Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234398 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

czemu tu piszecie takie bzdury na temat sterydów i odzywek

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Postprzez pakeross » 18 Maj 2008, 21:37

czemu tu piszecie takie bzdury na temat sterydów i odzywek ?? czemu sie wypowiadacie jak nie macie zielonego pojecia o tym ??/ :devil: :devil: :devil:

Awatar użytkownika
pakeross

Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Szalony Szeryf » 19 Maj 2008, 01:20

Ty masz ?
http://www.spartan7.pl - kulturystyka, fitness, TS
http://www.zeed.pl - meble na wymiar, usługi remontowe

Szalony Szeryf

Postprzez mgirl » 19 Maj 2008, 01:20

Awatar użytkownika
mgirl

Re: czemu tu piszecie takie bzdury na temat sterydów i odzywek

Postprzez pakeross » 19 Maj 2008, 20:54

Szalony Szeryf napisał:Ty masz ?

JAKO TAKIE MAM ALE TE CO WY PISZECIE TO NIE WIADOMO CZY SIE SMIAC CZY PLAKAC na codzien cwicze mam styczność z zawodowcami i czytam duzo wiadomosci na ten temat mam na sfd 7000 postów przeczytanych po prostu sie tym interesuje i tym zyje 8) i denerwują mnie takie posty ze białko serwetkowe jest złe i bez niego lepiej cwiczyc ha ha bo jak sie pożniej go nie bedzie brało to spadną bicepsy :mrgreen:

Awatar użytkownika
pakeross

Użytkownik zbanowany

Postprzez Szalony Szeryf » 20 Maj 2008, 01:18

To dobrze, będziesz teraz udzielał profesjonalnych porad.
I nie pisz WY, tylko ONI... Więc staraj się, żebym nie musiał Ci braków w wiedzy wypomnieć :P

Szalony Szeryf

Postprzez fabp » 23 Cze 2008, 08:33

Odżywki są całkowicie nie szkodliwe,a sterydy są, ale każdy kto się zna troche na tym wie jak ograniczyć ich skutki uboczne do minimum.Więc popieram zdanie pakeross.Ten kto bieże koks liczy się z ich minusami...
Impossible is nothing...

Awatar użytkownika
fabp

Postprzez puchaty » 23 Cze 2008, 09:44

też podzielam zdanie pakerossa.

Wkurza mnie czyjeś podejście, że jak coś "chemia" to już jest złe ;]

Serwatka to fakt, gówniane białko ale tak czy inaczej odzywkom mówimy tak :)

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Postprzez mgirl » 23 Cze 2008, 09:44

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez G.K » 24 Cze 2008, 09:06

Ja nie wiem ile mam przeczytanych postow na sfd, ale sporo. Wczesniej tez siedzialem na body-zone (czy jakos tak, nie pamietam) i sporo mozna sie z takich for nauczyc. No i oczywiscie macie racje co do tego. Prosty przyklad co do chemii to wlasnie bialko. Ja nie dawalem rady dostarczac takiej ilosc bialka z pozywienia, wiec jem bialko w proszku. Proste, nie ? :roll: Wychodze z zalozenia ze wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba wiedziec co z czym i po co, zeby nie stracic kasy i nie spieprzyc zdrowia (to sie bardziej tyczy sterydow, chociaz zdarzaja sie wybitni, ktorzy mysla, ze im wiecej tym lepiej, a pozniej placza na forach). A trening to juz oddzielna sprawa. Pozdro.
"Życie to nie jebajka"
-------------------------
- Sprzątaj kopciuszku, sprzątaj,
- Dla ciebie Śnieżka.

G.K

• Miejscowość:Olsztyn

Postprzez m1nk » 24 Cze 2008, 11:54

Zgodzę się z G.K ze wszytko jest dla ludzi , rozsądne używanie odżywek jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiło ale zastępowanie odżywkami diety moim zdaniem mija się z celem . Co do sterydów to moim zdaniem głupota po co mieć w wieku 40 lat problemy ze zdrowiem jeśli podobne efekty można uzyskać stosując odzywki no chyba ze chce się zostać w pół roku największym ogrem na dzielnicy lub przyjebać się w miesiąc na wakacje .
Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie , kobieta swoje możliwości .

Awatar użytkownika
m1nk

Postprzez fabp » 25 Cze 2008, 09:02

[/quote]
m1nk napisał: po co mieć w wieku 40 lat problemy ze zdrowiem jeśli podobne efekty można uzyskać stosując odzywki no chyba ze chce się zostać w pół roku największym ogrem na dzielnicy lub przyjebać się w miesiąc na wakacje .

Bez przesady,ewekty na koksie są o niebo lepsze od tych na odżywkach,wiem co mówie bo mam sporo kolegów którzy brali koks.A pozatym brać sterydy też trzeba umieć,potem odbloki i protektory w tedy człowiek może sie dluuuugo zdrowiem cieszyć.Pozatym jedni wbijają bez opamiętania inni chcą tylko troche podrosnąć i po 1 cyklu wyglądają naprawde dobrze i to im wystarczy.Nie ma aż takich efektów ubocznych po 100 mety albo 5 igłach omy,jak się dba o siebie w czasie cyklu.
Impossible is nothing...

Awatar użytkownika
fabp

Postprzez puchaty » 03 Lip 2008, 13:21

a za to potem jakie spadki :D i ginoprzyrosty

Sory ale kazdy kto na koxach robił kogo znam z Olsztyna nigdy nie miał ładnej sylwetki, owszem wymiary siła itp GIT ale to schaby wieprzowe zalane tłuszczem

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Postprzez Thor88 » 03 Lip 2008, 14:52

bo te forum jest odtego że kazdy uwaza ze zjadl wszystki rozumy, na szczescie do tego gdziału nie zagladają socjoloistki które by zhańbyłi wszystkich cwiczących na siłce mówiąz ze to jest kult siły i zupełnie bezsensowny. Druga sprawa kopara opada potym jak zobaczyłem w temacie o buractwach wpis że robienie mieśni jest własnie nim, (to ja sie pytom co to polonia bytom, odpowiodamy my takiej kurwy nie znamy) czy dbanie o ciało jest buractwem ;>??? Bo jak by sie wpisało że metrosexualizm jest, to socjologi pokroju wolnaczeczenia/tybet/kosowojestalbańskie i Tawerna napiszą że racji nie mają :lol: :lol: :lol:

Takie ejst moje zdanie i uwazam ze nie kazdy musi sie z nim zgadzac, bo nie zawsze mam racje :O
pamiętaj gdzie Kraj Twój, gdzie bratni śpiew
tego nigdu nie porzucisz, duma z własnnej Ojczyzny

Awatar użytkownika
Thor88

Użytkownik zbanowany

Postprzez Szalony Szeryf » 03 Lip 2008, 16:03

Thor88 napisał:bo te forum jest odtego że kazdy uwaza ze zjadl wszystki rozumy, na szczescie do tego gdziału nie zagladają socjoloistki które by zhańbyłi wszystkich cwiczących na siłce mówiąz ze to jest kult siły i zupełnie bezsensowny. Druga sprawa kopara opada potym jak zobaczyłem w temacie o buractwach wpis że robienie mieśni jest własnie nim, (to ja sie pytom co to polonia bytom, odpowiodamy my takiej kurwy nie znamy) czy dbanie o ciało jest buractwem ;>??? Bo jak by sie wpisało że metrosexualizm jest, to socjologi pokroju wolnaczeczenia/tybet/kosowojestalbańskie i Tawerna napiszą że racji nie mają :lol: :lol: :lol:

Takie ejst moje zdanie i uwazam ze nie kazdy musi sie z nim zgadzac, bo nie zawsze mam racje :O

A możesz to napisać jeszcze raz tak, żeby można było coś w ogóle zrozumieć z tego ?

Szalony Szeryf

Postprzez jestem problemem » 03 Lip 2008, 19:16

pakeross napisał:mam na sfd 7000 postów przeczytanych

huahuahuahuahua pozamiatałes tym, tak jakby to ile razy klikałeś na tematy mialo jakies znaczenie, ale spoko, jak na sfd cie wysmiali to pewnie przyszedleś tutaj.. pouczać laików, brawo hahahaha;d

ale ogolnie z twoim zdaniem moge sie po czesci zgodzic.
Staraj się być najlepszy,rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół,mów prawdę, bądź wierny,szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie.Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości.

jestem problemem

• Miejscowość:betonowe lasy.

Postprzez Thor88 » 04 Lip 2008, 09:10

Szalony Szeryf napisał:A możesz to napisać jeszcze raz tak, żeby można było coś w ogóle zrozumieć z tego ?

w wielkim skrócie :O
na tym forum wszyscy wszystko wiedzą :O
pamiętaj gdzie Kraj Twój, gdzie bratni śpiew
tego nigdu nie porzucisz, duma z własnnej Ojczyzny

Awatar użytkownika
Thor88

Użytkownik zbanowany

Postprzez Szalony Szeryf » 04 Lip 2008, 11:49

Trzeba było tak od razu :)

Szalony Szeryf

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry