Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234398 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Cześć

Tutaj mogą się przedstawiać nowi użytkownicy mówiąc parę słów o sobie :] Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, złożyć życzonka urodzinowe to także dobrze trafiłeś :]

Cześć

Nieprzeczytany postprzez Lonɘly » 06 Sty 2012, 23:27

Hej,
na wstępie chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowych weteranów i ogłosić, że forum zyskało kolejnego, dość wartościowego użytkownika.

Może niech pierwszy post nie zdradzi o mnie zbyt wiele. Moim celem jest właśnie zainteresować wszystkich odwiedzających ten temat. Na jaką skale? Zobaczycie.

No, ale jednak wypadałoby coś tam napisać:

Hm, no to może napiszę, że nie jestem kolejnym, szarym, zwyczajnym nastolatkiem (?). Mój światopogląd i tok myślenia są nieco inne od pozostałych rówieśników.
Jak każdy posiadam także jakieś zainteresowania: muzyka, książki, internet, gry (zwłaszcza online).
Jeśli o muzykę chodzi, to mój gust jest raczej ukierunkowany w stronę rocka, punk rock'a, j-rocka, pop punk, metal, metalcore, emocore.
Na co dzień wśród ludzi jestem miłym i uśmiechniętym człowiekiem, jednak rzeczywistość jest "nieco" inna.

To tyle.
Na koniec jeszcze chciałbym pozdrowić wrogów, których sobie wyrobie na tym forum, a także użytkowników, którzy uważają się za wielkie gwiazdy na forum i mają podwyższone e-ego - z Wami się nieco podroczę. Lubię mieć swoje zdanie, które bardzo często nie pasuje innym. No i na temat ludzi mam już wyrobioną własną opinię.
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Lonɘly, 06 Sty 2012, 23:47, edytowano w sumie 1 raz

Awatar użytkownika
Lonɘly

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Cześć

Nieprzeczytany postprzez dziewczyna39 » 08 Sty 2012, 17:05

czemu piszesz tylko w tym temacie?
I'm waiting for the rain
to wash who I am

Awatar użytkownika
dziewczyna39
Kumpel

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:6

Cześć

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 08 Sty 2012, 17:05

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Cześć

Nieprzeczytany postprzez Pizzaro » 08 Sty 2012, 17:21

mili444555 napisał:Hmm ... powiało inteligencją, kiedy czytałam ten post. I bardzo dobrze, że masz swoje wyrobione poglądy i opinie- lubię ludzi, którzy potrafią otwarcie na takie tematy dyskutować, prowadzić wyczerpujące konwersacje :)

Wiało inteligencją w wielu innych tematach powitalnych, lecz w większości wypadków tacy delikwenci uciekali w podskokach. W pozdrowionkach niezbyt trudno o post, który zaciekawi i zainteresuje swoją osobą, bo wystarczy napisać "nie zdradzę Wam o sobie całej prawdy" i inne trele morele. Oby ta "inteligencja" nie była wyimaginowana.

Lonɘly napisał:Każdy jest na swój sposób wspaniały, nieznośny, tajemniczy, oraz nikczemny. Zapewniam Cię także, że nie szukam zaczepek na siłę. PS: co oznaczają te ";" w Twoich wypowiedziach? Na lekcjach j. polskiego nie miałem nic o tym, że można wstawiać 3 średniki gdzie się chce.

Jeszcze trochę czasu minie zanim ( jeżeli w ogóle ) będziesz wiedział, co to znaczy. Wystarczy trochę inteligencji i poczytania wypowiedzi Mendy. Przyzwyczajaj się, to nie boli. To nie szkoła, tutaj masz wszystko w praktyce, a nie w głupiej teorii.
A pisząc, że Menda trolluje i mu to nie wychodzi to strzelasz sobie sam samobója, bo określić tego po zaledwie tak krótkim czasie nie można. Albo brak Ci pokory, albo po prostu palnąłeś głupotę.

Legend napisał:Wreszcie jakiś młody człowiek na poziomie. Lubisz Coelho, Coldplay i fotografie?

Inni młodzi i na poziomie czują się urażeni.

Liszka napisał:Siema.
Obrałeś sobie za cel wiać sztuczną inteligencją i być tak bardo odmiennym? Uważaj, jest tu parę osób, które Cię zagnie i wtedy z podkulonym ogonkiem napiszesz w temaciku o pożegnaniach, jaki to jesteś zraniony i jak bardzo nikt nie akceptuje Twojej odmienności.
We własnym temacie ciskasz się i miotasz krytykując innych, zacznij od siebie, moja rada, ale T przecież rad nie potrzebujesz, prawda?
Mimo wszystko witam Cię bardzo serdecznie i ciepło w ten zimny, deszczowy dzień i życzę miłego pobytu na forum ; )

Parę ? Racja. Poczekamy i zobaczymy. Przypomina mi się swego czasu Necromicrion, czy jakoś tak. Był prawie, jak autor tematu i wszyscy wiemy jak skończył swoją przygodę z mforum. Liszka, bo Nam chłopaka zniechęcisz i co będzie ? Heh, u mnie też pada.

Lonɘly napisał:
Malinowooka napisał:Pomyliłam tematy, przepraszam!
Niemniej jednak, cześć nie-Tomku, też lubię The Strokes.

Słaba wymówka. ;)
A The Strokes mają fajnych tylko kilka piosenek.

Jeżeli pisze, że się pomyliła to tak jest.

dziewczyna39 napisał:czemu piszesz tylko w tym temacie?

Też się dziwie. Zapowiadało się takie bum i co ? Brakło zapałek.

Dobra, przebrnąłem przez to, co mnie interesowało i zaciekawiło, teraz wypada się przywitać. Mam nadzieję, że zostaniesz na trochę i rozwiniesz się na mforum. Pewnie jeszcze pokory się nauczysz i przez liceum przebrniesz bez problemów. Pewnie jesteś dla kumpli i znajomych wyluzowanym chłopakiem, który się szeroko uśmiecha, a jak pojawiają się problemy to przychodzi smutna rzeczywistość. Tak to interpretuję.
Pozdrawiam,

Pizzaro.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry