Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234398 postów.

mgirl

Szalony Szeryf napisał:Ty masz ?

mgirl

m1nk napisał: po co mieć w wieku 40 lat problemy ze zdrowiem jeśli podobne efekty można uzyskać stosując odzywki no chyba ze chce się zostać w pół roku największym ogrem na dzielnicy lub przyjebać się w miesiąc na wakacje .
Thor88 napisał:bo te forum jest odtego że kazdy uwaza ze zjadl wszystki rozumy, na szczescie do tego gdziału nie zagladają socjoloistki które by zhańbyłi wszystkich cwiczących na siłce mówiąz ze to jest kult siły i zupełnie bezsensowny. Druga sprawa kopara opada potym jak zobaczyłem w temacie o buractwach wpis że robienie mieśni jest własnie nim, (to ja sie pytom co to polonia bytom, odpowiodamy my takiej kurwy nie znamy) czy dbanie o ciało jest buractwem ;>??? Bo jak by sie wpisało że metrosexualizm jest, to socjologi pokroju wolnaczeczenia/tybet/kosowojestalbańskie i Tawerna napiszą że racji nie mają![]()
![]()
![]()
Takie ejst moje zdanie i uwazam ze nie kazdy musi sie z nim zgadzac, bo nie zawsze mam racje :O
pakeross napisał:mam na sfd 7000 postów przeczytanych
Szalony Szeryf napisał:A możesz to napisać jeszcze raz tak, żeby można było coś w ogóle zrozumieć z tego ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości