Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234395 postów.

mgirl

A ja mam pytanie może niekoniecznie dotyczące kolorów, ale za to CV, a żeby nie tworzyć nowego tematu, podpinam się:
Czy w swoim CV mogę umieścić doświadczenie zawodowe i nazwę firmy, gdzie pracowałam na czarno? Jest to dla mnie bardzo istotna rzecz, bo moje doświadczenie jest naprawdę cienkie, a to jeszcze jedna pozycja więcej. Ktoś to sprawdzi? Albo może tylko sam zakres obowiązków, bez podawania nazwy firmy?

mgirl

gringo napisał:Ale jeśli to ma być praca powiedzmy właśnie grafika komputerowego, to takie kolorki rysunki itp, są wskazane. Dajesz próbkę swoich możliwości już na początku
Jak bym dostał CV z rysunkami ,to bym nawet nie czytał. Lepiej zrobić normalne niż wtedy zostać wyśmianym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość