Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234394 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Comety

Comety

Nieprzeczytany postprzez Słomkaaa » 27 Lut 2011, 23:02

W czwartek odbyła się gala VivaComet. Czy ktoś oglądał ? Jeśli tak to czyj występ wam się spodobał, co wam się nie spodobało.. i najważniejsze pytanie. czy według was powinni wprowadzić kategorie "Polski Hip-hop" ?
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję".
Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

Awatar użytkownika
Słomkaaa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Comety

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 28 Lut 2011, 17:54

Najbardziej podobał mi się występ Inny, najmniej Stachurskiego - to była jakaś porażka. To co wyprawiał Robert M przy odbieraniu nagród też nie było zbyt fajnie, po tym mam wrażenie, że to jakiś prostak?
Nie dodawałbym kategorii hip-hop, bo artyści tam występujący i tak mają z nim niewiele wspólnego.
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Comety

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Lut 2011, 17:54

Awatar użytkownika
mgirl

Comety

Nieprzeczytany postprzez Słomkaaa » 28 Lut 2011, 18:44

rozczochrany, według mnie się trochę mylisz.. Mamy naprawdę wielu świetnych raperów. Jak dla mnie taka impreza typu Comety powinna promować artystów, a nie nagradzać po raz któryś tam z kolei jednych i tych samych. Bo to się staje nudne. Widzisz gdyby ludzie poznali bliżej nasz hip hop doceniliby go.. Większości kojarzy się z Peją, Firmą, narkotykami, dziwkami etc..
Żeby zrozumieć teksty hip hopowych piosenek trzeba znąc wartościowe teksty wartościowych raperów..

Awatar użytkownika
Słomkaaa

Comety

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 28 Lut 2011, 19:00

Jak staje się nudne to nie musisz oglądać. Viva Comet od zawsze jest galą dla artystów radiowych i tak pewnie już zostanie. I ta impreza nie jest od promowania, a właśnie od nagradzania za jakieś tam osiągnięcia. W końcu głosują widzowie, a nie jakieś jury.
I nie wiem wspólnego ma ta gala z rozumieniem tekstu. ;)
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

Comety

Nieprzeczytany postprzez Słomkaaa » 28 Lut 2011, 23:41

Bo widzisz nie rozumiesz o co mi chodzi..
Głosują widzowie .. ok.. ale ktoś te kategorie ustala prawda ? Według mnie powinna być taka kategoria.. Nie jestem fanką hip hop-u, nie słucham go.. Jestem rockmenką, ale potrafię docenić.. A w Polce hip hop nie jest doceniany.. A dzięki takiej kategorii mógłby zacząć być..Takie moje zdanie jest.

Awatar użytkownika
Słomkaaa

Comety

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 01 Mar 2011, 08:59

Ok, na tej gali nie mają swojej kategorii, ale na innych owszem. Przecież chyba w tamtym roku była jakaś afera, że raperzy odmówili nominacji i nie chcieli wystąpić w Opolu?
Więc po co sobie głowę zawracać, jeśli oni sami nie wiedzą czego chcą?
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

Comety

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 01 Mar 2011, 08:59

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Comety

Nieprzeczytany postprzez Enterteyment » 23 Mar 2011, 22:41

rozczochrany napisał:Ok, na tej gali nie mają swojej kategorii, ale na innych owszem. Przecież chyba w tamtym roku była jakaś afera, że raperzy odmówili nominacji i nie chcieli wystąpić w Opolu?
Więc po co sobie głowę zawracać, jeśli oni sami nie wiedzą czego chcą?

Po co Ty sobie zawracasz głowę tematem na który sam nic nie wiesz?

Ty wiesz czego oni chcą ? Nie wydaje mi się, żeby prosili o taka kategorie po czym odmówili nominacji. Nie chcą to nie, mało prawdopodobne, żeby ktoś lepszy tam przyszedł po nagrodę. Czytaj ze zrozumieniem.

Vivą się nie interesuję, z tego co pamiętam była tam ekipa z Prosto i grała swój kawałek, czy jest/była/będzie taka kategoria nie interesuje mnie, ta telewizja jest nastawiona na komercje.

Enterteyment

• Pochwały:1

Re: Comety

Nieprzeczytany postprzez Darczez » 24 Mar 2011, 12:11

rozczochrany napisał:Najbardziej podobał mi się występ Inny, najmniej Stachurskiego - to była jakaś porażka. To co wyprawiał Robert M przy odbieraniu nagród też nie było zbyt fajnie, po tym mam wrażenie, że to jakiś prostak?
Nie dodawałbym kategorii hip-hop, bo artyści tam występujący i tak mają z nim niewiele wspólnego.

Sokół czy Eldo lub Pezet mają BARDZO wiele wspólnego z hiphopem, a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj w ten sposób. Robert M jest w porządku, wyluzowany. A jeśli jakiś raper odmówił występu w Opolu to raczej nic dziwnego, po prostu są tacy którzy nie są nastawieni na kasę, więc nie pójdą udawać spoko elo ziomków do vivy na jakąś impreze.
Zauważył ktoś, że gala jak leciała na żywo(1szy raz) przy wejściu chłopaków z PROSTO Sokół powiedział że można się dogadać i HH może być w mediach itp. to przy powtórkach idioci z Vivy to wycieli i pokazali sam występ....
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Awatar użytkownika
Darczez

• Pochwały:2

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry