Nie wiem co przeczytane posty na sfd maja do twojej wiedzy, czytac kazdy moze, a na sfd jest duzo glupot takze bo jakies gnoje pisza byle gow*o i prosza o diety lub plany treningowe czy inne rzeczy...
Steryd, a odzywka

Dwie rozne rzeczy...
Jest chmara osob co mowia ze sterydy to odrazu jest kojarzone z tym ze "cos ci tam na dole sie pomniejszy" , Nieprawda !
Steryd przeciez co prawda robi szybkie efekty, ale jak sie przestanie cwiczyc no to juz sie robi "PORAZKA"

Wszystko oklapuje

Kazdy miesien co byl taki "ogromniasty" ! I z tymi sterydami jest tak, ze moze jedynie nie stawac, to jest wlasnie mylone... to jest akurat prawda, ale jak sie przedawkuje ostro, ale sa gorsze problemy z tym swinstwem ; ) , ale to juz lepiej czytac na forach kulturystycznych, a nie tutaj co prosza o diety itd, przeciez to nie jest forum kulturystyczne

.
Odzywka, odzywka... hmmm , fajna sprawa sam akurat jem bialeczko, kreatynke i cos na regeneracje zma ale coz, juz duzo zjadlem bialka, kreatyny , moj staz to ponad rok .
Wiecie co to jest bialko / gainer? Braki w diecie, uzupelniacie tym wasze posilki .
Kazdy mysli ze jak zje bialko, to urosnie szybko, a to takze bledne myslenie

' .
Sa takze ludzie co uwazaja odzywki za zle

a nawet nie wiedza co to

Dziwne no co poradzisz...

.
SimpJap napisales ze " Ze względów oszczędnościowych młode koksy ,wpieprzają zwykle tylko sterydy i najgorsze białka (ruska meta ??!!) po cyklu może i owszem są wielcy ale maja tez wielkie braki witamin
![Smile :]](http://m-forum.pl/images/smilies/icon_smile5.gif)
"
Twierdzisz ze metanabol to bialko?

Czlowieku, metanabol to gowienko co zre watrobe i co prawda mozna dostac nawet po nim duzo sily , miesnie takze urosna, ale to jest w aptece na recepte

! Meta to nie bialko.
Starczy tego pisania, i tak zaraz ktos mi tutaj bedzie pisal glupoty ze nie mam racji itd. bo sie nie znam...