli chodzi o zainteresowania to głównie muzyka, gitara i granie dla zabicia czasu.

Pozdrawiam i mam nadzieje że będzie ciekawie :)

Awatar użytkownika
Japowaty

• Miejscowość:Kraków

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez dominika211 » 28 Sty 2012, 16:17

Też, ja z humana.
,,W całym niebie rewolucja, w całym niebie pożar wielki...''

''Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.'' - W. Shakespeare

Awatar użytkownika
dominika211

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Sty 2012, 16:17

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Japowaty » 28 Sty 2012, 21:06

Jak można lubić polski :shock: przecież każda nauczycielka to chora pseudo-poetka, która stoi ponad prawem w szkole (i w moim przypadku robi rozszerzony materiał z klasą matematyczną, bo może pojawić się na maturze -.-)

Awatar użytkownika
Japowaty

Nieprzeczytany postprzez dominika211 » 29 Sty 2012, 01:23

Można, można. Jedyną przeszkodą w mojej szkole jest właśnie popieprzona nauczycielka od polskiego, która stara się udowodnić wszystkim, że przy jej wiedzy i elokwencji są nikim, i nigdy niczego nie osiągną bez znajomości na pamięć wszystkich trzech tomów ,,Potopu''. Co do rozszerzonego polskiego - nie wiem, jak można wprowadzać taki poziom w klasach typu mat-fiz, chociaż z drugiej strony, ja na humanie też mam straszny zapierdziel , miliony zadań z chemii czy dwa tematy na jednej lekcji biologii, to rzeczywiście przesada...Nauczyciele są nienormalni.
,,W całym niebie rewolucja, w całym niebie pożar wielki...''

''Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.'' - W. Shakespeare

Awatar użytkownika
dominika211

Nieprzeczytany postprzez Zulman » 29 Sty 2012, 10:31

Najgorsze jest to, że każdy nauczyciel twierdzi że jego przedmiot jest najważniejszy. Chociaż uważam że mężczyźni sprawdzają się lepiej jako wykładowcy pobocznych przedmiotów. Da się z nimi dojść do porozumienia. Kobiety jak już mają podwójne nazwisko i przed nim mgr to chyba wariują!

Zulman

Nieprzeczytany postprzez nieszka69 » 29 Sty 2012, 11:16

Zulman nie jesteś sam.... ja tez mam taką nauczycielke z polskiego :cry:
Nawet myśleliśmy że jest w ciąży ale to trwa już 2 lata... :)
Na szczęście czasem ma dobry chumor i odpuszcza ....

nieszka69

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sty 2012, 11:16

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Japowaty » 29 Sty 2012, 12:55

Głównie chodzi tu o nastawienie nauczyciela. Jeśli wie, że będzie uczył rozszerzoną klasę to będzie miły. Przynajmniej ja tak miałem z nauczycielami od matmy - zawsze można było się dogadać :wink:

A co do rozszerzonego materiału na mat-inf'ie:
Jeszcze w tamtym roku przerabialiśmy jakiś wiersz, który był w książce oznaczony jako rozszerzony, więc zwróciliśmy uwagę nauczycielce, a ona do nas, że może pojawić się na maturze. No to zaczęliśmy się kłócić. Wyjeżdżą nam z argumentem, że polonista może wybierać i przerabiać rozszerzony materiał z klasą podstawową. Potem zaczął się bunt. A jak najlepiej stłumić bunt ? Kilkoma pałami z odpowiedzi. Do dziś ma u nas przerąbane i dodatkowo wku*wiamy ją "Panzerfaust'em" zamiast "Faust'a" :twisted:

Awatar użytkownika
Japowaty

Nieprzeczytany postprzez nieszka69 » 29 Sty 2012, 14:25

hahe:) dobry sposób,
Nie wiadomo kiedy, co sie może sprzydać :P

nieszka69

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry