COMA
- Miejscowość:Kraków
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234394 postów.

mgirl

Tomalska napisał:No Coma jest jak dla mnie genialna i nie chce aby ona kiedyś się zmieniła, a ich pierwsza płyta czyli "Pierwsze wyjście z mroku" jest dla mnie najlepszą płytą jaka została nagrana
amCia napisał:Uwielbiam.
Ten głos, po prostu świetny. Na koncercie jeszcze nie byłam ;< a wybrałabym się z miłą chęcią.
Spadam, powoli spadam
w korytarze świateł...

mgirl

Saphir napisał:Mają dobre teksty. Ale ostatnio trochę zniechęciłam się do nich, ponieważ bardzo spodobał mi się fragment piosenki pt. "System" (dokładnie to ten od "Zastrzeliłem się październikiem w łeb, w bramie obok mnie leżał i modlił się jak mógł ten sam pijany Bóg, którego ja wzywałem"). Naprawdę bardzo spodobał mi się ten fragment, ale kiedy usłyszałam piosenkę... cóż, hmm... nie mój klimat? Ale poczekam, aż trochę minie mi ta niechęć po nieudanym pierwszym wrażeniu i chyba spróbuję na nowo podejść do tego zespołu... tylko i wyłącznie ze względu na teksty.
whisper184 napisał:Comy.Która z piosenek tego zespołu przemawia do was najbardziej i z której możecie wyciągnąć głębokie refleksje i jakie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości