Pierwszy taz weszlam na to forum ponad trzy miesiace temu i od tego czasu zagladam tu prawie codziennie a to juz mowi samo za siebie.
Mimo, iz jestem duzo starsza od wiekszosci userow to nie zauwazam tej roznicy wieku.
Wlasciwie nie mam nic do zarzucenia, chociaz...
Byla raz sytuacja, ktora mi sie nie podobala. Chodzi mi o ta cala historie z Kszoczanka i otarodem. Wciaz nie do konca rozumiem za co ich zabanowano chociaz bardzo uwaznie sledzilam ten temat. Jedyne, co mozna im zarzucic to to, iz mieli odmienne zdanie niz reszta. Tak to juz jest w demokratycznym swiecie.
Mialam takie wrazenie, ze kilku osobom przepalily sie bezpieczniki. Zrobila sie z tego nieprzyjemn walka o to, kto tu jest najwazniejszy
Mam nadzieje, ze taka sytuacja juz sie nie powtorzy, bo to odbiera cala przyjemnosc z pisania na forum.
Quba napisał:W sumie moge sie zatroszczyć o userów z małą pomocą z waszej strony
W jaki sposob? Co masz na mysli?
Sebo napisał:Cytat:
2- Reputacja ;Aby kazdy user mogl dawac reputacje innemu userowi (ujemna lub pozytywna) oczywiscie uzasadniona w tedy inny user mogl by wiedziec czy zaufac temu czy innemu Very Happy
są pochwały to chyba powinno wystarczyć
Sa, ale nikt tego nie uzywa. Odkad tu zagladam, chyba tylko jedna osoba dostala pochwale. Tak wlasciwie to nie wiadomo, za co mozna ja dostac. Za ilosc postow? Za ich tresc? Za ilosc nowych tematow?
Trzeba to jakos dopracowac.
A co z negatywna ocena? Jesli juz sa pochwaly, powinny byc tez nagany.
Stworzyć swój własny styl - od tego zacznij odnawianie tego forum
To forum ma swoj wlasny styl, gdyz styl tworza ludzie, ktorzy na tym forum pisza.
Chyba, ze chodzi ci o szate graficzna. Nad tym moznaby popracowac, gdyz to forum jest wizualnie podobne do kilku innych, ktore przegladalam.