mili444555 napisał:Hmm ... powiało inteligencją, kiedy czytałam ten post. I bardzo dobrze, że masz swoje wyrobione poglądy i opinie- lubię ludzi, którzy potrafią otwarcie na takie tematy dyskutować, prowadzić wyczerpujące konwersacje

Wiało inteligencją w wielu innych tematach powitalnych, lecz w większości wypadków tacy delikwenci uciekali w podskokach. W pozdrowionkach niezbyt trudno o post, który zaciekawi i zainteresuje swoją osobą, bo wystarczy napisać "nie zdradzę Wam o sobie całej prawdy" i inne trele morele. Oby ta "inteligencja" nie była wyimaginowana.
Lonɘly napisał:Każdy jest na swój sposób wspaniały, nieznośny, tajemniczy, oraz nikczemny. Zapewniam Cię także, że nie szukam zaczepek na siłę. PS: co oznaczają te ";" w Twoich wypowiedziach? Na lekcjach j. polskiego nie miałem nic o tym, że można wstawiać 3 średniki gdzie się chce.
Jeszcze trochę czasu minie zanim ( jeżeli w ogóle ) będziesz wiedział, co to znaczy. Wystarczy trochę inteligencji i poczytania wypowiedzi Mendy. Przyzwyczajaj się, to nie boli. To nie szkoła, tutaj masz wszystko w praktyce, a nie w głupiej teorii.
A pisząc, że Menda trolluje i mu to nie wychodzi to strzelasz sobie sam samobója, bo określić tego po zaledwie tak krótkim czasie nie można. Albo brak Ci pokory, albo po prostu palnąłeś głupotę.
Legend napisał:Wreszcie jakiś młody człowiek na poziomie. Lubisz Coelho, Coldplay i fotografie?
Inni młodzi i na poziomie czują się urażeni.
Liszka napisał:Siema.
Obrałeś sobie za cel wiać sztuczną inteligencją i być tak bardo odmiennym? Uważaj, jest tu parę osób, które Cię zagnie i wtedy z podkulonym ogonkiem napiszesz w temaciku o pożegnaniach, jaki to jesteś zraniony i jak bardzo nikt nie akceptuje Twojej odmienności.
We własnym temacie ciskasz się i miotasz krytykując innych, zacznij od siebie, moja rada, ale T przecież rad nie potrzebujesz, prawda?
Mimo wszystko witam Cię bardzo serdecznie i ciepło w ten zimny, deszczowy dzień i życzę miłego pobytu na forum ; )
Parę ? Racja. Poczekamy i zobaczymy. Przypomina mi się swego czasu Necromicrion, czy jakoś tak. Był prawie, jak autor tematu i wszyscy wiemy jak skończył swoją przygodę z mforum. Liszka, bo Nam chłopaka zniechęcisz i co będzie ? Heh, u mnie też pada.
Lonɘly napisał:Malinowooka napisał:Pomyliłam tematy, przepraszam!
Niemniej jednak, cześć nie-Tomku, też lubię The Strokes.
Słaba wymówka.

A The Strokes mają fajnych tylko kilka piosenek.
Jeżeli pisze, że się pomyliła to tak jest.
dziewczyna39 napisał:czemu piszesz tylko w tym temacie?
Też się dziwie. Zapowiadało się takie bum i co ? Brakło zapałek.
Dobra, przebrnąłem przez to, co mnie interesowało i zaciekawiło, teraz wypada się przywitać. Mam nadzieję, że zostaniesz na trochę i rozwiniesz się na mforum. Pewnie jeszcze pokory się nauczysz i przez liceum przebrniesz bez problemów. Pewnie jesteś dla kumpli i znajomych wyluzowanym chłopakiem, który się szeroko uśmiecha, a jak pojawiają się problemy to przychodzi smutna rzeczywistość. Tak to interpretuję.
Pozdrawiam,
Pizzaro.