Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234394 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

COMA

Dla każdego kto lubi ciężkie brzmienia ;-)

COMA

Postprzez whisper184 » 07 Lis 2007, 16:31

Coma to jeden z moich ulubionych zespołów polskich.Rogucki ma genialny głos a teksty piosenek są bardzo głębokie,refleksyjne.Niedługo koncercik w Krakowie:)Zbieram ekipe:)Czy ktoś na tym forum jest jeszcze fanem Comy??:)

Awatar użytkownika
whisper184

• Miejscowość:Kraków

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

COMA

Nieprzeczytany postprzez Uprzejmy » 14 Sty 2012, 20:17

Te piosenki są mocno kontrowersyjne, wręcz zaczepne. Dużo o tym myślałem. Na pewno są na czasie. W koszulce comy raczej bym się nie pokazywał. Nigdy nie wiadomo na kogo można trafić. I co dostać. :) :?: :shock: :?

Awatar użytkownika
Uprzejmy

COMA

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Sty 2012, 20:17

Awatar użytkownika
mgirl

COMA

Nieprzeczytany postprzez smętnie » 21 Sty 2012, 18:09

Jakoś średnio lubię Comę. Nigdy się nie zachwycałam tym zespołem. Może być.
Idziemy niewidomi przez ciemność, ale tą białą laską chcielibyśmy czasem zdzielić kogoś przez łeb. ~Stanisław Jerzy Lec

Awatar użytkownika
smętnie

• Pochwały:2

COMA

Nieprzeczytany postprzez Silencie » 21 Sty 2012, 18:28

Zagorzałą fanką nie jestem, acz lubię od czasu do czasu przesłuchać kilka ich piosenek.
http://kochamy-ksiazki.blogspot.com/

Silencie

• Miejscowość:Podkarpacie

COMA

Nieprzeczytany postprzez Proszek » 22 Sty 2012, 00:20

Nie chcę obrazić tym postem żadnego fana Comy, jedynie chce wyrazić swoją opinię, o zespole:
Długo starałem się do nich przekonać i nigdy mi się to nie udało. Instrumentalnie nie są źli, ale ich teksty.. Niestety, jak dla mnie, rozmyślenia Roguckiego, w całej swojej głębi, są po prostu zbyt płytkie! Zbyt często miałem wrażenie, że tekściarz Comy, tworzył do piosenek metafory, które potrafi zrozumieć jedynie on sam.
"Mimo, że tak wielkie płci naszej zalety - my rządzimy światem, a nami kobiety."

Proszek

COMA

Nieprzeczytany postprzez Azbestowa » 16 Lut 2012, 13:07

Comy słuchałam 3-4 lata temu, gdzieś tak do trzeciego albumu. Byłam na dwóch koncertach, wspominam ogólnie raczej dobrze ich twórczość z tamtych czasów. Jednak później mi się przejadło. Teraz w ogóle nie słucham, a jak puściłam sobie jeden z najnowszych kawałków, ten o cebuli i krokodylich łzach... wyłączyłam po dwóch minutach, nie dałam rady do końca. No trudno.
Żeby płynął czas nie obok, ale w nas!.

Awatar użytkownika
Azbestowa

• Miejscowość:Gliwice

COMA

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 16 Lut 2012, 13:07

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

COMA

Nieprzeczytany postprzez TeaRose » 20 Lut 2012, 15:21

Niegdyś jeden z zespołów, w które wsłuchiwałam się dzień i noc. Lubię do tej pory, aczkolwiek słucham rzadziej. Dwa lata temu miałam być na ich koncercie na Juwenaliach. Juz się ubierałam gdy doszlo info, że koncert odwołany z przyczyn technicznych, brrr. Mam nadzieje, że to nadrobię w najbliższym czasie.

Awatar użytkownika
TeaRose

• Miejscowość:kujawsko-pomorskie
  • Pochwały:1

Re: COMA

Nieprzeczytany postprzez p4awel » 20 Lut 2012, 17:19

Ostatnik uslyszalem Los Cebula i Krokodyle Lzy. WOW. Strasznie mi sie podoba. Musze wiec poznac ich dyskografie bo ten utowr jak dla mnie wspanialy.
"Nie ważne jest ile zadasz ciosów lecz ile możesz przyjąć by móc dalej walczyć i iść z podniesioną głową."

Awatar użytkownika
p4awel

• Miejscowość:Podkarpacie

COMA

Nieprzeczytany postprzez RainbowUnicorn » 26 Lut 2012, 00:19

Strasznie cienkie jak dla mnie. Teksty ble , wokal ble, granie ble

Awatar użytkownika
RainbowUnicorn

COMA

Nieprzeczytany postprzez Moni_22 » 26 Lut 2012, 21:27

TeaRose napisał:Dwa lata temu miałam być na ich koncercie na Juwenaliach. Juz się ubierałam gdy doszlo info, że koncert odwołany z przyczyn technicznych, brrr.

Ja też wtedy miałam chęć ich usłyszeć. Czekałam w deszczu, ale koncertu nie było.. szkoda wielka. Ale w tym roku już na pewno mi się uda. Wybieram się na majówkę do Wrocławia, grają świetne zespoły plus właśnie Coma :)

Los cebula i krokodyle łzy bardzo mi się podoba :)

Awatar użytkownika
Moni_22

COMA

Nieprzeczytany postprzez lynics » 26 Lut 2012, 22:37

Nie słucham, chociaż grają w tym roku na Juwenaliach w Poznaniu, więc pewnie będzie mi dane usłyszeć.

Awatar użytkownika
lynics

• Pochwały:1

COMA

Nieprzeczytany postprzez podmcdonaldem » 11 Mar 2012, 01:19

Jak na moje - za wolno, nie podoba mi się i tak dalej. Na koncert na pewno bym się nie przeszła, lubię chyba tylko "100 tysięcy jednakowych miast". No i Rogucki ma ładny głos, ale troszkę grafomańskie teksty.
Nie zmienimy na siłę poglądów ludzi, którzy żyjąc w klatce przestali widzieć kraty.

Awatar użytkownika
podmcdonaldem

• Ostrzeżenia:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry